בקשת מידע | נהרס לי המחשב
-
היה לי בעיה בשורת הפקודה שהוא החזיר לי משהו כמו DNS Server Not Authoritative for Zone ומצאתי מדריך כאן שבין היתר כותב לכתוב פקודה chkdsk /f עשיתי והפעלתי מחדש, והמחשב נדלק בצורה רגילה אבל אחרי שהוא נכנס (אוטומטית) למשתמש במקום לפתוח שולחן העבודה נשאר לי מסך שחור ורק העכבר עובד כרגיל (כלומר אני יכול להזיז את העכבר לכל מקום אבל זה חסר משמעות כי כל המסך שחור), חשוב לציין שיש לי שני כוננים ובשניהם מותקן מערכת הפעלה, אלא שתמיד המחשב עולה מכונן C, ויש לי משהו מוזר שתיקית שולחן העבודה ומסמכים וכו נמצאים בכונן E, אני מעלה השערה שיתכן שהווינדוס תיקן את עצמו והוא פונה לתיקיה שולחן העבודה בכונן C ומכיוון שאין כזו תיקייה המסך נשאר שחור,
ניסיתי להתקין ווינדוס תוך שמירת הקבצים אבל זה כותב לי שאפשר לעשות את זה רק מתוך המחשב,
בדקתי עם דיסק טכנאים וכוננן C מופיע שם עם כל החומר,
הבו עיצה מה לעשות? @מתכנת-חובב @יוסי-מחשבים @A0533057932 @משחזר-מידע סליחה על התיוגים
(יש לי עוד משתמש שהוא כולו בכונן C אבל אין לי אפשרות לעבור כי המסך שחור ולא נפתח לי שורת פקודה (רק עם דיסק טכנאים))
עוד דבר: כשהמסך במצב שחור ואני לוחץ לחיצה קצרה על כפתור ההדלקה/כיבוי נדלק המסך וכותב כיבוי והמחשב נכבה למרות שלא לחצתי לחיצה ארוכה. -
@טכנופוב כתב בבקשת מידע | נהרס לי המחשב:
אני מעלה השערה שיתכן שהווינדוס תיקן את עצמו
למה השערה אם בצעת chkdsk?!
כנראה יש בעיה בפרופיל
תאקטב את משתמש administrator ויהי לך גישה למה שתרצה -
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | נהרס לי המחשב:
כנראה יש בעיה בפרופיל
תאקטב את משתמש administrator ויהי לך גישה למה שתרצהאיך לאקטב המסך שחור, יש לי גישה רק עם דיסק טכנאים.
אולי בשורת הפקודה? (אבל זה עומד על כונן X)
בקיצור איך מאקטבים את משתמש administrator@sxsx כתב בבקשת מידע | נהרס לי המחשב:
עם דיסק טכנאים אתה מצליח לגשת לכונן E?
עם דיסק טכנאים אני מגיע להכל בכל מכל כל
-
@sxsx כתב בבקשת מידע | נהרס לי המחשב:
תעלה דיסק טכנאים ותפתח דיסק שמאפס סיסמה למשתמש בווינדוס
ותאפשר את Administrator או שתיצור משתמש חדש עם הרשאת ניהולאיפסתי את הסיסמה של כל המשתמשים במחשב כולל Administrator עם התוכנה NTPWE ודבר לא השתנה (מה התכוונת תאפשר את Administrator?)
@משחזר-מידע תוכל להסבר לי מה הכוונה לאקטב את משתמש Administrator ואיך עושים את זה,
אודה מאוד לעזרתכם -
מה הכוונה לאקטב את משתמש Administrator ואיך עושים את זה,
net user administrator /active:yes
-
@משחזר-מידע אבל שורת הפקודה נמצאת על כונן X (דיסק טכנאים), איך אני נותן פקודה לכונן אחר?
-
אבל שורת הפקודה נמצאת על כונן X (דיסק טכנאים), איך אני נותן פקודה לכונן אחר?
אין צורך בדיסק טכנאים
תפעיל את המחשב עצמו לשורת הפקודה -
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | נהרס לי המחשב:
תפעיל את המחשב עצמו לשורת הפקודה
איך, אין לי מסך כחול שכתוב שם שורת הפקודה
-
אין לי מסך כחול שכתוב שם שורת הפקודה
אפשר ע"י דיסק התקנה להכנס לתקון המחשב וכו'.
או - אם מתאפשר - בעת האתחול, עוד לפני שמופיע סמל וינדוס, ללחוץ על F8 ולבחור 'מצב בטוח - שורת הפקודה'.
ובד"כ יש אפשרות להגיע ל'מסך הכחול' ע"י אתחול המחשב 3 פעמים ברציפות.