הצעת ייעול | תגובה לפרוייקט הכשרת הנגנים של @לא מתייאש - רעיון נוסף
-
בהמשך לפרויקט האגדי של @לא-מתייאש חשבתי על רעיון נוסף לעשות בתוך האפליקציה כעין ווייפרי לאנדרואיד לא רשמי
אפשר שיהיה לבחירת המשתמשדהיינו שהמכשיר יוכל להתחבר רק לרשת נטפרי (בפרט שכתבת שהויי פיי ממשיך לעבוד אלא שהוא לא מתחבר לשום רשת)
אשמח למשוב הציבור וכמובן למשוב שלך
תודה רבה ואשריך על זיכוי הרבים!!! -
@חכם-בלילה-1 כתב בהצעת ייעול | תגובה לפרוייקט הכשרת הנגנים של @לא מתייאש - רעיון נוסף:
בהמשך לפרויקט האגדי של @לא-מתייאש חשבתי על רעיון נוסף לעשות בתוך האפליקציה כעין ווייפרי לאנדרואיד לא רשמי
אפשר שיהיה לבחירת המשתמשדהיינו שהמכשיר יוכל להתחבר רק לרשת נטפרי (בפרט שכתבת שהויי פיי ממשיך לעבוד אלא שהוא לא מתחבר לשום רשת)
אשמח למשוב הציבור וכמובן למשוב שלך
תודה רבה ואשריך על זיכוי הרבים!!!קודם כל תודה רבה !
כבר שאלו אותי כמה פעמים את השאלה הזאת (לא כאן בפורום), זה בהחלט אפשרי ולא קשה, אבל אחד מהסיבות שלא פתחתי את הקוד של החסימה שלי, זה כדי שלא יעשו דבר כזה. אני אסביר את עצמי, נטפרי עשו הרבה מאמצים כדי לעשות וויפרי רק לטאבלטים, וזה התנאיים שלהם, אני האמת לא מסכים איתם אבל לא באתי לקלקל את מה שהם עשו. אני רק אומר לעצמי שאם נטפרי היה שייך לי ולא הייתי רוצה שישתמשו בזה על סמארטפונים, לא הייתי רוצה שיבוא איזה טיפש ויהרוס לי את הכל, לכן אם אעשה דבר כזה, אני אעבור על איסור של " ואהבת לרעך כמוך". הרעיון של KDROID זה לפתוח חסימה חדשה קהילתית, ולכן חינמית. לא דברתי כ"כ על זה עדיין אבל אני רוצה משהו אחר מנטפרי על אנדרואיד, והסיבה העקרית אני חושב, שנטפרי לא נתמך טוב אלא אם כן יש רוט, לכן פיתחתי דבר שהולך לפי הכללים של גוגל, אני תמיד מנסה לא לעקוף שום דבר ולא קומבינות, רק דברים שגוגל מאפשרים גם אם זה לא תמיד אפשרי. אני עושה את המאמצים כדי שהחסימה הזאת תשאר חינמית לא משנה כמה ישתמשו בה, לכן זה לא יעבוד כמו נטפרי, זה יהיה משהו אחר, וכל אחד יחליט עם זה יהיה יותר טוב או לא. כמובן שאני לא אומר שיהיה לנו את המאגר של נטפרי, אבל באנדרואיד זה לא עובד ככה, רובם של דברים זה אפליקצייות, וזה הרבה יותר קל לסנן אותם אחרי שפתחנו כמה בעייות. הדפדפן המסונן יהיה בשביל הדברים שאין להם אפליקציות ועצם זה שאני מחליט לכל אפליקצייה למה יש גלישה מביאה הרבה אפשרויות נוספות.
ב"ה נתן את זמן, אני לא עובד על זה יום שלם, אלא זמן מועט כל יום, אני לומד ב"ה 7 שעות ביום, יש לי משפחה ב"ה ואני גם עובד 2-3 פעמים בשבוע, ומנסה להתאמן כל יום (הבנתם את הפיינגווין עכשיו!), ועוד כמה דברים :).
ב"ה למי שלא יכול לתרום אם לפחות יוכל לתפלל שאני אצליח, אני ממש לא מתמחה בזה, אני מתמחה ב-PHP., אבל הקב"ה הוא הנותן לאדם חכמה, וזה הדבר שהכי יעזור לי.
תודה רבה ! -
@לא-מתייאש רק מציע: לא יודע אם זה יפתור את הבעיה שהבאת למעלה מול נטפרי
אבל אולי אפשר לעשות חסימה שתאפשר להתחבר רק לרשתות כשרות
כגון נתיב אתרוג ונטפרי.
