בירור | קניית כונן אחסון באינטרנט - איך אני יודע אם זה פייק או לא ???
-
@nte כתב בבירור | קניית כונן אחסון באינטרנט - איך אני יודע אם זה פייק או לא ???:
@a-y-f
אם זה מאמזון יותר טוב רק עדיף 1 חברה מוכרת 2 שהמוכר יהיה אמזוןאם זה נמכר על ידי אמזון/נשלח על ידי אמזון יש על זה אחריות של אמזון אפילו אם החנות לא מוכרת, ומקסימום אפשר להחזיר
-
@פקז כתב בבירור | קניית כונן אחסון באינטרנט - איך אני יודע אם זה פייק או לא ???:
@nte כתב בבירור | קניית כונן אחסון באינטרנט - איך אני יודע אם זה פייק או לא ???:
@a-y-f
אם זה מאמזון יותר טוב רק עדיף 1 חברה מוכרת 2 שהמוכר יהיה אמזוןאם זה נמכר על ידי אמזון/נשלח על ידי אמזון יש על זה אחריות של אמזון אפילו אם החנות לא מוכרת, ומקסימום אפשר להחזיר
אולי זה מחודש (מחיר זול!!!! )
-
@פקז כתב בבירור | קניית כונן אחסון באינטרנט - איך אני יודע אם זה פייק או לא ???:
@מנדי-מירי ואיך זה קשור?
שאם אתה קונה משהו במחיר שלא תואם את המציאות אז יש מצב שזה מחודש !!!
אפילו מאמזון ולזה לא עוזר אחריות מהמזון !!! -
@מנדי-מירי ואז מה אם זה מחודש? אם משהו לא תואם לפרטים שהמוכר כתב אפילו אם הבעיה היא רק שזה איטי והיה כתוב שזה מהיר אפשר לקבל החזר מאמזון
הבעיה במחודש הוא שאתה לא יכול להוכיח שזה לא חדש !וזה נשבר יותר מהר
-
@מנדי-מירי אם רואים שזה לא חדש אפשר לבקש על זה החזר ואם לא אז אמזון לא יגידו כלום ואם זה נשבר מיד מקבלים על זה החזר
חזק
צודק