עזרה | הוצאת מכשיר מהארד בריק
-
- אפשר להשתמש ב mtkclient
(להשיג את הערך כמו במדריך של חגי לגיבוי מלא בשלב 3 כמדומני ולשנות את הפקודה הזו ג"כ מהמדריך של חגי, כמובן לשים את שם הקובץ)
python mtk wo 0x0 0x747C00000 file_name
- בשביל המדריך שמישהו 12 העלה, תיקח את הערך ותמיר אותו מהערך שהתוכנה נתנה לך לערך של SP FLASH ותשנה במחיצת הבוט את הגודל
(אינני יודע כיצד , מסברא אפשר להשתמש עם הערך כמות שהוא בלי להמיר , כמובן שאין שום לקיחת אחריות)
עריכה: בעצם אין מה להמיר כי שניהם משתמשים בערך אקסדצימלי
מה שצריך זה לקחת סקאטר של המכשיר להשאיר רק את מחיצת פרלאודור ומחיצה נוספת ובמחיצה הזו לשנות את ההתחלה ל 0 ואת הסוף לערך המכשיר
הדברים נאמרים מסברא בלבד אם יצא לי להתנסות בענין אשתדל לעדכן
(ולשנות את שם המחיצה ל boot מסתמא לא מעכב)
ואגב אם כבר אני חושב שהבעיה שמכשיר 64 גיגה לא נדלק אחרי הצריבה בגלל שהערך לא נכון - אפשר להשתמש ב mtkclient
-
@אני-אני-אני כתב בעזרה | הוצאת מכשיר מהארד בריק:
- אפשר להשתמש ב mtkclient
(להשיג את הערך כמו במדריך של חגי לגיבוי מלא בשלב 3 כמדומני ולשנות את הפקודה הזו ג"כ מהמדריך של חגי, כמובן לשים את שם הקובץ)
python mtk wo 0x0 0x747C00000 file_name
- בשביל המדריך שמישהו 12 העלה, תיקח את הערך ותמיר אותו מהערך שהתוכנה נתנה לך לערך של SP FLASH ותשנה במחיצת הבוט את הגודל
(אינני יודע כיצד , מסברא אפשר להשתמש עם הערך כמות שהוא בלי להמיר , כמובן שאין שום לקיחת אחריות)
ואגב אם כבר אני חושב שהבעיה שמכשיר 64 גיגה לא נדלק אחרי הצריבה בגלל שהערך לא נכוןבמדריך של חגי זה ניראה ממש מסובך אני מחפש איזה מקור לסקאטר לפי דגם המעבד תודה
ד"א יישר כוח תמיד אתה או ראשון או בין הראשונים להגיב - אפשר להשתמש ב mtkclient
-
@Tיו_ כתב בעזרה | הוצאת מכשיר מהארד בריק:
במדריך של חגי זה ניראה ממש
המדריך של חגי נראה מסובך
מה שצריך זה להוריד python ו mtkclient
ואח"כ להכניס את הפקודה של צריבת הרום
בהתקנה לסמן את שני הווים מצד שמאל למטה
התקנת mtkclient להיכנס לתיקייה להזין cmd בשורת הכתובת למטה יפתח שורת פקודה בנתיב התיקייה ואז להקיש את הפקודות שבמדריך (אם אתה ברשת עם סינון צריך להתקין תעודת אבטחה ל python)
זהו פשוט וקל