אבל באמת הגבול חמקמק, ולא בטוח שהוא יתכן טכנית מלבד הבעיה מול נטפרי..
תמשיך לעשות דברים טובים למען עם ישראל!!!
-
@חכם-בלילה-1 כתב בהצעת ייעול | תגובה לפרוייקט הכשרת הנגנים של @לא מתייאש - רעיון נוסף:
@לא-מתייאש רק מציע: לא יודע אם זה יפתור את הבעיה שהבאת למעלה מול נטפרי
אבל אולי אפשר לעשות חסימה שתאפשר להתחבר רק לרשתות כשרות
כגון נתיב אתרוג ונטפרי.
אבל באמת הגבול חמקמק, ולא בטוח שהוא יתכן טכנית מלבד הבעיה מול נטפרי..זה בהחלט אפשרי ! אבל גם אתרוג לא רוצים
תמשיך לעשות דברים טובים למען עם ישראל!!!
אמן !
-
-
-
@לא-מתייאש כתב בהצעת ייעול | תגובה לפרוייקט הכשרת הנגנים של @לא מתייאש - רעיון נוסף:
אני לומד ב"ה 7 שעות ביום, יש לי משפחה ב"ה ואני גם עובד 2-3 פעמים בשבוע, ומנסה להתאמן כל יום (הבנתם את הפיינגווין עכשיו!), ועוד כמה דברים :).
ב"ה למי שלא יכול לתרום אם לפחות יוכל לתפלל שאני אצליח, אני ממש לא מתמחה בזה, אני מתמחה ב-PHP., אבל הקב"ה הוא הנותן לאדם חכמה, וזה הדבר שהכי יעזור לי.תשמע אחי אני מעריך בטרוף
כל הכבוד שאתה מצליח לשלב את הכל ביחד -
@yosef368 כתב בהצעת ייעול | תגובה לפרוייקט הכשרת הנגנים של @לא מתייאש - רעיון נוסף:
@לא-מתייאש סתם שאלה איך באמת הצלחת לשלב עם האברכות שלך את כל הידע העצום שיש לך? מתי ואיך למדת את זה?
קודם כל גדלתי בין הגויים, אני לא יודע עד כדי כך השווה עם מי שהיה בישיבה מקטנותו תהיה נכונה, אבל בכל זאת אם אתה עדיין לא נשאוי, אני לא מבין את השאלה, אתה שולט על כל דקה שיש לך, אתה יכול לקום ב-4:30, להתאמן שעה, להתפלל בנץ, וללמוד מה שאתה רוצה במשך שעתיים, אח"כ אתה שומר על הסדרים של הישיבה עד 22:00, יוצא שיש לך קצת יותר משש שעות של שינה, שזה אמור להספיק.
עכשיו תעשה חישוב שעתיים כפול שנה וחצי, אתה כבר מכיר את השפה ברמה מאוד טובה ואתה יכול ללמוד משהו אחר, וזה יהיה בהרבה יותר קלות כי אתה מכיר את העקרונות. עכשיו כבר גם התאמנת שעה במשך שנתיים, לכן יתכן מאוד שיהיה לך הרבה יותר כוח מכל אלו שנשארים במיטה שלהם, לכן הלימוד שלך יהיה פי 10 יותר באיכות מאחרים, גם אם למעשה אתה לומד פחות בבחינת זמן.
כל זה, קוראים לזה משמעת, זה לא קל, זה קשה, אבל רק ככה מצלחים משהו.אם אתה נשאוי עם ילדים, זה הרבה יותר קשה, אתה לא יכול לשלוט באמת על הזמן שלך, כי ילדים זה לא יציב. אני לא יכול לתכנן להגיע ב-9:15 בכולל כי חצי מהזמן אני אגיע ב-9:45 כי קרה משהו, לכן אני חייב לשחק עם הזמן, אני צריך לתכנן להגיע ב8:30 וחצי מהזמן אני כן אגיע ב-8:30, אבל ה-45 הללו הם לא יציבות, לכן אין להן איכות גבוהה, וככה זה בכל, לכן היום אם אני רוצה ללמוד 7 שעות תורה ביום, יהיה לי אוליי שעה כדי ללמוד משהו אחר, וגם זה יהיה קשה, כי אתה כבר לא יושן טוב, רוב הזמן שנה תקוע 2 או 3 פעמים בלילה, ולפעמים אתה בכלל יושן אוליי שעתיים שלוש, לכן באיכות של הזמן שלך, זה כבר לא שווה, לכן בגדול אם אני רוצה ללמוד משהו, חייב להיות בבין הזמנים, ולתכנן ללמוד אוליי חצי יום, אני מאוד ממליץ ללמוד כמה שיותר לפני החתונה כי גם כשאין עדיין ילדים, אתה כבר לא שולט על הזמן שלך אבל שלא תטעו, החתונה זה הדבר ההכי טוב בעולם, ואם הייתי יודע, הייתי רץ להתחתן בגיל 14
-
@לא-מתייאש כתב בהצעת ייעול | תגובה לפרוייקט הכשרת הנגנים של @לא מתייאש - רעיון נוסף:
@yosef368 כתב בהצעת ייעול | תגובה לפרוייקט הכשרת הנגנים של @לא מתייאש - רעיון נוסף:
@לא-מתייאש סתם שאלה איך באמת הצלחת לשלב עם האברכות שלך את כל הידע העצום שיש לך? מתי ואיך למדת את זה?
