בעיה | מי שיכול לעזור - שימוש באימולטור עם נטפרי
-
יש לי מחשב עם נטפרי שהתקנתי בו אימולטור של LDplayer, הוא עובד לי ונפתח כרגיל אבל לא ברור לי מה עושים במקרים אלו:
- הוואטסאפ כאילו עובד אבל לא רואים כלום - מצורפת תמונה.
- התקנתי אפליקציית bit וזה מה שהוא מציג לי:
עשיתי התקנה מחדש, וזה מה שהוא מציג לי:
עשיתי sign in וזה מה שהוא מציג לי:
ופה אני תקוע בקשר ל bit
אשמח אם מישהו יוכל לעזור!! תודה רבה!
- הוואטסאפ כאילו עובד אבל לא רואים כלום - מצורפת תמונה.
-
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | מי שיכול לעזור - שימוש באימולטור עם נטפרי:
התקנתי אפליקציית bit וזה מה שהוא מציג לי:
לגבי הביט תתקין את זה
ולגבי הוואטאפ יש לך את האפליקציה של נטפרי שהם חוסמים את השימוש באפליקציה ואפשר להשתמש רק בweb
-
@דודי-ענהאל
הם אומרים מפורש שיעבוד רק בweb
אולי לא הבינו אותך כמו שצריך
מה הבעיייה להשתמש עם web? -
@דודי-ענהאל זה עובד שאתה מתקין אפליקציה ל וואצפ על האימלטור,
ושם יש קישור מכשירים, ואתה מקשר את הווב כמכשיר שמסוכרן לאימלטור,
יש לנטפרי הסבר מפורש לזה, תבקש מהם שישלחו לך, -
@sxsx
לגבי הביט תודה רבה זה באמת עבד!!
לגבי שאלתך למה אני לא רוצה ווב -
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | מי שיכול לעזור - שימוש באימולטור עם נטפרי:לא רציתי WEB כיון שאני רוצה שהווטאספ יהיה על המחשב ללא קשר לפלאפון ובלי שיהיה בכלל בפלאפון
אני אסביר יותר ברור:
יש לנו פלאפון עם וואצאפ וכעת רוצים שיותר לא יהיה בו ואצאפ (כי בפלאפון זה יותר מושך ותופס לך זמן), אבל בתכלס צריכים את הוואצאפ לעבודה, אז החלטנו להשאיר אותו אבל רק על המחשב, רק רק על המחשב, ושלא יהיה בכלל בפלאפון - כלומר שלא תהיה לי כלל האפליקציה - וואצאפ - בפלאפון אבל שתהיה פתוחה במחשב, ואמרת שנטפרי לא מאפשרים, אבל דיברנו איתם והם כן איפשרו לי אבל יש פה איזו בעיה באימולטור (או שאולי זה נטפרי שחוסמים אני באמת כבר לא יודע..) -
פוסט זה נמחק!
-
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | מי שיכול לעזור - שימוש באימולטור עם נטפרי:
יש לנו פלאפון עם וואצאפ וכעת רוצים שיותר לא יהיה בו ואצאפ (כי בפלאפון זה יותר מושך ותופס לך זמן), אבל בתכלס צריכים את הוואצאפ לעבודה, אז החלטנו להשאיר אותו אבל רק על המחשב, רק רק על המחשב, ושלא יהיה בכלל בפלאפון
זה נקרא ווב.
אלא שווצאפ דורשים בשביל ווב לקשר אותו לאפליקציה על אנדרואיד וצריך לפתוח אותה מידי פעם כדי שימשיך לעבוד בווב, אז הפתרון שנטפרי נותנים הוא אימולטור אנדרואיד = תוכנה במחשב, שעליו מתקינים גרסה מיוחדת של ווצאפ שנטפרי ערכו.
בגרסה הערוכה הנ"ל לא אמורות להופיע ההודעות, כלומר התמונה שהעלית שרוב המסך ריק - זה תקין לגמרי.
אתה צריך כעת לפתוח בדפדפן במחשב את https://web.whatsapp.com ולסרוק את הברקוד שיופיע באימולטור על ידי כניסה למכשירים מקושרים ב-3 נקודות באפליקציה, ואז תוכל לראות את ההודעות במחשב גם בלי שהאימולטור פועל. כאמור יש לנטפרי הסבר מפורט איך לעשות את זה כולל בוידאו. -
@צדיק-תמים תודה אנסה עכשיו