נוקיה 8810 (בננה)
-
@chv אמר בנוקיה 8810 (בננה):
@מישהו12 זה לא עובד בצורה של קובץ אחד זה בדרך כלל חבילה של הרבה קבצים עם קובץ אחד ראשי כמו מין manifest.json כמו תוספי דפדפנים לדוגמא
בשונה מתוספים, הקובץ "מניפסט" של אפליקציות קאיוס הוא manifest.webappאפשר אפילקצית דוגמא?
-
@שלומ אמר בנוקיה 8810 (בננה):
@chv מה שאמרתי שבמצב הנוכחי זה מחריד זה שאתה אומר שזה יישומים מבוססי דפדפן ומערכת קלה אני גם יודע רק שבתוצאה הסופית כרגע זה לא הוכיח את עצמו רק תאורטית זה אמור להיות קליל. דרך אגב נשמע שלא היה לך ביד כה מכשיר פשוט לי יש כמה דגמים ו---תוכנה מחרידה ומטומטמת. אולי אם ישפרו בצורה דרסטית זה יצליח, נכון לעכשיו יש לי כמה מכשירי אנדרואיד מקשים והם טסים כמו מטוס
הבעיה הוא במכשירים דווקא של נוקיה או בכל מכשירי KAIOS ?
איזה מכשיר אנדרואיד מקשים עובד טוב חוץ שיאומי Q? ראיתי שנוקיה מוציא אחד -
האם ניתן לעשות
שהGPS יתקדם איתי ביחד?(עוד אחד הפישולים של ה Kaios)
-
@מישהו12 זה פשוט לא אותו סיפור של סימביאן זה מערכת שפועלת על קוד שונה לחלוטין אתהמבין? מצד אחד זה הרבה יותר קל ל"קסטום" אבל תצטרך ללמוד לפני זה את כל התורה כולה (תורת הווב)
רומים אתה יכול להוריד נראה לי מקאיוס עצמם, מ"בננה האקרס" בטוח אפשר להוריד וכן יש בדיסקורד של קאיוס. -
@מישהו12 KaiOs זה אולי המערכת הפעלה הכי מוצלחת שיצאה אי פעם.. זה הולך לתפוס חזק מאוד בעיקר בתחום של טלפונים טיפשים קמעא (כמו כשרים, ושל מבוגרים) זה משהו גאוני ממש, כי זה מערכת שצורכת הרבה פחות משאבים יחסית, היא רצה על קרנל מסוים שאפשר לדמות אותו לבסיס שבבסיס של פיירפוקס (הדפדפן), אפשר לומר בצורה לא מדויקת - שהמערכת הזאת היא בערך "מערכת להרצת יישומי ווב" (JS) ולכן היא כ"כ דינמית!! ו-JS זה העתיד של כל עולם התכנה (כבר ההווה), דבר ראשון כדאי ללמוד אותו.
אפשר לנסות את המערכת ממש בקלות לדוגמא להוריד את זה ולהתקין (כמובן לינוקס), זה יוצר לך סימולטור של KaiOS זה נוח בטירוף, ליצור אפליקציות למערכת הזו זה ממש מצחיק (ביחסית למערכות אחרות) אתה יכול לעשות לעצמך מערכת איך שאתה רוצה, בקיצור - במקום להתעסק עם כל מיני סימביאן ענתיקות מלפני אלף שנה --
בכללי כל מי שרוצה להתחיל ללמוד על זה שייכנס לכאןדרך אגב,ההבדל העקרוני בינה לבין סמביאן זה שהיא לא נועדה להיות חכמה וסמביאן כן.לכן יש הרבה יותר ישומים בסגנון אופיס לסמביאן
-
@מישהו12 אמר בנוקיה 8810 (בננה):
@מישהו12 KaiOs זה אולי המערכת הפעלה הכי מוצלחת שיצאה אי פעם.. זה הולך לתפוס חזק מאוד בעיקר בתחום של טלפונים טיפשים קמעא (כמו כשרים, ושל מבוגרים) זה משהו גאוני ממש, כי זה מערכת שצורכת הרבה פחות משאבים יחסית, היא רצה על קרנל מסוים שאפשר לדמות אותו לבסיס שבבסיס של פיירפוקס (הדפדפן), אפשר לומר בצורה לא מדויקת - שהמערכת הזאת היא בערך "מערכת להרצת יישומי ווב" (JS) ולכן היא כ"כ דינמית!! ו-JS זה העתיד של כל עולם התכנה (כבר ההווה), דבר ראשון כדאי ללמוד אותו.
