בירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,
-
בבקשה מי שרצה להכיר את קלוד קצת
-
@כמה-טוב-השם כתב בהמלצה | עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
בבקשה מי שרצה להכיר את קלוד קצת
אם זה קלאוד לא מעונין להכיר מדבר שטויות במיץ עגניות
נתחיל מזה שלא כל כך הבנתי מתי בדיוק נוטלים ידיים באמצע האוכל או שנוטלים לפני הסעודה שזו מחלוקת בסימן קסו האם מותר לדבר אחרי הנטילה וזה לא נראה שלזה התכוונת אלא להאם מותר לצאת באמצע הסעודה שזה דין שינוי מקום המבואר באריכות בסימן קעח וזה במחילה מכבודך לא קשור לנטילת ידיים (או שאולי התכוונת לנטילת ידיים באמצע העודה אחרי שירותים שמבואר בסימן קסד שצריך ליטול ולברך אבל אתה שאלת על יציאה ולכן אני מניח שזה לא קשור)
לא משנה למה התכוונת הוא אומר שטויות החל מציטוט השמות הנחה שזה דיני שינוי מקום זה דינא דגמרא ולא קשור לקדושת סעודה ובטח שלא לטומאת הסעודה... -
@אדי-המתכנת כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@מנחלה
אני כמה פעמים שאלתי את chat gpt שאלות בגמרא (העתקתי קטע וביקשתי מהai הסבר ברור), הסביר מעולה.
אבדוק אם יש לי צילומי מסךתודה רבה
-
@ששמעון כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@LEVI-H אצלי זה ככה:
חמוד,
אבל נותן רק סכום מסויים של מילים ונתקע באמצע.שאלתי אותו והוא טוען שהוא פשוט מוגבל ל-2,048 תווים לתשובה, אז צריך לבקש ממנו בשאלה הבאה אם הוא יכול לתת המשך לאותו נושא.
-
@אהרן כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@LEVI-H ומה זה באמת הקוד הפעלה הזה? זה בתשלום? למי שכבר מנוי כמה זמן? [אני מעדיף לא לפרוץ]
כן, גם לי חשוב לדעת את זה,
מוזר שבאתר שם אין כמעט שום פרטים,
שלחתי אליהם פניה נראה אם יגיבו לי...
אבל באמת זה נראה פשוט אתר חבל על הזמן, ראשוני מסוגו. -
@LEVI-H כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
יש כבר כזה דבר...
מי שלא מכיר את האתר mercava, אז כדאי שיתחיל להכיר...
https://www.themercava.com/app/אז כמובן שאני לא יחכה לקבל את הקוד ההפעלה, אני פשוט יחפש אותו איפשהו בif בקוד מקור..
איזה יופי! תודה רבה!, יש לי שאלה לגבי זה, האם אין שם גזל (של הביאור של הגמרות וכד')? האם הכל כשר?
והאם אפשר להוריד את זה כאפליקציה למחשב?
תודה רבה -
@הייתי-שמח-להבין הסתדרת בסוף?
-
@מנחלה כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
לא, זה עדיין מגיב לי כל הזמן אותו דבר כמו שכתבתי למעלה, נראה לך זה אמוּר להסתדר באיזשהוא שלב?
-
@הייתי-שמח-להבין כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@מנחלה כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
לא, זה עדיין מגיב לי כל הזמן אותו דבר כמו שכתבתי למעלה, נראה לך זה אמוּר להסתדר באיזשהוא שלב?