קודם כל גדלתי בין הגויים, אני לא יודע עד כדי כך השווה עם מי שהיה בישיבה מקטנותו תהיה נכונה, אבל בכל זאת אם אתה עדיין לא נשאוי, אני לא מבין את השאלה, אתה שולט על כל דקה שיש לך, אתה יכול לקום ב-4:30, להתאמן שעה, להתפלל בנץ, וללמוד מה שאתה רוצה במשך שעתיים, אח"כ אתה שומר על הסדרים של הישיבה עד 22:00, יוצא שיש לך קצת יותר משש שעות של שינה, שזה אמור להספיק.
עכשיו תעשה חישוב שעתיים כפול שנה וחצי, אתה כבר מכיר את השפה ברמה מאוד טובה ואתה יכול ללמוד משהו אחר, וזה יהיה בהרבה יותר קלות כי אתה מכיר את העקרונות. עכשיו כבר גם התאמנת שעה במשך שנתיים, לכן יתכן מאוד שיהיה לך הרבה יותר כוח מכל אלו שנשארים במיטה שלהם, לכן הלימוד שלך יהיה פי 10 יותר באיכות מאחרים, גם אם למעשה אתה לומד פחות בבחינת זמן.
כל זה, קוראים לזה משמעת, זה לא קל, זה קשה, אבל רק ככה מצלחים משהו.אם אתה נשאוי עם ילדים, זה הרבה יותר קשה, אתה לא יכול לשלוט באמת על הזמן שלך, כי ילדים זה לא יציב. אני לא יכול לתכנן להגיע ב-9:15 בכולל כי חצי מהזמן אני אגיע ב-9:45 כי קרה משהו, לכן אני חייב לשחק עם הזמן, אני צריך לתכנן להגיע ב8:30 וחצי מהזמן אני כן אגיע ב-8:30, אבל ה-45 הללו הם לא יציבות, לכן אין להן איכות גבוהה, וככה זה בכל, לכן היום אם אני רוצה ללמוד 7 שעות תורה ביום, יהיה לי אוליי שעה כדי ללמוד משהו אחר, וגם זה יהיה קשה, כי אתה כבר לא יושן טוב, רוב הזמן שנה תקוע 2 או 3 פעמים בלילה, ולפעמים אתה בכלל יושן אוליי שעתיים שלוש, לכן באיכות של הזמן שלך, זה כבר לא שווה, לכן בגדול אם אני רוצה ללמוד משהו, חייב להיות בבין הזמנים, ולתכנן ללמוד אוליי חצי יום, אני מאוד ממליץ ללמוד כמה שיותר לפני החתונה כי גם כשאין עדיין ילדים, אתה כבר לא שולט על הזמן שלך אבל שלא תטעו, החתונה זה הדבר ההכי טוב בעולם, ואם הייתי יודע, הייתי רץ להתחתן בגיל 14
עכשיו אני מבין מה עומד מאחורי הניק "לא מתיאש"
-
@Tיו_ כתב בהצעת ייעול | תגובה לפרוייקט הכשרת הנגנים של @לא מתייאש - רעיון נוסף:
עכשיו אני מבין מה עומד מאחורי הניק "לא מתיאש"
האמת שהתואר הזה לא בא בדיוק מזה, אלא שבארץ הבנתי שהרבה פעמים מרגישים שהכל נופל ושלא נצא מזה חיי, והבנתי שלא צריך להתיאש, רק לשמור על הדרך של המשמעת וזה יעבור, להמשיך לקום מוקדם, לפעול המקסימום כרגיל. טוב שהזכרת לי את זה עכשיו האמת