בקשת מידע | פתיחה ומעבר לכרטיסיה חדשה בגוגל
-
@הייתי-שמח-להבין בלחצה על הקישור עם ctrl זה פותח את הקישור בכרטיסיה חדשה ולא עובר אליה
בלחיצה על shift זה פותח חלון חדש ועובר אליו
בלחיצה על הקישור ביחד עם ctrl+shift זה פותח את הקישור בכרטיסיה חדשה ועובר אליה
מקווה שהקיצורי מקשים יעזרו ושלא התכוונת למקש ימני -
@asz כתב בבקשת מידע | פתיחה ומעבר לכרטיסיה חדשה בגוגל:
@הייתי-שמח-להבין בלחצה על הקישור עם ctrl זה פותח את הקישור בכרטיסיה חדשה ולא עובר אליה
בלחיצה על shift זה פותח חלון חדש ועובר אליו
בלחיצה על הקישור ביחד עם ctrl+shift זה פותח את הקישור בכרטיסיה חדשה ועובר אליה
מקווה שהקיצורי מקשים יעזרו ושלא התכוונת למקש ימנייפה, לא ידעתי את זה, בכל זאת מוזר שאין את זה באמת באופציות של לחצן העכבר הימני.
בינתיים אשתמש בזה...
תודה. -
@הייתי-שמח-להבין אפשר גם לגרור את הקישור ללחצן הוסף כרטיסיה חדשה, פועל באותה צורה
-
@arye-zalaznik כתב בבקשת מידע | פתיחה ומעבר לכרטיסיה חדשה בגוגל:
@הייתי-שמח-להבין אפשר גם לגרור את הקישור ללחצן הוסף כרטיסיה חדשה, פועל באותה צורה
זה יותר נוח לי מהנ"ל.
תודה. -
@arye-zalaznik כתב בבקשת מידע | פתיחה ומעבר לכרטיסיה חדשה בגוגל:
כעת מצאתי אפשרות ממש פשוטה, בהגדרות החיפוש בגוגל, ניתן להגדיר שבלחיצה על קישור מעמוד תוצאות החיפוש, הוא ייפתח ויעבור אליו בכרטיסיה חדשה.
הנה צילום מסך-
ד"א, גם באפשרות פתיחת קישורים בכרטיסיה חדשה בלי מעבר לכרטיסיה החדשה, שהציע-
@sxsx כתב בבקשת מידע | פתיחה ומעבר לכרטיסיה חדשה בגוגל:
@asz לחיצה עם הגלגל בעכבר גם פותח כרטיסייה חדשה
אני משתמש הרבה.
תודות לכולם. -
@sxsx כתב בבקשת מידע | פתיחה ומעבר לכרטיסיה חדשה בגוגל:
@asz לחיצה עם הגלגל בעכבר גם פותח כרטיסייה חדשה
למשתמשים בלוח מגע (במחשבים ניידים) ניתן להקיש על הלוח עם שלוש אצבעות בו זמנית וזה מבצע את אותה פעולה כמו הגלגלת של העכבר.
אם לא עובד לכם או שזה פותח דברים אחרים (חיפוש וכדו') ניתן לשנות את זה ב: הגדרות > בלוטוס והתקנים > לוח מגע > מחוות של שלוש אצבעות > הקשות > לחצן העכבר האמצעי.
בנוסף, ניתן להגדיר שם גם מחוות החלקה והקשה שונות לשתיים, שלוש וארבע אצבעות.
כל האמור הוא בווינדוס 11, בווינדוס 10 אינני יודע איך זה עובד והאם זה אפשרי.
כמו כן, במחשבים ישנים לוח המגע הוא פשוט יותר ואינו תומך במחוות מורכבות כגון אלו. -
@בוגאטי כתב בבקשת מידע | פתיחה ומעבר לכרטיסיה חדשה בגוגל:
למשתמשים בלוח מגע (במחשבים ניידים) ניתן להקיש על הלוח עם שלוש אצבעות בו זמנית וזה מבצע את אותה פעולה כמו הגלגלת של העכבר.
כהערת אגב, אני ממליץ על הפעלת האפשרות הזו בחום. זה נח להפליא וזה יעיל לכל ממשקי הכרטיסיות גם בתוך ווינדוס (שורת הפקודה, פנקס רשימות, סייר הקבצים)
יש לציין שזה לא פועל כברירת מחדל ככל הידוע לי, ויש להפעיל זאת בהגדרת כנ"ל