בירור | מתלבטת בין שני מחשבים. לתכנות---
-
שלום וברכה.
אני מעונינת לקנות מחשב ללימודי תכנות.
המליצו לי על שתי מחשבים, ורציתי לשמוע חוות דעת, מה לדעתכם יותר איכותי ומומלץ יותר ללימודי תכנות.מחשב אחד של דאל,דגם 3520 VOSTRO:
dell 3520 i701255u 16g 512g (1).pdf
מחשב שני של לנובו:
image.pngיצרן: Lenovo, סוג מוצר: מחשב נייד, דגם: IdeaPad 3 15IAU7, דגם מעבד: Intel Core i7-1255U, 10C (2P + 8E) / 12T, P-core 1.7 / 4.7GHz, E-core 1.2 / 3.5GHz, 12MB, נפח זכרון פנימי: 16GB, נפח אחסון: 1TB, סוג אחסון: PCIe NVMe M.2 SSD, גודל מסך: 15.6, רזולוציה: 1920x1080, דגם כרטיס מסך: Integrated Intel Iris Xe Graphics functions as UHD Graphics, מערכת הפעלה: ללא מערכת הפעלה, תקופת האחריות: שנה, סוג האחריות: איסוף והחזרה מבית הלקוח, נותן השירות: CPM
תודה רבה!!
-
@רותי-ש
יש לי מחשב של דל מאותה סדרה (vostro 3510) עם אותו מפרט מבחינה טכנית, והוא ממש טוב ומתאים לתכנות,
אבל לדעתי יש לו חסרון גדול שהפלסטיקה שלו ממש חלשה, (יהיו שיאמרו שהוא שוקל פחות ולכן זה מעלה).
במבט לאחור לא הייתי קונה אותו בגלל החסרון הנ"ל. -
@רותי-ש כתב בבירור | מתלבטת בין שני מחשבים. לתכנות---:
@נעזר1000
עד כמה הפלסטיקה חלשה?? לכם כבר נשבר או שפשוט יותר עדין ממחשב רגיל?אני כבר משתמש בו יותר משנה ולא נשבר לי בו משהו קריטי,
ועדיין החויה היא גרועה, המשטח של העכבר למשל עושה הרבה בעיות כשהמחשב לא נמצא על שולחן, נשברו חלקים מהמעטפת, זה מקבל שריטות במהירות ותוך חודש זב כבר מרגיש משומש.יש לכם מחשב אחר שהייתם קונים?? עדיף בגלל הפלסטיקה את לנובו?
אני לא מכיר את הלנובו, אבל אחרי החוויה הזו הייתי קונה משהו עם מעטפת מברזל או לפחות פלסטיק חזק מאוד.
ומה לגבי הבטרייה? נגמרת מהר?? או לפחות היא טובה?
אבל כאן מדבור במשפחה, לדעתכם לאדם יחיד שמשתמש בו זה פחות בעיה או גם סיכון גדול לקנות את דאל?
כמו שכתבתי אני כבר משתמש יותר משנה ולא הרגשתי ירידה בביצועי הבטרייה,
מדובר בבטרייה לא ארוכה מדי (שימוש של כשעתיים - שלוש עבודה פעילה ברצף) אבל גם נטענת במהירות,אחרי הכל אני מזכיר לך שיש לי את vostro 3510.