בעיה | בעיה בשמיעה רק בגלישה
-
יש לי מחשב לנובו חדש (נקרא SLIM בערך), והשמיעה שלו במחשב מצוינת. אבל כשאני רואה יוטיוב או סרטון בגוגל דרייב, או אפילו סרטון ב'כל רגע', לפעמים שומעים ולפעמים לא שומעים, או ששומעים מאוד נמוך.
ניסיתי להריץ גם בEDGE, ללא הצלחה.
יש לי סינון נטפרי, אבל במחשב הקודם ובשאר המחשבים בבית אין בעיה כזאת.אשמח לרעיון.
-
@a-y-f כתב בבעיה | בעיה בשמיעה רק בגלישה:
@JEW רק בסרטונים? או גם בקבצים קלים יותר? אני חותר שאולי יש בעיה באינטרנט בהפעלת דברים כבדים - גם וידאו וגם שמע
ניסיתי גם קובץ שמע בדרייב וגם בו היתה בעיה.
המעניין שהוא באמצע השיר/הסרטון מתחיל להשמיע קצת, שוב יורד, וחוזר חלילה.
חשוב לציין שהסרטון עצמו רץ, ורואים את הוידאו, והבעיה רק בשמע. -
@JEW תנסה בזמן שזה מתרחש-להפעיל במקביל קובץ מקומי (לדוגמא שיר בנגן המדיה של המחשב) ולבדוק אם השמע שלו יותר חזק. אם כן, נסה לבדוק ב'מערבל שמע' (נראה לי לחיצה ימנית על סמל הקול בשורת המשימות תביא אותך לשם) האם שתי האפליקציות (הנגן והדפדפן) משמיעות באותה עוצמת קול
-
@דוד-טרייטל כתב בבעיה | בעיה בשמיעה רק בגלישה:
@JEW תנסה בזמן שזה מתרחש-להפעיל במקביל קובץ מקומי (לדוגמא שיר בנגן המדיה של המחשב) ולבדוק אם השמע שלו יותר חזק. אם כן, נסה לבדוק ב'מערבל שמע' (נראה לי לחיצה ימנית על סמל הקול בשורת המשימות תביא אותך לשם) האם שתי האפליקציות (הנגן והדפדפן) משמיעות באותה עוצמת קול
הפעלתי את שניהם, והוא הראה את הווליום רק של הסרטון שבמחשב. ואילו את הסרטון ביוטיוב הוא לא הראה כלום.
-
@דוד-טרייטל
לא משתמש בשום תוכנה חיצונית.
המחשב סה"כ בן 3 ימים, ועידכנתי את כל העידכונים שהציעו לי.