שאלה | תוכנה לחסימת וידיאו במחשב
-
@menajemmendel כתב בשאלה | תוכנה לחסימת וידיאו במחשב:
מישהו התווכח ע''ז בכלל?
עברת על השרשור? אז כדאי שתעבור עליו שוב! לאט, ובסבלנות...
-
@משה-מזרחי כתב בשאלה | תוכנה לחסימת וידיאו במחשב:
@דודי-א כתב בשאלה | תוכנה לחסימת וידיאו במחשב:
אני הבאתי לישיבה שלי אברך שהתקין לי את התוכנה בארבע מחשבים וארבעתם הלכו לפח (כולל מחשבים של התת ושל האויצר שהיינו צריכים לקנות חדש ולשחזר את הישן)
מה הידע שלך במחשבים?
מי אמר לך שהיה צריך לזרוק את המחשבים?@איש-ימיני אני לא כזה גרוע כמו שזה נראה שעשיתם אותי אבל אני גם הבאתי את המחשבים לטכנאי מומחה מאד והוא אמר שאין לו מה לעשות חוץ מלנסות לשחזר את החומר וגם זה מסובך
אני מאד אשמח אם יש פה מישהו שיכול לסדר לי את התוכנה במחשב אחד שכן עדיין חי שידבר איתי באישי (אני באזור ירושלים)
או אם יש פה למישהו רעיון אחר
(כמו שאמרתי לעיל אני מוכן לשלם על זה שיחסמו לי את המחשבים)
תודה רבה -
@aharontz עברתי על זה שוב, ולא מצאתי עדיין מי שכתב משהו לטעון שבתוכנה הזאת אין תועלת [רוחנית] גדולה מהנזק [הגשמי] או שהחפקי''ם של מגביות של ישיבות [או כל ארגון אחר] כן היו יכולים להתקיים בביטחה בלי זה.
אף אחד לא בא ואמר שכיון שיש חשש לנזק אז החפקי''ם וישבות וכו' וכל מיני מקומות שיש חשש שאנשים יראו דברים שלא אמורים לעשות, שיתנזרו מהתוכנה ויסכנו הרוחניות.
כל מה שטענו כאן הוא שעושה בעיות, והורס את המחשבים לשימושים מסויימים, ולכן על מי מהולך להתקין לקחת בחשבון אם מתאים לו את הסיכון או לא. וגם את אלה שכתבו שלא להתקין אותה, לא אמרו לתת את המחשבים למי שיש לחשוש שיעשה עם זה שימוש אינו ראוי
אם פספסתי מישהו בבקשה תציין את הפוסט שפספסתי, ואל תרחיק עדותך,נראה לי שאתה לבד הגעת למסקנה שאם אנשים טוענים שמקלקל מחשבים, אז כוונתם כוללת למסור את המחשבים בלי שום חסימה למי שעלול ליפול.
אני מקווה שהמתכנתים של אוטנט, הם יותר דייקנים בעת כתיבתם קודים, ומגדירים את כל הפקודות ולא מניחים הנחות סתם, בקשר לפעולות של דברים שלא נכתבו בקוד -
@דודי-א כתב בשאלה | תוכנה לחסימת וידיאו במחשב:
אני מאד אשמח אם יש פה מישהו שיכול לסדר לי את התוכנה במחשב אחד שכן עדיין חי שידבר איתי באישי (אני באזור ירושלים)
תראה אני לא מכיר מה הבעיה שלך, אבל מאד קשה לי להאמין שהנזק כ''כ חזק שלא יעזור התקנת מערכת הפעלה מחדש, [למרות שידינו @איי-וי כתב בהדיא שלא עזר במקרה שלו], צריך להיות ממש מוכשר כדי להלצליח להרוס את FIRMWARE של המחשב [כלומר הBIOS].
מצד שני ברור שהטכנאי שלך חשב על הפתרון הזה אז לא יודע מה לומר לך, אבל אולי בכל זאת תנסה [זה לא יציל את החומר אבל כן את המחשב עצמו].ותנסה את זה רק אחרי שכבר שחזרת את החומר,
-
@צבי-בי אני מאמין שיש אני לא מכיר. מה שאתה כן יכול לעשות זה לפתוח משתמש חדש, להגדיר אותו כ"ילד" ואז יש לך שליטה מלאה על מה הוא מורשה לעשות במחשב כולל הגבלת שעות שימוש וכד'. ואז אתה מגביל את תוכנות הצפיה במחשב ומימלא הוא לא יוכל לראות סרטים. כ"כ הוא לא יוכל להתקין תוכנה חדשה או להפעיל תוכנה ניידת שאינה מורשית במחשב כי הוא יצטרך סיסמת מנהל שאין לו.
גם תמיד תוכל לראות את היסטוריית השימוש שנעשה במשתמש זה ולראות באילו תוכנות הוא השתמש
בהצלחה -
@aharontz כתב בשאלה | תוכנה לחסימת וידיאו במחשב:
אז אתה מגביל את תוכנות הצפיה במחשב
זה נראה לך כזה פשוט??
אתה יכול לראות בתוכנות הרגילות של הצפיה
ואתה יכול לראות דרך אפליקצית תמונות של מיקרוסופוט
ואתה יכול לראות דרך הדפדפנים
ויש עוד כמה דרכים
זה לא כזה פשוט בכלל.
אם יש לך דרך לגמרי אני אשמח לשמוע וללמוד -
@דודי-א לא אמרתי שזה פשוט אני לא יודע למה הוא צריך את זה. אבל אם רוצים זה אופציה אפשרית כי אם למשל זה באמת לילד שאני חוסם לו גם את הגישה לדפדפן. ומאפשר רק את מציג התמונות הישן וכו'. מי שרוצה לחשוב קצת ולשחק עם הכלי הזה יגיע בקלות לתוצאה מבוקשת.
ושוב פעם אני חוזר, כמובן שהכל תלוי למה המחשב הזה משמש ועד כמה אפשר להגביל אותו. -
@yos כתב בשאלה | תוכנה לחסימת וידיאו במחשב:
@צבי-בי אם עוזר לך חסימת וידאו שעובדת רק על המחשב
ולא על התקני usb שאתה מכניס למחשב
יש לך את זה https://mitmachim.top/topic/34933/מדריך-חסימת-סרטים/29@צבי-בי זה עובד לי פצצה וגם על התקני USB שאני מכניס זה לא עובד לי.