נוקיה 8810 (בננה)
-
@מישהו12 זה פשוט לא אותו סיפור של סימביאן זה מערכת שפועלת על קוד שונה לחלוטין אתהמבין? מצד אחד זה הרבה יותר קל ל"קסטום" אבל תצטרך ללמוד לפני זה את כל התורה כולה (תורת הווב)
רומים אתה יכול להוריד נראה לי מקאיוס עצמם, מ"בננה האקרס" בטוח אפשר להוריד וכן יש בדיסקורד של קאיוס. -
@chv אמר בנוקיה 8810 (בננה):
@מישהו12 KaiOs זה אולי המערכת הפעלה הכי מוצלחת שיצאה אי פעם.. זה הולך לתפוס חזק מאוד בעיקר בתחום של טלפונים טיפשים קמעא (כמו כשרים, ושל מבוגרים) זה משהו גאוני ממש, כי זה מערכת שצורכת הרבה פחות משאבים יחסית, היא רצה על קרנל מסוים שאפשר לדמות אותו לבסיס שבבסיס של פיירפוקס (הדפדפן), אפשר לומר בצורה לא מדויקת - שהמערכת הזאת היא בערך "מערכת להרצת יישומי ווב" (JS) ולכן היא כ"כ דינמית!! ו-JS זה העתיד של כל עולם התכנה (כבר ההווה), דבר ראשון כדאי ללמוד אותו.
אפשר לנסות את המערכת ממש בקלות לדוגמא להוריד את זה ולהתקין (כמובן לינוקס), זה יוצר לך סימולטור של KaiOS זה נוח בטירוף, ליצור אפליקציות למערכת הזו זה ממש מצחיק (ביחסית למערכות אחרות) אתה יכול לעשות לעצמך מערכת איך שאתה רוצה, בקיצור - במקום להתעסק עם כל מיני סימביאן ענתיקות מלפני אלף שנה --
בכללי כל מי שרוצה להתחיל ללמוד על זה שייכנס לכאןדרך אגב,ההבדל העקרוני בינה לבין סמביאן זה שהיא לא נועדה להיות חכמה וסמביאן כן.לכן יש הרבה יותר ישומים בסגנון אופיס לסמביאן
-
@מישהו12 אמר בנוקיה 8810 (בננה):
@מישהו12 KaiOs זה אולי המערכת הפעלה הכי מוצלחת שיצאה אי פעם.. זה הולך לתפוס חזק מאוד בעיקר בתחום של טלפונים טיפשים קמעא (כמו כשרים, ושל מבוגרים) זה משהו גאוני ממש, כי זה מערכת שצורכת הרבה פחות משאבים יחסית, היא רצה על קרנל מסוים שאפשר לדמות אותו לבסיס שבבסיס של פיירפוקס (הדפדפן), אפשר לומר בצורה לא מדויקת - שהמערכת הזאת היא בערך "מערכת להרצת יישומי ווב" (JS) ולכן היא כ"כ דינמית!! ו-JS זה העתיד של כל עולם התכנה (כבר ההווה), דבר ראשון כדאי ללמוד אותו.
אפשר לנסות את המערכת ממש בקלות לדוגמא להוריד את זה ולהתקין (כמובן לינוקס), זה יוצר לך סימולטור של KaiOS זה נוח בטירוף, ליצור אפליקציות למערכת הזו זה ממש מצחיק (ביחסית למערכות אחרות) אתה יכול לעשות לעצמך מערכת איך שאתה רוצה, בקיצור - במקום להתעסק עם כל מיני סימביאן ענתיקות מלפני אלף שנה --
בכללי כל מי שרוצה להתחיל ללמוד על זה שייכנס לכאןדרך אגב,ההבדל העקרוני בינה לבין סמביאן זה שהיא לא נועדה להיות חכמה וסמביאן כן.לכן יש הרבה יותר ישומים בסגנון אופיס לסמביאן
המכשיר הזה לא מסוגל להריץ אפליקציה שהיא "קצת כבדה" הוא לא יריץ אופיס אלא אם כן זה יהיה אונליין
-
@שלומ אמר בנוקיה 8810 (בננה):
המכשיר הזה לא מסוגל להריץ אפליקציה שהיא "קצת כבדה" הוא לא יריץ אופיס אלא אם כן זה יהיה אונליין
הוא שאמרתי....
