בירור | תצוגת התיקיות
-
@sxsx @הייתי-שמח-להבין בשעה טובה הצלחתי למצוא את זה.
סרטון הסבר:
[YT2mp3.info] - Ribbons in Windows 11 Explorer with 22H2.mp4
קישור לתוכנה:
https://www.startallback.com/
נסה ותיהנה!
אגב, מה שאני ואחרים הבאנו פה קודם לא עובד כבר בווינדוס 11 22H2, רק בגירסאות הקודמות זה עבד. -
@sxsx כתב בבירור | תצוגת התיקיות:
@הייתי-שמח-להבין לא
אתה יכול לשלח את המקור של הסרטון? -
@בוגאטי כתב בבירור | תצוגת התיקיות:
@sxsx @הייתי-שמח-להבין בשעה טובה הצלחתי למצוא את זה.
סרטון הסבר:
[YT2mp3.info] - Ribbons in Windows 11 Explorer with 22H2.mp4
קישור לתוכנה:
https://www.startallback.com/
נסה ותיהנה!
אגב, מה שאני ואחרים הבאנו פה קודם לא עובד כבר בווינדוס 11 22H2, רק בגירסאות הקודמות זה עבד.הסרטון לא פתוח בנטפרי.
-
@הייתי-שמח-להבין אני לא בנטפרי...
תנסה להוריד את זה
[YT2mp3.info] - Ribbons in Windows 11 Explorer with 22H2.zip -
@הייתי-שמח-להבין זה תוכנה חיצונית שמתלבשת על ווינדוס וכמו כל התוכנות מהסוג הזה לפעמים יש באגים או שהסייר עלול לעלות קצת לאט ודברים כאלה.
מקסימום תסיר את התוכנה והכל יחזור לקדמותו (כמובן אם זו לא תוכנה זדונית...) -
@הייתי-שמח-להבין זה תוכנה חיצונית שמתלבשת על ווינדוס וכמו כל התוכנות מהסוג הזה לפעמים יש באגים או שהסייר עלול לעלות קצת לאט ודברים כאלה.
והסרת ההתקנה של זה פשוטה וזמינה?
לך יש את זה? -
@הייתי-שמח-להבין לא, אין לי את זה.
גיליתי אותה עכשיו לראשונה.
אני מניח שההסרה שלה פשוטה, כמו כל תוכנה. -
@הייתי-שמח-להבין אני עם הסייר הרגיל של ווינדוס 11, כבר התרגלתי לזה, מה לעשות?
-
@הייתי-שמח-להבין
כאן מוסבר למה נראה שאפשר לסמוך על המפתח של התוכנה הזו:
https://www.reddit.com/r/Windows11/comments/xh00dd/start11_vs_startallback_security_concerns/?onetap_auto=tru
זה תחילת הכתבה לחסומים:לאחר שביליתי קצת זמן עם שניהם אני חייב לומר שאני חושב StartAllBack הוא המוצר הטוב יותר. נתקלתי ביותר מדי בעיות עם קנה המידה של Start11 ו- DPI. אני משתמש ב- Surface Pro וכשאני מעגן אותו בשולחן העבודה שלי ומחבר אותו לצגי 1080p הכפולים שלי, אני נתקל בהמון בעיות עיבוד מוזרות בשורת המשימות. באופן דומה, במחשב שלי בעבודה, כאשר אני נמצא ליד שולחן העבודה שלי על צגי 4K כפולים ולאחר מכן עובר למיקום אחר ו- RDP למחשב שלי באמצעות צג 1080p, אני נתקל בבעיות קנה מידה דומות. StartAllBack הרבה יותר מלוטש. אם מישהו חושש להשתמש בתוכנה של מפתח רוסי בהתחשב במצב העולמי הנוכחי, עשיתי מחקר שהקל על חששות האבטחה שלי. נראה כי הוא עובד על Parallels Desktop עבור Mac אשר בבעלות Corel. מצאתי את עמוד הלינקדאין שלו. נראה שהוא מפתח מנוסה. הוא גם יצר את Startisback עבור Windows 8 ו- 10. הוא גם די פעיל בפורום הזה. העליתי את כל קבצי האפליקציה ואת המתקין (שמתארח באוקיינוס הדיגיטלי) ל-Virustotal והכל נראה נקי. אני יכול להמליץ בלב שלם על StartAllBack, רק בגלל שהמפתח הוא רוסי לא אומר שהוא תומך במלחמה וגם לא אומר שהתוכנה שלו מסוכנת. רוסים חפים מפשע רבים הם גם קורבנות של פשעיו ודיכויו של פוטין. אני מקווה שהבחור הזה בטוח וממשיך לפתח תוכנה נהדרת, זה באמת שווה את התשלום הנומינלי לפתרון רבים מהמטרדים ב- Windows 11!
