בקשת מידע | פתיחת קובץ in או ib מקובץ גיבוי אנשי קשר
-
@moshegross בנוקיה 215/225 נראה שהעיקר חסר מן הספר כנראה אין גופן בעברית ולכן זה יוצא סמני שאלה.
-
יש לי מכשיר נוקיה 225 תומך כשר
עשיתי גיבוי לכל האנשי קשר ואח"כ שלחתי למחשב והמרתי לקובץ VCF של כל האנשי קשר בקובץ אחד.- כתוב לי בקובץ שיש 1991 אנשי קשר וכשהפרדתי להרבה קבצים נפרדים יצאו רק 1936 אנשי קשר - האם יש דרך להוציא את האנשי קשר?
- כשהעלתי לחשבון גוגל כל השמות עם סימני שאלה במקום מילים - אפשרי שיהיה כתוב לי השמות?
תודה מראש לכולם
-
@מתמחה-100 לגבי השאלה השניה אתה יכול לשלוח לי את קובץ ה ib ואני ישלח לך קובץ vcf מתוקן
-
@מתכנת-חובב תודה רבה, שלחתי אליך
-
-
קובץ IB של גיבוי אנשי קשר מFirst Phone
מחזיר שגיאה: הקובץ מכיל רשומות שגויות ולא ניתן להמירו
? -
@adina10001 כמו שכתוב כאן זה נועד לנוקיה
אתה יכול לשלוח לי את הקובץ ואני יבדוק איך אפשר להמיר אותו -
@מתכנת-חובב לדעתי התוכנה לא עובדת טוב
הסקריפט פייתון שהבאת בעבר היחיד שעשה את העבודה
(אמנם נעלמו כמה טלפונים אבל לא נורא) -
@מתכנת-חובב
שלחתי למייל egozkokus1@gmail.com
תודה -
-
אהלן.. מדהים!! שרפתי שעתיים כדי לעדכן את הסקריפט שיתמוך ב- 225 (וגם ב- 235) ואני רואה שכבר עשיתם פה את כל העבודה (נו לא 235 אבל זה רק offset-ים שונים לגודל שונה של entry).
ד"א אתם כבר יכולים להוסיף תמיכה ב- 235 אני יכול לתת לכם קובץ דוגמא.בכל מקרה - @מתכנת-חובב - יש 2 באגונים:
- כשמייצרים VCF אחד גדול הוא חתוך באמצע ואז הפורמט דפוק (נגמר חתוך באמצע ולא ב VCARD:END)
- שמות שפיצלתי לשם פרטי ושם משפחה שמורים בתור גוש אחד בלי רווח בינהם - האמת שאני רואה בקובץ שנוצר נניח
FN;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=utf-8:דוגמא אווילית N;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=utf-8:דוגמא;אווילית
אבל בטלפון זה עולה בתור "דוגמאאווילית" כשהכל שם משפחה
בסוף כדי "לפתור" את זה יצרתי קובץ לכל בנאדם ואז איחדתי אותם עם הפקודה הבא בתוך cmd בתיקייה עם כל ה vcf
type *.vcf > output/all.vcf
ואז ערכתי את all.vcf והחלפתי בין ה FN ל- N עם 2 find/replace (ראשון מחליף N;ENC ל FN;ENC ושני מחליף מ FFN;ENC ל N;ENC) ואז טענתי אותו בטלפון.
ועכשיו הכל נטען ויש לי את כל האנשים ולמרות שכל השם מופיע בתור שם משפחה - לא אכפת לי! -
@חכם-בלילה-1
כן זה הסקריפט פייתון המקורי שפשוט במקום שה offset-ים יהיו קבועים הם עכשיו נקראים ממפה שמבוססת על גודל ה entry.. הוספתי 2 מפות כאלו:name_offsets = { 0x01C8: 0x4A, 0x0238: 0x60, 0x0394: 0x16c } phone_offsets = { 0x01C8: 0x1D, 0x0238: 0x1E, 0x0394: 0x12A }
ועכשיו אני ניגש ל name ול phone לפי האופסטים האלה..
זה פחות משוכלל משל מתכנת חובב כי זה מביא לי רק שמות פרטיים (כאמור אני מפריד בינהם מאיזושהי סיבה מוזרה) ואז לפני שנכנסתי לעוד הרפתקאה באתי לפה וראיתי שכבר מישהו שכלל את זה ודאג להביא גם שמות משפחה וגם הכל..בדקתי גם על 235 החדש וגם על 225 וזה עובד בשניהם.
אם אתה רוצה אני יכול לשתף אבל באמת של מתכנת חובב הרבה יותר טוב
עריכה: הנה, העליתי לך פה:
https://pastebin.com/nA4gRHb6 -
@מתכנת-חובב נו יאללה תוריד לנו גרסא עד שיש פה beta tester-ים בחינם גם עם האחד אחד חסרים לי כמה מספרים הוא מספר לי על 290 אבל בפועל הוציא לי רק 279.. עם הסקריפט פייתון יוצאים כל ה- 290 אבל בלי שמות משפחה (תודה רבה לעצמי שכמו פדנט טרחתי להפריד שמות משפחה ושמות פרטיים)
מעניין אם ה-11 הנוספים חשובים נו טוב נחפש ונוסיף אולי זה ישפוך אור על מה מתפספס ואני אעדכן אותך.עריכה:
ווווואווווו!! מדהים הסקריפט שלך!!!
אין באג ואין נעליים - יש באמת 290 מספרים אתה פשוט שם אותם על אותו בנאדם לפי WORK/CELL/HOME ואילו בפייתון הם פרוסים אחד אחד.. הסקריפט שלך מדהיםםםםםםם אחי מדהיםםםםם!!!!!!!!@מתכנת-חובב תוריד את המילה חובב שמע אתה גבר על!
-
קודם כל תודה רבה על התוכנה! @מתכנת-חובב
רציתי לדעת אם יש לכם מושג למה כשאני מנסה לייבא מהמכשיר שיאומי שלי את הקובץ vcf שהתוכנה המירה הוא רושם לי שלא ניתן לייבא.. תודה!