Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@aiib אבל העיקר שאני נהנה לא?
@Yehuda-1 ברור...
@Yehuda-1 כתב בבירור | חיבור כתובת לסיב אופטי:
@aiib לפני שלוש ארבע חודשים
כמה אתה משלם חודשי?
@Yehuda-1 זה מפתיע בטירוף אין דבר כזה לקבל יותר מהחבילה זה אומר שרימון נותנת סימטרי צריך לבדוק את זה
@aiib ההורים שלי משלמים משהו כמו 150 נראה לי
@יעקב-ישראל תראה לא יודע גם לי זה קצת מוזר בדרך כלל המקסימום זה 250 העלאה אבל אני מקבל 1000
@Yehuda-1 מעניין לבדוק את זה בפועל ולא רק במדידה
@aiib עכשיו עשיתי מגביל מהירות ל250\50 אז אין לי איך לבדוק בפועל אבל בזמנו (לפני שבוע) זה באמת הוריד לי 100 מגה בית
@Yehuda-1 מה הפירוש מגביל מהירות? ולמה שתעשה את זה?
@aiib לחלק נכון את האינטרנט בין המחשבים בבית אבל זה לא העניין.
@Yehuda-1
תריצו בדיקה ב fast.com speedof.me
@אמיר אני אומר, יש עכשיו הגבלת מהירות של 250/50
250/50
למה ההגבלה לא סימטרית?
@aiib
הוא הגביל ידנית כי upload חונק את הרשת, כמו שבזק נותנים לך העלאה 3 גם אם ההורדה 100 למרות ששם זה מסיבות כלכליות למכור upload לעסקים בתעריפים גבוהים
@אמיר אבל אם הוא מקבל מהירות סימטרית למה שלא ישתמש בה?
זה לא העניין, שוב.
אגב הייתי אצל חבר בנתיבות, הוא ביטל את קו בזק וקנה ראוטר הוואוי דור 5 רק לא הבנתי למה בדור 5 זה לא סימטרי כמו ב4
@אמיר כתב בבירור | חיבור כתובת לסיב אופטי:
רק לא הבנתי למה בדור 5 זה לא סימטרי כמו ב4
בדור 4 זה סימטרי? מניין? זה תלוי ברשת באותו הרגע, לפעמים העלאה היא יתר גבוהה מההורדה ולפעמים ההיפך
הכוונה בסימטרי היא מצד הספק ולא מתנאי השטח הספק מבחינתו מאפשר לך את המקסימום ללא הגבלה כמו שבזק עושים זה שבפועל לפעמים התוצאות הפוכות זה בגלל משתני סביבה