עזרה בקניות אוזניות בלוטוס+מתאם בלוטוס
-
@klopkk אמר בעזרה בקניות אוזניות בלוטוס:
@פישל אמר בעזרה בקניות אוזניות בלוטוס:
לא כל כך משנה לי
זה כן אמור לשנות כי אחרי הכל אין דומה אוזניות של 250 ל850...
אז אחרי שאתה יודע על איזה רמה ללכת יהיה לך יותר קל להחליטהוא אשר אמרתי לא כל כך אכפת לי להשקיע גם ב850 בזמן שאני יודע שזה בהחלט שווה מאשר לקנות כל יומיים אוזניות של 250 ואז להתאכזב
העולם אומר אני לא כזה גביר בשביל לקנות משהו זול -
@פישל אם העיצוב פחות חשוב לך יש את האוזניות האלה של ג'ברה jabra elite sport
שנחשבות מאוד טובות ויעילות וזכו בכמה תחרויות של שביעות רצון
היה לי חבר שקנה אותם לפני שנתיים בערך והיה מרוצה עד הגגהעיצוב הייתי מעדיף שיהיה כמה שפחות בולט
כמו כן חוות דעת בזאפ כאןלא נשמע כל כך מומלץ
זה היה הסיכום שלי משם מכמה
והכי חשוב.. לקיחת סיכון גבוה לחוסר התאמת האוזניות לאוזניים (או לאוזן אחת אפילו..)
ואגב איך אני יכול לבדוק חוות דעת על האוזניות הללו Armour Flash Wireless Wireless משום מה זה נראה מאוד מומלץ (אולי) -
והכי חשוב.. לקיחת סיכון גבוה לחוסר התאמת האוזניות לאוזניים (או לאוזן אחת אפילו..)
לגבי זה אין הרבה מה לעשות זה בכל אוזניות free
ולגבי חוות דעתזה כל אחד ומה שהוא עבר איתם אני אמרתי לך את דעתו של חבר שלי
כמו שראית לגבי השיאומי שבשבילי זה היה אחלה אוזניות ובשביל אחד אחר פה היה אכזבה -
לגבי זה אין הרבה מה לעשות זה בכל אוזניות free
ukdch jju, sg, zv fk tjs uvjuuhv akuמה זה כל הקודים הללו חברות
-
@פישל קיבלתי תיוג כאן..
אני ממליץ לכל מי החליט ללכת על הכיוון של אוזניות TWS שלא יחשוב בכלל לקנות אלא אם כן הוא בא להשקיע סכום נכבד. כי אוזניות TWS זולות הן זבל זבל זבל. לא נמצא עדיין אוזניות כאלה - זולות - וטובות. חבל על הזמן.
לא השיאומי, והבלודיו ו1more וכל החרטות האחרות, לא איכותיות, שבירות - רובן נהרסות אחרי חצי שנה בערך, לא מתחברות אחת לשניה, לא שומעים אותך אתה לא שומע אחרים, לא נטענות ועוד אלף בעיות, שלא לדבר על האיכות שמע הגרועה שאין מה להתווכח, זה פשוט תמיד באיכות גרועה.
אז אין מה לעשות, כי אם להסיק שמי שרוצה את הפיצ'ר הזה של TWS, צריך להשקיע כסף. מה כן איכותי? ג'ברה, אפל (מקורי בלבד כמובן!! כל החיקויים הכל זבל מזובל), סמסונג, זנהייזר, bose, אמזון אקו, אולי גם beats? אם אתה רוצה ממש זול ועדיין די איכותי - יש לך anker אבל אני לא ממליץ.
בקיצור אני ממליץ להירתע מTWS זול.
בנוגע למשדר (אני מבין שמדובר על מחשב) זה נושא נפרד אבל זה לא יקר בכלל (בעליאקספרס יש דברים זולים ואיכותיים). -
@פישל לדעתי @chv צודק לגמרי כי בעבר קניתי גם TWS והיה להם איכות זוועה וכשהשתמשתי באוזניות של APLLE הרגשתי את ההבדל משמעותית בהכל!!! ולגבי המשדר אם אתה לא מרגיש בהבדל בין 320KPBS ומעלה אז תקנה משדר שהוא 5.0 שהוא הכי טוב למרחק אבל לאיכות הוא ממוצע אם הינך רוצה איכות גבוהה אז תקנה APTX ( שזה משדר שיכול להעביר איכות יותר גבוהה אבל כדי לנצל אותו אתה צריך כלים מתאימים ) שזה אותו מחיר אבל 4.0 באותו מחיר שפוי
-
@chv אמר בעזרה בקניות אוזניות בלוטוס:
@פישל דעתי נגד. JBL איכזבו אותי ביחס למחיר ואיכות לאורך זמן.
לא מכיר את האוזניות המסוימות שהזכרתhttps://www.jbl.com/wireless-headphones/UA+TRUE+WIRELESS+FLASH.html
-
@פישל הסתכלתי בקישור, ובדקתי קצת על זה, מעניין לא הכרתי אותן בכלל (נראה לי יצאו בערך לפני שנה לא?) זה נראאה דווקא ממש טוב (יחסית).
במחיר הזה זה ממש נראה מעולה מכמה בחינות: זה ייצור של UA זה חברה איכותית מאוד. אז מבחינת עמידות ואיכות החומרים והבניה - זה ממש מבטיח (גם נראה ממש חמוד הקייס).
אישית לא התנסיתי עם הסאונד אבל באתרים מוסמכים נראה שזה ממש מעולהמהבחינה הזו (השויתי לjabra 65t שעולה היום בסביבות ה500 שקל+- ואני מאוד אוחז ממנו, ולעוד כמה דגמים בסביבה).
אין לו יותר מידי פיצ'רים, הבלוטוס הוא רק 4.2 בלי aptX (אני בחיים לא הייתי קונה את זה אבל לא לכולם זה כזה חשוב) וזה אפילו USB הישן, אבל יש לזה בטריה ממש מספקת (25 שעות דומני, 5 שעות בכל הטענה של האוזניות מהקייס).זה נראה די טוב במחיר הזה.
אני לא הייתי קונה כי אני הולך בכאלו דברים על ה-פרפקט אבל בקטע הטוב - זה ממש נראה בסדר.
אם שאלת את דעתי.נ.ב. מה שכתבתי לעיל "איכות לאורך זמן" - כוונתי לאורך זמן של לפחות שנתיים-שלוש. כשאני קונה אוזניות (בכסף טוב) אני מצפה מהן לעבוד שלוש-ארבע שנים. לא פחות