בקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף
-
@Yanky כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:
אני לא מצליח להבין את המסקנות.
אני לא מול הנייד אני כרגע מול נייח. לאיזה חלק מהתוצאות אני צריך להתייחס? -
@מנדי-מירי כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:
גם בחיצוני אתה יכול וגם בכונן פשוט רק שיהיה אסור לך להוציא את הכונן
אז מה ההבדל בין חיצוני לפנימי?
-
@יש-שדה כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:
גם בחיצוני אתה יכול וגם בכונן פשוט רק שיהיה אסור לך להוציא את הכונן
אז מה ההבדל בין חיצוני לפנימי?
אין הבדל חוץ מזה שזה יותר רגיש בגלל הפינים וזה יכול להשבר וכן זה יכול ללכת לאיבוד
-
@יש-שדה אם עדיין לא הסתדרת
אני יכול לכוון אותך מה לקנות (אני גם מוכר, אז....)
השאלה אם תוכל לצלם לי את הפנוכו של המחשב
לגבי sata ו m.2 אז זה לא משנה, זה רק הבדל בחיבור, מה שכן משנה זה nvme שזה בחיבור של m.2 שזה בהחלט מהיר יותר... והמחיר מאוד תלוי בחברה ובדגם וגם תלוי מה יתאים למחשב עצמו -
@יש-שדה
אני לא לוקח שום אחריות אבל זה פשוט מאוד. אתה צריך לפתוח את המחשב מאחורה בשביל לראות איזה קשיח יש לך.- דבר ראשון תוריד ברגים ותזכור כל בורג איפה היה מכיון שיש מחשבים שאורך הברגים בכל מקום שונה. הדבר הכי טוב זה שתיקח מגנט ותשים שם את הברגים באותו סדר שבו הורדת אותם.
2.קח סיכת תיק טק דקה שים בחריצים מאחורה בצדדים ותרים לאט לאט. זה נתפס עם תיק תקים. - תרים מכסה בזהירות. יש מכסים שמחוברים עם פלט והוא יכול להקרע.
- תראה איזה סוג של הרד דיסק יש לך, כנס לאתר k.s.p תכתוב כונן ssd או כונןsata למחשב נייד ותקנה מה שבא לך. אתה גם יכול להכנס לשם קודם בשביל לראות איך נראה בכלל דיסק קשיח... לפרק אותם זה קל בס"כ לפרק ברגים ולהוציא או להכניס לחריץ. בעיקרון אמורים להיות סרטוני הדרכה ע"ז ביוטיוב וכו'.
בהצלחה!
- דבר ראשון תוריד ברגים ותזכור כל בורג איפה היה מכיון שיש מחשבים שאורך הברגים בכל מקום שונה. הדבר הכי טוב זה שתיקח מגנט ותשים שם את הברגים באותו סדר שבו הורדת אותם.
-
@nte כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:
אין פה דגם
||זה מה שמתסכל אותי.|| איך אני יכול לדעת איזה דגם?||??
אני יושב על הטלגרם יומיים. כמו"כ על היוטיוב. הייתי בטוח שתוך רגע וחצי אני מוצא את כל הפרטים...
אני מתקשר לאייבורי אחרי שחיפשתי בזאפ קשיח למחשב נייד.
הם אומרים לי שSATA לא מתאים בכלל למחשב נייד. (הם לא שמעו דגם). -
@avrasha כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:
תראה איזה סוג של הרד דיסק יש לך,
רציתי "להוסיף" הארד דיסק. לא להחליף. יש מצב?
ומה הכוונה איזה סוג? SATA או M.2? או שאני צריך לבדוק עוד משהו?לפחות דבר אחד גוגל הצליח ללמד אותי במסע הזה. מה זה "סיכת טיק טק". אבילו שעוד לא הבנתי מה מיוחד בה לפתיחת המחשב. מקווה שאבין גם בלי לשבור אותו. -
@YOLEVI כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:
רציתי "להוסיף" הארד דיסק. לא להחליף. יש מצב
פנימי?
אולי עם טכנאי לא לבד וגם זה תלוי אם יש מקום פיזייש תוכנה בשם CPU-Z שיכול להגיד לך בדיוק איזה כונן יש לך וכמה חריצים יש לך על המחשב
(מחשב נייד ניראה שאין יותר מחריץ אחד ) -
(מחשב נייד ניראה שאין יותר מחריץ אחד )
בחלק גדול מהמחשבים הניידים יש מקום לשניים!
@יש-שדה כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:אני מתקשר לאייבורי אחרי שחיפשתי בזאפ קשיח למחשב נייד.
הם אומרים לי שSATA לא מתאים בכלל למחשב נייד. (הם לא שמעו דגם).כנראה שהם סתם אנשי מכירות שלא מבינים במחשבים....
בחלק גדול מהמחשבים יש מקום ל sata בגודל 2.5 אינצ' וגם\או קשיח של חיבור m.2 -
איך אני יודע מה מתאים למחשב שלי?
בכל הברברת הזאת לא שמענו עדיין דבר מאד פשוט
מה הדגם של המחשב
מופיע כהטבעה או במדבקה על המחשב מבחוץ -
@משחזר-מידע בגדול אתה צודק
אבל אני בתור טכנאי, פותח את המחשב ורואה מה מתאים ומכניס.... -
@איציק-דייטש כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:
אבל אני בתור טכנאי
אתה כטכנאי זה משו אחר
ומשתמש קצה זה סיפור אחר לגמרי (בדוק את כל ההודעות של הOP)@איציק-דייטש כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:
פותח את המחשב ורואה מה מתאים ומכניס....
ממש עבודה מיותרת כשיש אפשרות לדעת את כל הפרטים על פי הדגם
-
@יש-שדה להוסיף לא נראה לי שיש מקום בנייד בכלל ואתה גם לא צריך. המחירים היום ממש מצחיקים ואתה יכול לקבל משהו עם נפח גדול במחירים מצחיקים.
![IMG_0617[1].JPG](ממדי התמונה גדולים מדי) הרעיון של הסיכה זה משהו דק וחזק. יש כאלה שאוהבים להשתמש בפותח מפלסטיק. אני מעלה לך כאן תמונות גם של הסיכה. אני שייפתי אותה עוד יותר עם משייף שמתחבר למברגה.
-
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | דיסק קשיח לנייד- מה לקנות ואיך להחליף:
איך אני יודע מה מתאים למחשב שלי?
בכל הברברת הזאת לא שמענו עדיין דבר מאד פשוט
מה הדגם של המחשב
מופיע כהטבעה או במדבקה על המחשב מבחוץזה בדיוק מה ששאלתי על ההתחלה. המדבקה כבר דהויה. מה הכוונה "הטבעה" איפה לחפש אותה?