דרך אגב,אני כעיקרון בקרוב אבנה אפליקציות לדבר הזה.אבל אין לי מכשיר או לינוקס כדי להפעיל את האמולטור.אני אצטרך מישהו שיבדוק... -
דרך אגב,ההבדל העקרוני בינה לבין סמביאן זה שהיא לא נועדה להיות חכמה וסמביאן כן.לכן יש הרבה יותר ישומים בסגנון אופיס לסמביאן
אני מקווה שאתם לא מדברים ברצינות.. להשוות את ג'אווה סקריפט לסימביאן זה פשוט מעשה שטות והבל.. ג'אווה סקריפט זה שפת התכנה הפופולרית ביותר מחמת גמישותה פשטותה ויכולות ההתפתחות שלה, וזו שפת בסיס בקרב כל מי שמתחיל היום ללמוד משהו שקשור לתיכנות, זה השפה שמריצה את האתר שאתם כותבים בו כעת, וגם את האתר של אאוטלוק וורד אונליין ושל ג'ימייל וכן של אלפי משחקים ותוכנות גרפיקה, להתחיל בכלל להשוות את היכולות שלה לסימביאן שלא ברור מי עוד זוכר אותה.. זה קצת טיפשי
אתם צריכים להבין את ההבדל בין רעיון - לתכנה בפועל, זה עדיין בשלבים מוקדמים והוציאו רק שניים שלוש מכשירים שתומכים בזה בכלל, לאט לאט זה יתפתח וכל גיק מצוץ יהיה חייב כזה מכשיר בתור בסיס. חוץ מזה שיכולות ההתממשקות של זה עם סביבות אחרות הן קלות הרבה יותר מאנדרואיד - לדוגמא ברעיון אם תרצה לייצר שַלָט למחשב שלך, לדפדפן (סתם זורק דוגמא) זה יהיה עניין ממש פשוט לעשות בקאיוס, מה שא"כ באנדרואיד..
בקיצור העיניין הוא שאתם מסתכלים מהכיוון הלא נכון ומגיבים על מה שאני כותב בנושא, מהכיוון הלא נכון
ימים יגידו -
@chv
אני לא יודע למה אתה חושב שאתה מגלה לי דברים שאני לא יודע...
אני יודע שזה ג'אווה סקריפט אבל עם כל הכבוד זה לא עשוי רשמית לצד שרת ואי לכך ובהתאם לזאת מאוד קשה למכשיר להריץ יישומי אופליין - מניסיון - משחקים בקושי מתפקדים שם...
בכל אופן לדעתי אנדרואיד למכשירי מקשים תופס ויתפוס יותר הרבה יותר, המציאות גם הוכיחה שבאנדרואיד למקשים לא היו צריכים לחכות עד ש@chv אמר בנוקיה 8810 (בננה):
לאט לאט זה יתפתח
אלא מיד בגרסאות הראשוניות זה הצליח בלי חברה שתריץ את הענין כמו kaios בקיצור יכול להיות שתאורתית זה יותר טוב אבל שורה תחתונה אנדרואיד הוכיח את עצמו
(מה גם שלא אמור להיות אינטרס בגדול לפתח לפלטפורמה הזאת שזה קהל יעד מאוד מסויים מה שבאנדרואיד אין לך את הבעיה הנ"ל) -
@chv
אני יודע שזה ג'אווה סקריפט אבל עם כל הכבוד זה לא עשוי רשמית לצד שרת ואי לכך ובהתאם לזאת מאוד קשה למכשיר להריץ יישומי אופליין - מניסיון - משחקים בקושי מתפקדים שם...
בכל אופן לדעתי אנדרואיד למכשירי מקשים תופס ויתפוס יותר הרבה יותר, המציאות גם הוכיחה שבאנדרואיד למקשים לא היו צריכים לחכות עד ש@chv אמר בנוקיה 8810 (בננה):
לאט לאט זה יתפתח
אלא מיד בגרסאות הראשוניות זה הצליח בלי חברה שתריץ את הענין כמו kaios בקיצור יכול להיות שתאורטית זה יותר טוב אבל שורה תחתונה אנדרואיד הוכיח את עצמו
(מה גם שלא אמור להיות אינטרס בגדול לפתח לפלטפורמה הזאת שזה קהל יעד מאוד מסויים מה שבאנדרואיד אין לך את הבעיה הנ"ל)איזה טלפוני מקשים אנדרואיד יש חוץ מהשיומי?
-
@chv
לאט לאט זה יתפתח
אלא מיד בגרסאות הראשוניות זה הצליח בלי חברה שתריץ את הענין כמו kaios בקיצור יכול להיות שתאורטית זה יותר טוב אבל שורה תחתונה אנדרואיד הוכיח את עצמו
(מה גם שלא אמור להיות אינטרס בגדול לפתח לפלטפורמה הזאת שזה קהל יעד מאוד מסויים מה שבאנדרואיד אין לך את הבעיה הנ"ל)איזה טלפוני מקשים אנדרואיד יש חוץ מהשיומי?
מה אתה רוצה שאני יגלה לך את כל הסודות...
יש דיי הרבה -
@chv
לאט לאט זה יתפתח
מה אתה רוצה שאני יגלה לך את כל הסודות...
יש דיי הרבהאיזה סודות? אני רוצה לקנות טלפונים...