אפשר לנסות את המערכת ממש בקלות לדוגמא להוריד את זה ולהתקין (כמובן לינוקס), זה יוצר לך סימולטור של KaiOS זה נוח בטירוף, ליצור אפליקציות למערכת הזו זה ממש מצחיק (ביחסית למערכות אחרות) אתה יכול לעשות לעצמך מערכת איך שאתה רוצה, בקיצור - במקום להתעסק עם כל מיני סימביאן ענתיקות מלפני אלף שנה --
בכללי כל מי שרוצה להתחיל ללמוד על זה שייכנס לכאןדרך אגב,ההבדל העקרוני בינה לבין סמביאן זה שהיא לא נועדה להיות חכמה וסמביאן כן.לכן יש הרבה יותר ישומים בסגנון אופיס לסמביאן
המכשיר הזה לא מסוגל להריץ אפליקציה שהיא "קצת כבדה" הוא לא יריץ אופיס אלא אם כן זה יהיה אונליין
-
המכשיר הזה לא מסוגל להריץ אפליקציה שהיא "קצת כבדה" הוא לא יריץ אופיס אלא אם כן זה יהיה אונליין
הוא שאמרתי....
דרך אגב,אני כעיקרון בקרוב אבנה אפליקציות לדבר הזה.אבל אין לי מכשיר או לינוקס כדי להפעיל את האמולטור.אני אצטרך מישהו שיבדוק... -
דרך אגב,ההבדל העקרוני בינה לבין סמביאן זה שהיא לא נועדה להיות חכמה וסמביאן כן.לכן יש הרבה יותר ישומים בסגנון אופיס לסמביאן
אני מקווה שאתם לא מדברים ברצינות.. להשוות את ג'אווה סקריפט לסימביאן זה פשוט מעשה שטות והבל.. ג'אווה סקריפט זה שפת התכנה הפופולרית ביותר מחמת גמישותה פשטותה ויכולות ההתפתחות שלה, וזו שפת בסיס בקרב כל מי שמתחיל היום ללמוד משהו שקשור לתיכנות, זה השפה שמריצה את האתר שאתם כותבים בו כעת, וגם את האתר של אאוטלוק וורד אונליין ושל ג'ימייל וכן של אלפי משחקים ותוכנות גרפיקה, להתחיל בכלל להשוות את היכולות שלה לסימביאן שלא ברור מי עוד זוכר אותה.. זה קצת טיפשי
אתם צריכים להבין את ההבדל בין רעיון - לתכנה בפועל, זה עדיין בשלבים מוקדמים והוציאו רק שניים שלוש מכשירים שתומכים בזה בכלל, לאט לאט זה יתפתח וכל גיק מצוץ יהיה חייב כזה מכשיר בתור בסיס. חוץ מזה שיכולות ההתממשקות של זה עם סביבות אחרות הן קלות הרבה יותר מאנדרואיד - לדוגמא ברעיון אם תרצה לייצר שַלָט למחשב שלך, לדפדפן (סתם זורק דוגמא) זה יהיה עניין ממש פשוט לעשות בקאיוס, מה שא"כ באנדרואיד..
בקיצור העיניין הוא שאתם מסתכלים מהכיוון הלא נכון ומגיבים על מה שאני כותב בנושא, מהכיוון הלא נכון
ימים יגידו