בעיה | יש לי דיסק קשיח עם סיסמה של BitLocker בווינדוס 10 ופתאום הוא כותב לי שאני צריך גירסה חדשה של ווינדוס ניסיתי לפתוח בווינדוס 11 וגם שם הוא כתב את זה
-
@מיכיה כתב בבעיה | יש לי דיסק קשיח עם סיסמה של BitLocker בווינדוס 10 ופתאום הוא כותב לי שאני צריך גירסה חדשה של ווינדוס ניסיתי לפתוח בווינדוס 11 וגם שם הוא כתב את זה:
זה יפגע במחשב?
איך עושים את זה?זה מחזיר את המחשב זמן אחורה.
מה שאומר שאם נוצר לך נקודת שחזור לפני חודש ( אגב, לא בטוח שזה דלוק אצליך ) אז השחזור יחזיר את המחשב חודש אחורה - תוכנות שהותקנו לפני פחות מחודש יעלמו, קבצים לא יעלמו.אגב, לא בטוח שזה ייפתור את הבעיה מהשורש. אבל אם דחוף לך הקבצים עכשיו זה פתרון לכאורה טוב.
-
@מיכיה לא הבנתי...
למה אתה לא מעדכן את הווינדוס שלך לגירסה האחרונה של ווינדוס 10?
לפי הצילום מסך ששלחת הגירסה אצלך היא 18363.. אם אני לא טועה זו גירסה ממש ישנה של ווינדוס 10, עידכוני ווינדוס אמורים להציע לך עדכון לגירסה 2022
תבדוק את העדכוני ווינדוס שלך בקיצור
תוכל להיעזר בזה:
https://support.microsoft.com/he-il/topic/מסייע-לעדכון-windows-10-3550dfb2-a015-7765-12ea-fba2ac36fb3f -
@מיכיה כתב בבעיה | יש לי דיסק קשיח עם סיסמה של BitLocker בווינדוס 10 ופתאום הוא כותב לי שאני צריך גירסה חדשה של ווינדוס ניסיתי לפתוח בווינדוס 11 וגם שם הוא כתב את זה:
לא עשיתי שום עידכון מאז שהצפנתי את הכונן
תודה אתם פשוט תצילו אותי זה חומר קריטילענ"ד הקלושה זה לא קשור למערכת הפעלה אלא בעיה בMT של ההצפנה/Bitlocker
אפשר לראות צילומ של דוח הSMART? -
@משחזר-מידע כתב בבעיה | יש לי דיסק קשיח עם סיסמה של BitLocker בווינדוס 10 ופתאום הוא כותב לי שאני צריך גירסה חדשה של ווינדוס ניסיתי לפתוח בווינדוס 11 וגם שם הוא כתב את זה:
אפשר לראות צילומ של דוח הSMART?
איך עושים את זה
סליחה על הבורות של כל התהליך... -
-
לא עברתי על הכל אבל אולי זה יעזור
-
@דגלש כתב בבעיה | יש לי דיסק קשיח עם סיסמה של BitLocker בווינדוס 10 ופתאום הוא כותב לי שאני צריך גירסה חדשה של ווינדוס ניסיתי לפתוח בווינדוס 11 וגם שם הוא כתב את זה:
פתחתי מה הלאה?
מדובר בדיסק ארדיסק. כן? חיצוני.
תודה -
-
נראה מצב מזעזע
לא מזעזע אבל בהחלט יכול להיות שזה מה שגורם להודעות שונות ומשונות כדוגמת:
הוא כותב לי שאני צריך גירסה חדשה של ווינדוס