בירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,
-
@מנחלה כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@הייתי-שמח-להבין כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@מנחלה כן, התקנתי אותה.
אתה יכול לשלוח תמונת צילום על זה שאתה מנסה להתכתב איתו והוא לא עונה בבקשה
הנה,
אשמח אם תצליח לעזור לי,
תודה.
-
@הייתי-שמח-להבין זה סקייפ.
גם הגלגל עלול להיות קשור לנטפרי.
תנסה להתכתב איתו בשיחה קבוצתית [אפי' רק איתו] ולא בצאט יחדיני. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@הייתי-שמח-להבין זה סקייפ.
גם הגלגל עלול להיות קשור לנטפרי.
תנסה להתכתב איתו בשיחה קבוצתית [אפי' רק איתו] ולא בצאט יחדיני.ניסיתי, וזו תמונת המסך,
אין קול ואין עונה,
כנראה שגם זה חסום לי?
יש לי חסימת נטפרי וכן ווי פרי על המחשב. -
@הייתי-שמח-להבין צריך לתייג אותו @BING
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@הייתי-שמח-להבין צריך לתייג אותו @BING
ככה?
הוא עדיין לא מגיב. -
@צדיק-וטוב-לו-0 הנה אני רואה שהוא מתחיל לזוז,
מקודם טעיתי והקלדתי לו ידנית בינג אחרי ה@, ולא שמתי לב שנפתחה לי רשימה של חברים שאני יכול לתייג,
כעת תייגתי אותו דרך הרשימה שנפתחה, ותראה מה הוא מגיב לי,
מה אתה אומר?
-
בבקשה מי שרצה להכיר את קלוד קצת
-
@כמה-טוב-השם כתב בהמלצה | עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
בבקשה מי שרצה להכיר את קלוד קצת
אם זה קלאוד לא מעונין להכיר מדבר שטויות במיץ עגניות
נתחיל מזה שלא כל כך הבנתי מתי בדיוק נוטלים ידיים באמצע האוכל או שנוטלים לפני הסעודה שזו מחלוקת בסימן קסו האם מותר לדבר אחרי הנטילה וזה לא נראה שלזה התכוונת אלא להאם מותר לצאת באמצע הסעודה שזה דין שינוי מקום המבואר באריכות בסימן קעח וזה במחילה מכבודך לא קשור לנטילת ידיים (או שאולי התכוונת לנטילת ידיים באמצע העודה אחרי שירותים שמבואר בסימן קסד שצריך ליטול ולברך אבל אתה שאלת על יציאה ולכן אני מניח שזה לא קשור)
לא משנה למה התכוונת הוא אומר שטויות החל מציטוט השמות הנחה שזה דיני שינוי מקום זה דינא דגמרא ולא קשור לקדושת סעודה ובטח שלא לטומאת הסעודה... -
@אדי-המתכנת כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@מנחלה
אני כמה פעמים שאלתי את chat gpt שאלות בגמרא (העתקתי קטע וביקשתי מהai הסבר ברור), הסביר מעולה.
אבדוק אם יש לי צילומי מסךתודה רבה
-
@ששמעון כתב בבירור| עלתה לי מחשבה על משהו מעניין, **צאט GPT על הגמרא**,:
@LEVI-H אצלי זה ככה:
חמוד,
אבל נותן רק סכום מסויים של מילים ונתקע באמצע.שאלתי אותו והוא טוען שהוא פשוט מוגבל ל-2,048 תווים לתשובה, אז צריך לבקש ממנו בשאלה הבאה אם הוא יכול לתת המשך לאותו נושא.