בעיה | WIFI במחשב לא עובד
-
איך אני יכול לדעת אם הבעיה נמצאת בחומרה או שזה בתוכנה?
ואם זה בתוכנה איך אני יכול לתקנו?
במנהל ההתקנים אני רואה את זה:
-
@אהרן-שובקס הגדרות>רשת ואינטרנט>(מצב)>איפוס רשת>אפס כעת
-
@אליהו-123 אמר בבעיה | WIFI במחשב לא עובד:
@TipTop בחיים לא מכניסים ווינדוס TOGO למחשב עם ווינדוס פועל! הוא לא מכיר אותו, והורס קבצים חשובים.
ונראה לי שגם לי זה קרה, וזה כי באמת התחילה השחתה סדרתית במערכת הקבצים.....אולי תסביר יותר כי אינני מבין ,
א. כשאני מפעיל את המחשב ע"י האונקי וינדוס TO GO יזהה אותו ככונן עם אות C וההרדיסק ככונן נוסף כאות D או E, אז איך המערכת מתבלבלת בין הכוננים? הרי כל המערכת של וינדוס TO GO נשענת רק ע"ג האונקי (עובדה שהיא עובדת גם במחשב שלא מותקן הארדיסק בכלל).
ב. הרעיון שוינדוס עצמה המציאה את הTO GO הוא כדי שאנשים יוכלו להתחבר למחשבים אחרים מבלי לפגוע במחשב המארח- או שזה רק ע"י וינדוס TO GO דרך מייקרוסופט. -
היה לי את הבעיה הזאת ועשיתי איפוס רשת ועכשיו עובד לי
-
@TipTop אמר בבעיה | WIFI במחשב לא עובד:
א. כשאני מפעיל את המחשב ע"י האונקי וינדוס TO GO יזהה אותו ככונן עם אות C וההרדיסק ככונן נוסף כאות D או E, אז איך המערכת מתבלבלת בין הכוננים? הרי כל המערכת של וינדוס TO GO נשענת רק ע"ג האונקי (עובדה שהיא עובדת גם במחשב שלא מותקן הארדיסק בכלל).
לא אמרתי שהמחשב לא יזהה כונן TOGO מאותחל! אמרתי שווינדוס פועל (ע"י הארדיסק!) לא מזהה TOGO, וחושב שצריך לפרמט אותו, ולכן היא עובדת במחשב אפילו בלי הארדיסק, רק במחשב שפועל על ווינדוס "רגיל" יש את התקלה.
אתה שואל למה?! לך לקורס טכנאות, זה יעלה לך הרבה... ההיגיון שלי אומר שההבדל נעוץ במחיצת האתחול שמתבלבלת בין אתחול אמיתי לאתחול מדומה (אם קראת את הפוסט שלי כאן אז תבין מה אני רוצה! רק אל תשכח ללחוץ על ה-
:::לא על הספויילר הזה! על הספויילר שם!
:::
ולגבי
@TipTop אמר בבעיה | WIFI במחשב לא עובד:
ב. הרעיון שוינדוס עצמה המציאה את הTO GO הוא כדי שאנשים יוכלו להתחבר למחשבים אחרים מבלי לפגוע במחשב המארח- או שזה רק ע"י וינדוס TO GO דרך מייקרוסופט.
יתכן אני לא פראייר של מיקרוסופט לקנות כונן שלהם ב-100$ אם אני יכול לעשות את זה בחינם. ולגבי גופה של שאלה ווינדוס פיתחה את גירסת ה-TOGO בשביל טכנאים שעובדים בסביבת עבודה אישית משלהם, ולא רוצים להיטלטל עם מחשב נייד הבייתה וחזרה לעבודה (הרעיון לכשעצמו גנוב מלינוקס, וחסידיו - יישמחו על הגילוי הזה )