עריכה: ליתר ביטחון, עמוד הטוויטר שלו עשה לייק להמון ציוצים בגנות פוטין והמלחמה באוקראינה. כאזרח רוסי ברור שמסוכן שמישהו ימתח ביקורת על הממשלה או על המלחמה.
-
@הייתי-שמח-להבין
כאן מוסבר למה נראה שאפשר לסמוך על המפתח של התוכנה הזו:
https://www.reddit.com/r/Windows11/comments/xh00dd/start11_vs_startallback_security_concerns/?onetap_auto=tru
זה תחילת הכתבה לחסומים:לאחר שביליתי קצת זמן עם שניהם אני חייב לומר שאני חושב StartAllBack ...
אני מקווה שהבחור הזה בטוח וממשיך לפתח תוכנה נהדרת, זה באמת שווה את התשלום הנומינלי לפתרון רבים מהמטרדים ב- Windows 11!
עריכה: ליתר ביטחון, עמוד הטוויטר שלו עשה לייק להמון ציוצים בגנות פוטין והמלחמה באוקראינה. כאזרח רוסי ברור שמסוכן שמישהו ימתח ביקורת על הממשלה או על המלחמה.אין לי בעיה עם רוסי,
(אה, פשוט העתקת משם את כל הכתבה,
דרך אגב זה לא חסום),
לא הבנתי, זה בתשלום נומינלי? -
@הייתי-שמח-להבין הרגע התקנתי את זה, נראה שזה עובד מצויין
רק שים לב שכברירת מחדל הוא משנה גם את תפריט ההתחל ואת שורת המשימות, אפשר לבטל את זה בקלות.
יש לזה 100 ימי ניסיון ואח"כ זה עולה 5 דולר (אם זה חשוב לך, זה ממש מעט) -
@הייתי-שמח-להבין הרגע התקנתי את זה, נראה שזה עובד מצויין
רק שים לב שכברירת מחדל הוא משנה גם את תפריט ההתחל ואת שורת המשימות, אפשר לבטל את זה בקלות.זה לא משנה את התצוגה לשחור?!
תשלום חודשי או חד פעמי?
זו התצוגה שהיתה בווינדוס 10? -
@הייתי-שמח-להבין אני תמיד על דארק מוד, שיניתי בשבילך לבהיר
-
@הייתי-שמח-להבין זה כמו בווינדוס 10 רק עם עיצוב של 11 שהוא הרבה יותר יפה ומודרני
-
@הייתי-שמח-להבין זה כמו בווינדוס 10 רק עם עיצוב של 11 שהוא הרבה יותר יפה ומודרני
מגניב לגמרי,
רק תגיד לי אם זה תשלום חד פעמי?
ואיך מסירים את ההתקנה? -
@הייתי-שמח-להבין לכאורה נראה שכן.
להסיר התקנה אפשר עם ההסרה הרגילה של ווינדוס או עם ריבו וכדו' שזה עדיף לדעתי -
@sxsx כתב בבירור | תצוגת התיקיות:
@בוגאטי @הייתי-שמח-להבין
זה עובד נחמד
אבל חוץ מהעיצוב של 11 אין כלום
זה גם משבית את הכרטיסיות
זה לא שווה את זה
אני חייב משהו שלא משבית את הכרטיסיותחבל,
איזה כרטיסיות זה משבית?
אז כנראה שכל אלה שראיתי אצלם את זה, זה פשוט מווינדוס 10.