בקשה | אשמח לחוות דעת על יוטיוב פרוץ באתר שבניתי
-
@yossboss כתב בבקשה | אשמח לחוות דעת על יוטיוב פרוץ באתר שבניתי:
@לא-מתייאש בוצע
זה עובד, כי אתה משתמש ב-API של יוטיוב עם כמה מפתחות. זה לא דבר שאני ממליץ עליו כ"כ
@לא-מתייאש למה ?
-
@לא-מתייאש בוצע
זה עובד, כי אתה משתמש ב-API של יוטיוב עם כמה מפתחות. זה לא דבר שאני ממליץ עליו כ"כ
@לא-מתייאש שלח בבקשה צילום מסך
-
@לא-מתייאש למה ?
@לא-מתייאש למה ?
כי הפונקצייה SEARCH דורשת הרבה, והמפתח תחסם מהר. זה לא פתרון שיכול לסחוב הרבה משתמשים
-
@לא-מתייאש למה ?
כי הפונקצייה SEARCH דורשת הרבה, והמפתח תחסם מהר. זה לא פתרון שיכול לסחוב הרבה משתמשים
@לא-מתייאש כתב בבקשה | אשמח לחוות דעת על יוטיוב פרוץ באתר שבניתי:
@לא-מתייאש למה ?

-
@לא-מתייאש למה ?
@לא-מתייאש היא דורשת 1 מתוך 4000
-
@לא-מתייאש כתב בבקשה | אשמח לחוות דעת על יוטיוב פרוץ באתר שבניתי:
@לא-מתייאש למה ?

@לא-מתייאש תוסיף את זה לתיקיה ושלח צילום מסך
https://drive.google.com/file/d/1NzgLZOAZT4LExVxhVAsIG*****""zY1bEsVrUMt/view?usp=drivesdk -
@לא-מתייאש היא דורשת 1 מתוך 4000
-
@לא-מתייאש 100??? בטוח ??
-
@לא-מתייאש 100??? בטוח ??
-
@לא-מתייאש אוקי צודק יש לי 10000 קריאות מ10 מפתחות נפתור כל בעיה הזמנה אפשר לפתור את זה
-
@לא-מתייאש אוקי צודק יש לי 10000 קריאות מ10 מפתחות נפתור כל בעיה הזמנה אפשר לפתור את זה
-
@yossboss כאילו אתה רוצה לקבל את התוצאות מה-API של יוטיוב ולסנן אותם עם ה-API של נטפרי ?
@לא-מתייאש בדיוק
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות