בירור | פלאפון למצלמה
-
היי, אשתי טוענת שהמצלמה של S23 ULTRA יותר טובה מהרבה מצלמות מקצועיות אחרות. ולכן היא רוצה לקנות מכשיר של הדרן. השאלות שלי הם:
1.האם באמת זה יותר טוב ממצלמה מקצועית?
2.האם זה אמין מספיק או שהמכשיר נהרס בגלל הקושחה שלהם?
3. עדיף לקנות הדרן או מכשיר רגיל ולהכשיר בעצמי?
4. האם עדיף S23 ULTRA שהוא 200 מגה פיקסל ויקר יותר מאשר הS22 ULTRA שהוא 108 מגה פיקסל וזול יותר. כלומר כמה משמעותי ההבדל? -
@yosef368 כתב בבירור | סמארטפון למצלמה בעיקר:
היי, אשתי טוענת שהמצלמה של S23 ULTRA יותר טובה מהרבה מצלמות מקצועיות אחרות. ולכן היא רוצה לקנות מכשיר של הדרן. השאלות שלי הם:
3. עדיף לקנות הדרן או מכשיר רגיל ולהכשיר בעצמי?
4. האם עדיף S23 ULTRA שהוא 200 מגה פיקסל ויקר יותר מאשר הS22 ULTRA שהוא 108 מגה פיקסל וזול יותר. כלומר כמה משמעותי ההבדל?S23 ultra זה משהו לא מהעולם הזה... פשוט הזוי .....
אמין- זה סמסונג... אחלה מכשירים יש להם... הדרן ברור שיושבים חזק על המכשיר, אבל זה לא הורס אותו לפי דעתי .. אני עם הדרן כבר שנה עם מכשיר לא הכי חזק והוא אחלה... במיוחד אם אתה לא מתכוון להשתמש באינטרנט שאז אתה בכלל לא מעמיס עליו בביצועים כבדים או משהו כזה... חוץ מזיכרון של התמונות...
אולי המחיר קצת יקר במיוחד אם אתם מתכננים לקנות אותו רק בשביל מצלמה....
אני לא רוצה להתערב לכם בהחלטה, אבל קח בחשבון קודם כל - הנראות. אנשים רואים שאתה מצלם, הם לא חושבים שזה רק מצלמה..
ועוד משהו אולי יותר חשוב - שכשיש לך מכשיר כזה מטורף - ספינת הדגל של סמסונג (לפחות עד שיצא s24...) מה הסיכוי שתשאיר אותו רק עם מצלמה ולא תשים שם אולי גם וייז מייל ומכאן הדרך קצרה....
אלא אם כן זה התכנון מראש (ואז זה אומר שיהיה אינטרנט במכשיר), אז ודאי שכדאי את החסימה של הדרן, ולא חסימה עצמית...
לגבי s22 ultra מצלמה גם איכותית, אבל זה לא כמו ה s23... אין מה להשוות...לא בדקתי את הs23 ultra בהשוואה למצלמות מקצועיות אחרות, אבל ברור לי שהוא לפחות משתווה אליהם אם לא יותר טוב ..
לא נראה לי שמישהו יגיד שהתמונות שם לא איכותיות והוא חייב משהו יותר איכותי..
לא חושב שאפשר לדמיין איך תראה תמונה יותר איכותית מזה...מקווה שעזרתי
-
@aharon77 תודה רבה רבה על תשובה כל כך מפורטת ויפה.
האמת שאולי כן נעשה חבילה של וויז ומייל ואתה צודק לגבי הנראות אני באמת בהתלבטות קשה מאד.
אני ראיתי סקירה על הS22 ודוקא הוא נראה מאד איכותי רק לרחוק ממש אז היה הבדל גדול לטובת ה23
כמו''כ בצילום תוך כדי תזוזה בסלואו מושן ה22 צילם מטושטש וה23 חד ברמות!
