בקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי
-
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
שכתוב עליה MIC (אולי דיבורית?)
כן , נועד לדיבורית
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
יוצא מהצמה האפורה עוד חלק, ועוד חוט כחול יחידי מה איתם?
תצלם
יש לי 3 כבלים שמיועדים לקלוט USB
תחבר לפי החיבורים שיש לך
יצויין שאני רואה שיש גם במערכת עצמה חיבור כזה שיוצא ממנה שמחובר למאוורר ושניהם מתאימים, אז אני אמור לחבר אותם
כן, נועד למאוורר
יש לי עוד כבל שמחובר למעין - משטח שחור צר וארו
קליטת רשת לסים
מה שאמרת לחבר חוט לחוט - לחבר על ידי 'שוקולדים'?
לא צריך להגזים התכוונתי ע"י ליפוף ואיזו
אבל תחבר איך שאתה רוצה העיקר שיהיה ביניהם חיבור -
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
מה עם הRCA מה אני עושה איתו?ואיזו
מה זה איזו? האדום הזה שנראה כמו צינורית קטנה בגודל 4 ס"מ בערך?!
החוט הכחול.
1111113.png -
@אני-אני-אני
על הכחול היחידי בRCA כתוב AMP CONT מה זה? -
מה זה איזו?
אירזוליבנד (דבק חשמל בלע"ז)
תקשיב חוטים מיותרים לא אמורים לענין אותך כל עוד המערכת עובדת
מה שחשוב בשבילך זה אדום צהוב שחור ו 8 חוטים של רמקולים פשוט צבע לצבע בין הצמה שהיתה קיימת לצמה שקיבלת
תעיין במדריך על החוטים ג"כ
החוט הכחול זה חשמל לאנטנת רדיו -
@אני-אני-אני תודה לך!
מה זה האדום?
לא הבנתי, עם הRCA לא לעשות כלום? -
מה זה האדום?
איזה אדום?
RCA תחבר את המיקרופון ותשחיל את מגירת הסים לתא הכפפות או מקום נגיש (אם אתה רוצה ביום הימים להשתמש בסים אם לא אין צורך) -
@אני-אני-אני ברוך ה' והמון בעזרתכם הצלחתי לחבר את המערכת לאוטו, הרמקולים עובדים ונשמעים פיצוץ!, הרדיו עובד מעולה, ואני מאוד מרוצה וכאן שוב אודה לר' @מיישה על העזרה בהמלצה על המערכת וכן על העזרה כאן, ולר' @אני-אני-אני התותח שעזר לי פה מאוד!
אך יש לי עוד כמה דברים לסגור:- הכי חשוב מכולם - לא הצלחתי עדיין לחבר את השליטה מההגה, במערכת הקודמת הם עבדו, אבל פה לא הצלחתי למצוא את הצבעים שלהם (כתום-שחור, וחום), וניסיתי לחבר לחלק מהחוטים שהיה נראה לי שדומים בצבע- ועדיין לא עבד!
מה עושים? - יש לי שם IGO וכשאני מפעיל אותו ולוחץ על בחר יעד הוא כותב לי - "לא נמצאה דרך ליד מיקומך הנוכחי", ובעצם לא עובד. (יצוין שחיברתי את החיבור GPS לחיבור ההברגה שבמערכת, ונתתי הרשאת מיקום).
יש עוד כמה אבל אלו החשובים יותר.
אשמח לעזרה תודה.
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
מה שחשוב בשבילך זה אדום צהוב שחור ו 8 חוטים של רמקולים
אם כן מה עם חוטי ה KEY 1-2 ? (שלפי מה שכתבת זה של השליטה מההגה)
- הכי חשוב מכולם - לא הצלחתי עדיין לחבר את השליטה מההגה, במערכת הקודמת הם עבדו, אבל פה לא הצלחתי למצוא את הצבעים שלהם (כתום-שחור, וחום), וניסיתי לחבר לחלק מהחוטים שהיה נראה לי שדומים בצבע- ועדיין לא עבד!
-
אם כן מה עם חוטי ה KEY 1-2 ?
ענית מצוין זה לשליטה מההגה (לא ידעתי שיש לך)
החוט השחור מסתבר למינוס (לשליטה מההגה יש בדר"כ 5 חוטים חשמל, אורות, מינוס, ואחד או שנים חוטים לשליטה) -
@אני-אני-אני אהההה, הייתי בטוח עד עכשיו שכל החיבור להגה הוא KEY1 ו KEY 2, ......
טוב אז עכשיו אני חייב שתסביר לי איך אני יודע איזה חוטים לחבר ולהיכן - בשביל השליטה מההגה, עדיף לפי הטבלה שלך על הצמה האוניברסלית.
[יש מצב שאתה או מישהו עוזר לי: לגבי משהו אחר שפתאום קרה לי ברכב - נורת ההנד-הברקס דולקת גם כשהוא לא מורם, פשוט לא יודע אם ניתן לפתוח על זה נושא בפורום הזה] -
@דודי-ענהאל
השליטה מההגה שלך מקורית או לא? -
@אני-אני-אני מה הכוונה? זה בתוך ההגה!
-
@אני-אני-אני
מה רמת גימור של הדגם שלך?
(זה תמונה של הרכב שלך או מהאינטרנט? אם לא מקורי אצלך יש גם בקרת שיוט או רק שליטה מההגה?) -
@אני-אני-אני זו תמונה מהאינטרנט אבל ככה בדיוק נראה הרכב שלי.
יש לי גם בקרת שיוט (זה 2014)
אין לו רמות גימור בשנתון הזה רק רמה אחת (COMFORT) -
@דודי-ענהאל
אז תצטרך לבדוק בדיוק מה החיבורים של השליטה נסה לחפש בפורומים תרשימי חיווט -
@אני-אני-אני יש עוד איפה למצוא חוץ מהקטגוריה הראשית של מערכות מולטי' בדף הבית?
-
יש לי שם IGO וכשאני מפעיל אותו ולוחץ על בחר יעד הוא כותב לי - "לא נמצאה דרך ליד מיקומך הנוכחי", ובעצם לא עובד. (יצוין שחיברתי את החיבור GPS לחיבור ההברגה שבמערכת, ונתתי הרשאת מיקום).
זה אייגו של חו"ל
-
@מיישה אז מה לעשות להתקין אייגו אחר?
ולגבי הווייז הוא לא יעבוד ללא רשת? (הוא אפילו לא נפתח!)בבקשה! יש לך כאן קובץ, תחלץ אותו, את התיקייה תשים באיחסון פנימי, בתוך התיקייה יש קובץ התקנה.
(תוריד כוכביות) -
@מיישה כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
(תוריד כוכביות)
מה כוונתך?
ומה אני עושה עם הוויז?
ואם תוכל לעזור לי איך מחברים את השליטה מההגה, @אני-אני-אני אמר שיש חמישה חוטים אבל אם תוכל לפרט לי קצת יותר... -
@מיישה כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
יש לך כאן קובץ,
@מיישה הקישור הזה חסום לי בנטפרי תוכל לעשות משהו?