סקר | האם אתם מרוצים מהמיקרופון של המערכת שלכם (מ AliExpress)
-
@sxsx כתב בסקר | האם אתם מרוצים מהמיקרופון של המערכת שלכם (מ AliExpress):
@שמואל-ש לא מאמין שאם היצרן נותן אופציה של audio mic אז זה סתם לקישוט.
מציאות... ניסיתי להכניס בחוט וזה לא עזר בכלל! ניסיתי לדבר לתוך המקרופון החיצוני שמחובר לאיפה שהיצרן נותן ולא שמעו כלום
-
@sxsx כתב בסקר | האם אתם מרוצים מהמיקרופון של המערכת שלכם (מ AliExpress):
@איפה @מיישה ו @אני-אני-אני
איפה יכולים להיות באלול?
בביסמדרעש!ובאשר לשאלתך, אני התקנתי את המערכת שאני ממליץ לכולם, והמקרופון פצצה.
-
מתוך כ - 15 מערכות היה תלונות במערכת אחת
(וגם בפעם הזו הבעיה היתה שלא בודדתי את החיבור של המיקרופון טוב אז היה מידי פעם רעש סטטי)
לגבי הענין של לנתק את החיבור הפנימי לא יודע עד כמה זה יעיל,
אבל זה "צרוב" בלוח הפיזי שברגע שיש קלט (מיקרופון) חיצוני השמע יעבור דרכו (בדיוק כמו במחשב לענין הרמקולים) -
@sxsx אגב מדהים אחרי כל התגובות פה באמת שלא ניתן כמעט מה להוסיף עליכם
פשוט אלופים יש פה את כל החומר האפשריאני יעשה סדר קטן
א. יש מערכות שניתן לבחור שם מאיפה לקחת את השמע אם מהמקורי או מהתוסף ושם זה עובד מצוין עד למאודב. גם אם אין אופציה לבחור אני אישית לקחתי סכין יפנית וגילחתי את הרמקול הפנימי שנמצא על הסט כפתורים בצידו של המסך וזה ממש שיפר משמעותית את השמע אבל עדיין לא כמו מערכות שמגיעות מהחברה עם מיקרופון בלוטוס מובנה שהוא עובד חלק לחלוטין
מה שכן עוד עזר זה שהמיקרופון הרי מוצמד לתיקרה אז לא שומעים אותי טוב אז אני מנתק אותו מהתפוח שהוא תפוס עליו ורוב השיחות אנשים לא מתלוננים שלא שומעים אותיג. הרעיון @שמואל-ש הציע הוא אדיר לא חשבתי על הרעיון פעם הבאה אני ינסה את זה מעניין אם יעזור
ד. הצעה שאני חושב שיכולה להיות קונקרטית זה לחפש באלי אקספרס אם יש מיקרופונים יותר איכותיים אולי יש משהו כזה ובטח מבחינת מחיר זה לא אמור לעלות יותר מעשר דולר במידה ויש פידבקים טובים משתלם לבדוק
-
א. זה תלוי באיכות של המקרופון כמעט כ מערכת שהזמנתי מעלי הזמנתי גם מיקרופון בלי קשר למה שהספק נותן כי אלו שנמכרים בתור מיקרופון הם יותר טובים
ב. יש עוד רעיון שאני לא בדקתי אבל הוא ניראלי הכי טוב יש מקרופונים של מצלמות שמשדרים בבלוטוס כלומר החלק שלהם מתחבר לכניסה של המיקרופון והרמקול נייד אפשר לתלות אותו על החולצה וכו וככה ישמעו הכי טוב -
@לשם-שמיים-0 מישהו יכול לעזור לי למצוא בהגדרות אם יש אפשרות לכבות את המיקרופון של המכשיר?
חלק באנגלית וחלק בעברית חסרת פשר
איך זה אמור להופיע בערך?