עזרה | מחיקת אפליקציות שיואמי f22 pro
-
@itapi כתב בעזרה | מחיקת אפליקציות שיואמי f22 pro:
ה-SYSTEMUI לוקח משם מידע....לכן זה קורס...לכן אי אפשר להשבית את זה...ולא כלום....
מה יש לעשות רק לערוך את מסך הבית שלא יראה את האפליקציה הזו?
זה משהו מסובך? -
@אני-אני-אני חלק כן חלק לא
-
@אני-אני-אני למה? אחלה של מסך הבית. ולמה אתה צריך מקשים אם אתה יכול לעשות הכל במסך. והפלוסים של הזיהוי פנים והסיבוב מסך אוטומטי החיסרון היחידי שהמקשים לא מחייגים ישר אלא שולחים לגוגל.
והבנתי שיש מודול שפותר את הבעיה -
@שניאור-שמח אני לא יודע מישהו אמר לי. תחפש בנושא של המודולים חושב שיש שם משהו שפותר את זה. אם לא תמצא אז תעדכן ואני בלי נדר אתקשר להוא שמכרתי לו, זכור לי שהוא אמר שהוא מצא פיתרון לזה. ונראה לי שגם @yossboss אמר לי שיש פתרון לזה
-
-
@שניאור-שמח אחד המודולים שם אמור לעשות שתוכל להגדיר מה עושה כל מקש. אני לא יודע איזה מודול זה
-
@שניאור-שמח כמו שמתקינים כל מודול מתקינים ומאשרים דרך מנהל המודולים (LSPOSED כמדומני)
-
@שניאור-שמח נראה לי שצריך לאשר דרך מנהל המודולים שהזכרתי. אני כבר לא זוכר
-
@שניאור-שמח
נסה להתקין במכשיר שלך Xposed, יש לך רוט, נכון?
אחרי שאתה מתקין Xposed, שזה בעצם מקביל למג'יסק, אתה מעלה לתוכו מודול ומתקין .
זה הסבר מלמעלה, לא מתוך ידע. נסה ותהנה.... -
@שניאור-שמח יש אפליקציה אחת שהיא אחראית על הלחצנים, ועוד אפליקציה של מאקרו דרואיד
במאקרו דרואיד עשיתי טריגר ריק ובפעולה שיפתח חייגן ויקיש אחד. ובאפליקציה של הלחצנים הגדרתי שלחיצה על אחד תפתח את הקיצור דרך של המאקרו
זה ההודעה שהוא שלח לו..
buttons-remapper-v1.22.2-premium.apk
זה האפליקציה של הלחצנים..
אם הבנת אני ישמח שתגיד לי מה לעשות תודה רבה שבת שלום! -
@שניאור-שמח
מעניין מאוד,
מהצצה בפרטים על האפליקציה, איך היא עובדת. נראה שלא צריך מאקרו דרואיד בנוסף, כדי להפעיל את האפליקציה הזאת. אלא היא בעצמה יוצרת פעולות מאקרו.
פשוט תגדיר מקש כלשהו, נניח 5 ואז בלחיצה עליו נפתח לך מה שאתה רוצה. נניח פנס, או אפליקציה שאתה רוצה.
ניסית את זה כבר?
זה נשמע די פשוט....