עזרה בקניות אוזניות בלוטוס+מתאם בלוטוס
-
@klopkk אמר בעזרה בקניות אוזניות בלוטוס+מתאם בלוטוס:
@פישל אני אישית לא מבין אם אתה צריך רק בשביל לשמוע מוזיקה עם עצמך בבית ואתה לא עם דרישות גבוהות במיוחד אתה יכול להזמין מתאם של חמישה שקלים וזה יספיק לך
ממש לא
א אני מעוניין להשקיע אני כבר כתבתי את זה כמה פעמים אני לא כזה גביר לשלם פעמיים קמצן משלם פעמיים בדוק ומנסה אני לא מעוניין להיות הפח של אף אחד פעם אחת משקיעים ומרווחים המון מאשר לשלם כל יומיים חדש דפוק עד שלומדים לקח
ב זה אומר גם המון שאם אני יקנה משהו דפוק יהיה הבדל של כמה שניות עד שאני ישמע באמת -
@פישל
אגב אני כבר קניתי מזמן מתאם של 70 ש"ח כאן בארץ בשביל שאוכל לשמוע באורגן דרך הבלוטוס, ועוד.
ונורא התאכזבתי לראות שיש הבדל של שניה בזרימת השמיעה - כך שאין מציאות לנגן כשאתה שומע דרך הבלוטוס. חוץ מזה שהסוללה שלו נגמרת אחר כמה דקות. כנראה נפלתי בפח...
מה שראיתי שרק מכשיר שתומך בבלוטס מהמקור משמיע את המדיה בזמן הנכון. -
@מתחיל-מומחה אמר בעזרה בקניות אוזניות בלוטוס+מתאם בלוטוס:
@פישל
אגב אני כבר קניתי מזמן מתאם של 70 ש"ח כאן בארץ בשביל שאוכל לשמוע באורגן דרך הבלוטוס, ועוד.
ונורא התאכזבתי לראות שיש הבדל של שניה בזרימת השמיעה - כך שאין מציאות לנגן כשאתה שומע דרך הבלוטוס. חוץ מזה שהסוללה שלו נגמרת אחר כמה דקות. כנראה נפלתי בפח...
מה שראיתי שרק מכשיר שתומך בבלוטס מהמקור משמיע את המדיה בזמן הנכון.אחד כתב כאן כבר למעלה (שלומפער)
אותו דבר
ומה שאתה אומר "מה שראיתי שרק מכשיר שתומך בבלוטס מהמקור משמיע את המדיה בזמן הנכון."
זה מה שאני רוצה לברר אולי @chv ידע אני מאמין שהוא ידע -
@מתחיל-מומחה אמר בעזרה בקניות אוזניות בלוטוס+מתאם בלוטוס:
מה שראיתי שרק מכשיר שתומך בבלוטס מהמקור משמיע את המדיה בזמן הנכון.
לא זה לא מדויק..
יש מכשירים עם יכולת שידור מהירה ורציפה, וזה פשוט עולה יותר כסף.
כל גיימר שרוצה לשחק בבלוטוס קונה כזה דבר למחשב.
בכל מחשב נייד גיימינג טוב יש משדר בלוטוס כזה.
בוא נגיד שבדרך כלל הנושא כולו תלוי ב-aptX LL (נמאס לי כבר לכתוב את זה חח) שזה אומר - שיהוי נמוך.
ובהחלט יש משדרים כמו שמתארים כאן, כלומר "לא מדיה מקורית", שמשדרים עם זה ברגע שנכנס אליהם הסאונד, רק צריך למצוא אותם.
@פישל באמת שאין לי כוח לחפש ברשת. זה לא התחביב שלי.. -
התחלתי למצוא משהו קוראים לזה משדר טעות נפוצה של אנשים לקרוא לזה מתאם
והנה קישור גם למתאם וגם למשדר איך הוא קולט אם אתה רוצה לשדר הןא לתאם?? לא יודע אבל נראה לי שזה קשור לכפתורים
https://www.imatrix.co.il/product/מקלט--משדר-מתאם-בלוטות-41-apt-x-–-תמיכה-ב2-אוזניות--רמקולים-בו-זמנית---גם-מקלט-וגם-משדר-במכשיר-אחד -
זה נראה ממש טוב https://he.aliexpress.com/item/32854912035.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.62bb4c1dpYqot1&algo_pvid=7f4f961d-2d19-44d8-958b-85c444784882&algo_expid=7f4f961d-2d19-44d8-958b-85c444784882-11&btsid=0ab50f4915906110328181515e6eb2&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
בלוטוס 5, aptX בטריה 12 שעות-10 שעות תלוי בסוג הפעילות
מעוצב חמוד