בקשה | רום SOYES XS13
-
@יוסי461 הייתי אומר לך לעשות הכל מחדש
דרך המדריך הזה https://mitmachim.top/post/445565אבל לפי מה שאני מבין אין לך אפשרות עכשיו לשאוב כי זה פגום
אם יש לך קובץ סקאטר פשוט תראה איזה מספר מחיצה זה המערכת
אם אתה מסתכל בקבצים שיש לך בתיקיה,
אני חושב שזה אמור להיות הכי גדול [אא"כ זה שאב לך את כל הנתונים]
תפתח את הקובץ סקאטר תעשה חיפושsuper
או
system
אני לא יודע מה המערכת שלך
כשאתה מוצא אתה תראה מתחת שורהfile_name:
אתה צריך להעתיק מה שאחרי הנקודותיים ולהדביק בקובץ
אם זה עבד, כשאתה טוען את הסקאטר בתוכנה אתה תראה רק את הקובץ של המערכת וזה ייתן לך לצרוב אותובהצלחה
-
זה הקובץ סקטאר, אם הבנתי נכון צריך לשנות את השם של הקובץ מrom_20 לpreloader.bin . ולנסות לצרוב
```|| ```#########################################__WwR_MTK_2.50__################################################### # # General Setting # #########################################__WwR_MTK_2.50__################################################### - general: MTK_PLATFORM_CFG info: - config_version: V1.1.2 platform: MT6580 project: WwR_Testing storage: EMMC boot_channel: MSDC_0 block_size: 0x20000 ############################################################################################################ # # Layout Setting # ############################################################################################################ - partition_index: SYS0 partition_name: PRELOADER file_name: preloader.bin is_download: true type: SV5_BL_BIN linear_start_addr: 0x0 physical_start_addr: 0x0 partition_size: 0x80000 region: EMMC_BOOT_1 storage: HW_STORAGE_EMMC boundary_check: true is_reserved: false operation_type: BOOTLOADERS reserve: 0x00 ```kotlin
===
-
@יוסי461 לא
לא את זה
אתה צריך לשנות או מ super או מ system
המערכת אמור להיות אחד משניהםאני אפרט קצת יותר
כל קובץ יש לו שם
ולכל קובץ יש את השורה הזאת ששינית
אתה צריך לחפש שורה כזאת:
file_name: super
או שורה כזאת:
file_name: system
אחד משניהם שאתה מוצא אתה צריך לשנותהייתי אומר לך עדיף לשנות את השם שלך הקובץ לא את הסקאטר
-
צר לי, אבל לא הבנתי מה אני אמור לעשות.
הקובץ סקאטר שלי זה כל מה שהבאתי למעלה, המקום היחיד שכתוב בו file_name זה עם preloader.bin
לכן שינתי את שם הקובץ ששאבתי (שקראו לו ROM_21, והוא לא היה קובץ חוקי) ל preloader.bin
ואז ניסיתי לבחור בקובץ הזה בשביל הצריבה וקיבלתי את השגיאה הנ"ל -
@יוסי461 יש לך אתר בשביל להוריד סקאטר
https://romprovider.com/download-mediatek-scatter-files/אחרי שאתה מוריד את הקובץ תעשה את מה שאמרתי לך (לחפש super/system) לבדוק מה כתוב בשורה file_name לכתוב את זה בשם קובץ ששאבת שהוא המערכת.
בתוכנה, אתה טוען את הקובץ סקאטר שהורדת
כי הקובץ שיש לך הוא ריק (חוץ מזה שכתוב שם על preloader) -
@יוסי461
https://drive.google.com/file/d/14rRafcwLF2-yoW4Cc4Q3bj6WO-0lEhb-/view?usp=sharingבדקתי לך זה נקרא system.img
פשוט תשנה את הקובץ ששאבת ל system.img
(אני מתכוון הקובץ של המערכת כי יש לך שם הרבה קבצים)בהצלחה
-
@יוסי461 כתב בבקשה | רום SOYES XS13:
נראה לי יש לי בעיה נוספת. שבטעות איפסתי את המכשיר על אפס.
גם לי היה את זה עם סויס 10 יש את המדריך הזה אם זה אתה מוצי מהבריק ואז צורב שוב עם SP אבל תצטרך רום תקין פי' לשנות את כל השמות של הקבצים שיש לך לשמם המקורי או להוריד חדש
-
@אוהב-ללמוד תודה רבה. תחזקנה ידיך! אשריך!
אבל אני איבדתי את המכשיר במהלך תהליך ההחזרה שלו לאלי אקספרס