חוץ משני ההבדלים האלה לא ראיתי יותר מדי הבדלים במצלמה אבל אם אתה אומר אז אולי נשקיע (4900!!) -
@aharon77 תודה רבה רבה על תשובה כל כך מפורטת ויפה.
האמת שאולי כן נעשה חבילה של וויז ומייל ואתה צודק לגבי הנראות אני באמת בהתלבטות קשה מאד.
אני ראיתי סקירה על הS22 ודוקא הוא נראה מאד איכותי רק לרחוק ממש אז היה הבדל גדול לטובת ה23
כמו''כ בצילום תוך כדי תזוזה בסלואו מושן ה22 צילם מטושטש וה23 חד ברמות!
חוץ משני ההבדלים האלה לא ראיתי יותר מדי הבדלים במצלמה אבל אם אתה אומר אז אולי נשקיע (4900!!)נכון בהחלט, המון מהפלוסים של הs23 זה הצילום לרחוק ... שרואים ממש ברור...
אבל בהחלט גם התמונות מקרוב איכותיות ברמות על ויש גם כל מיני פונקציות ועריכה מאוד חמודות...
כן הייתי ממליץ לך לבדוק את זה שוב... יש מצב שהמצלמה של ה s22 תספיק לכם... אין ספק שהיא איכותית.. אלא אם כן זה ממש חשוב לכם הצילום בתזוזה... אם אני זוכר נכון, גם בצילום בלילה זה היה משמעותי ביניהם...
סופו של דבר זה הרבה כסף...
שמחתי לעזור!! -
אבל אם אתה אומר אז אולי נשקיע (4900!!)
לא מבין גדול במצלמות אבל במחיר כזה אני חושב שתוכלו לקנות כבר מצלמה מקצועית שאולי תעבור את הסמארטפונים הנ"ל במובנים מסוימים וגם תמנעו מהחשש הרוחני ומ "והייתם נקיים"
-
@מתכנת-חובב כתב בבירור | סמארטפון למצלמה בעיקר:
אבל אם אתה אומר אז אולי נשקיע (4900!!)
לא מבין גדול במצלמות אבל במחיר כזה אני חושב שתוכלו לקנות כבר מצלמה מקצועית שאולי תעבור את הסמארטפונים הנ"ל במובנים מסוימים וגם תמנעו מהחשש הרוחני ומ "והייתם נקיים"
תכלס .... אבל אם הוא מתכוון לשים וייז ומייל זה לא יעזור....
-
@מתכנת-חובב תראה קצת צילום של הULTRA S23 ותדבר אחרת. מצלמה מקצועית זה כל כך מסורבל ולא מגיע לרמות האלה.
לשם השוואה לחמי יש מצלמה מקצועית של קאנון 77D שהעדשה שלה היא זום 18-135 ובאולטרה S23 זה 13-230. -
כן תלוי איזה מצלמות
אמין
עדיף לקנות הדרן או מכשיר רגיל ולהכשיר בעצמי?
עדיף שאתה תכשיר כי הדרן תוקע את המכשיר
האם עדיף S23 ULTRA שהוא 200 מגה פיקסל ויקר יותר מאש
עדיף
-
@106 כתב בבירור | פלאפון למצלמה:
@yosef368 להדרן יש תשלום חודשי, כאשר הפסקת לשלם המכשיר מושבת.
בקיצור זה לא רק עלות המכשיר, אלא התחייבות נצחית לתשלום.הסיכוי שמי שיש לו כרגע מייל וויז פתאום יחליט שהוא לא צריך, זה כמעט אפסי.. זאת אומרת שההגיון אומר שהוא כן הולך להשאר עם זה בשנה שנתיים שלוש 4,5,6 ..ואם כן, ברור שעדיף הדרן שזה חסימה אולי הטובה ביותר ....
ואני עם הדרן, כמו שאמרתי כבר שנה, וזה ממש ממש לא תוקע את המכשיר...
ועוד המכשיר שלי הוא ישן יחסית לא מתקרב לרמות הביצועים של ה s23 ultra ובכל זאת הדרן לא תוקעה שום מכשיר...