בירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,
-
@אדי-המתכנת כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@מנחלה
אני כמה פעמים שאלתי את chat gpt שאלות בגמרא (העתקתי קטע וביקשתי מהai הסבר ברור), הסביר מעולה.
אבדוק אם יש לי צילומי מסךתודה רבה
-
@ששמעון כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@LEVI-H אצלי זה ככה:
חמוד,
אבל נותן רק סכום מסויים של מילים ונתקע באמצע.שאלתי אותו והוא טוען שהוא פשוט מוגבל ל-2,048 תווים לתשובה, אז צריך לבקש ממנו בשאלה הבאה אם הוא יכול לתת המשך לאותו נושא.
-
@אהרן כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@LEVI-H ומה זה באמת הקוד הפעלה הזה? זה בתשלום? למי שכבר מנוי כמה זמן? [אני מעדיף לא לפרוץ]
כן, גם לי חשוב לדעת את זה,
מוזר שבאתר שם אין כמעט שום פרטים,
שלחתי אליהם פניה נראה אם יגיבו לי...
אבל באמת זה נראה פשוט אתר חבל על הזמן, ראשוני מסוגו. -
@LEVI-H כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
יש כבר כזה דבר...
מי שלא מכיר את האתר mercava, אז כדאי שיתחיל להכיר...
https://www.themercava.com/app/אז כמובן שאני לא יחכה לקבל את הקוד ההפעלה, אני פשוט יחפש אותו איפשהו בif בקוד מקור..
איזה יופי! תודה רבה!, יש לי שאלה לגבי זה, האם אין שם גזל (של הביאור של הגמרות וכד')? האם הכל כשר?
והאם אפשר להוריד את זה כאפליקציה למחשב?
תודה רבה -
@הייתי-שמח-להבין הסתדרת בסוף?
-
@מנחלה כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
לא, זה עדיין מגיב לי כל הזמן אותו דבר כמו שכתבתי למעלה, נראה לך זה אמוּר להסתדר באיזשהוא שלב?
-
@הייתי-שמח-להבין כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@מנחלה כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
לא, זה עדיין מגיב לי כל הזמן אותו דבר כמו שכתבתי למעלה, נראה לך זה אמוּר להסתדר באיזשהוא שלב?
-
שימו לב שבינה מלאכותית מתבססת על תשובה ממוצעת, ולא על הבנה! כלומר, כשאתה שואל אותה שאלה היא מחפשת מה אנשים אחרים באתרים שונים בעולם ענו על השאלה הזו וכך הוא מביא תשובה חדשה שמורכבת מהתשובות שהוא מצא. כך שבלתי אפשרי שבוט ידע לענות בנושאים של תורה שצריכים דיוק רב והבנה בנושא. אפילו כשאתה מבקש ממנו סיפור שמופיע בעמוד מסוים בגמרא הוא לא עונה לעניין.
מה שכן אפשר להגדיר בוט שיקח רק ממקום מסוים את מה שאתה מבקש לדוגמא מאוצר החכמה וכו' אבל אז האפשרויות שלו "להבין" את השאלה שלך מוגבלות כי אין לו את המאגרים האדירים שהוא משתמש בדרך כלל בשאלות רגילות.
כל זה להבנתי הדלה, ייתכן שיש כאן מבינים גדולים יותר בתכנות שיסתרו את דברי -
@בלופר כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
שימו לב שבינה מלאכותית מתבססת על תשובה ממוצעת, ולא על הבנה!
לא נכון בכלל, תנסה לשאול אותו שאלות פרטיות באיזה נושא [לא תורני] עם נתונים לפרטים קטנים שברור שאף אחד לא כתב אותם בעבר, ותראה שעונה לענין,
אני לא יודע איך עובד אבל ממש מבין את הדברים [שוב בתחומים מוסיימים] ,אבל למעשה אני מסכים שבתורה הוא לא ידע אף פעם, מהטעמים שכתבתי למעלה.