-
@שמואל אמר באחסון אתרים בחינם:
@Men770 אמר באחסון אתרים בחינם:
דומיין מFreenom
לאחר הרבה ניסיונות, עם VPN של ארצות הברית זה נותן לי לרשום דומיין.
מאד מאד מוזר.!
@שמואל מה הכוונה לרשום ? על שמך ? או על שמם ?
אני קניתי אצלם דומיין ובחיפוש אצל רשמי הדומיינים זה נרשם על שמם, ואני די בלחץ... מה יקרה כשאצטרך לעבור מהם -
-
לכל מי שרוצה להכנס לקידום אתרים - קחו בחשבון שאחסון בשרת חינמי לרוב יעבוד נגדכם.
מהסיבה הפשוטה שאם ה IP של השרת מכיל המון אתרים שונים, וכולם יכולים לפרסם שם מה שהם רוצים (כולל ספאם) גוגל יחסמו את הIP או לפחות יחשדו בכל תוכן שמגיע ממנו. לידיעתכם.
-
@צדיק-תמים
מצטער נשמה אבל למיטב ידיעתי זה לא נכון... אולי פעם זה היה נכון, אבל היום גוגל מסתכלים גם על הIP של השרת שבו אתה נמצא. בעיקר כדי למנוע ספאם ו Black SEO.בתכלס cloudflare יכול לעזור ב"הסוואה" אבל בסופו של דבר גם עם CF הIP של האתר מתגלה (זה גוגל בכל זאת), לדוגמה לגילוי IP למרות ה CF יש כלים כמו אלה: https://search.censys.io/
עוד חסרון מבחינת קידום אתרים זה המהירות של השרת, בשרת חינמי לרוב המהירות לא תהיה מוצלחת, וזה גם נושא שגוגל מסתכלים עליו בכובד ראש.
-
@שקד_770 כתב באחסון אתרים בחינם:
מצטער נשמה אבל למיטב ידיעתי זה לא נכון... אולי פעם זה היה נכון, אבל היום גוגל מסתכלים גם על הIP של השרת שבו אתה נמצא.
מעניין מה המקור של "מיטב ידיעתך"
אני לא מוצא בגוגל שום מקור מוסמך לזה, רק מקורות הפוכים
@שקד_770 כתב באחסון אתרים בחינם:בתכלס cloudflare יכול לעזור ב"הסוואה" אבל בסופו של דבר גם עם CF הIP של האתר מתגלה (זה גוגל בכל זאת).
איך בדיוק? זה כתובת אחת שיש עליה בלי סוף אתרים.
הרעיון של CF זה שאי אפשר לדעת מה הIP האמיתי (האתר שהבאת לא נותן שום מידע)עוד חסרון מבחינת קידום אתרים זה המהירות של השרת, בשרת חינמי לרוב המהירות לא תהיה מוצלחת, וזה גם נושא שגוגל מסתכלים עליו בכובד ראש.
נכון, אבל זה כבר לא כלל, אם אין עומס על האתר המהירות יכולה להיות מספיקה.
בכל מקרה אחרי שכתבתי את כל זה אני שם לב שהקפצת נושא מלפני 3 שנים, אז אני לא אגיב שוב, אם תרצה תפתח נושא חדש. -
צודק אני גם לא שמתי לב שמדובר בפוסט ישן. מחילה מכולם.
לעניין - מקריאה קצרה בגוגל ניכר שאתה צודק ודווקא אני עם מידע מיושן פה, אני חושש שהתגובה אולי הייתה רלוונטית באמת לפני 3 שנים
עם זאת אני עדיין סבור שיש המון חסרונות נלווים (גם ל SEO) לאחסון חינמי, אבל איש איש ורצונו.