בירור | אחסון בענן - היכן מומלץ?
-
מחפש המלצה לשירותי ענן, אחרי שנמאס לי לנסות להיזכר כל פעם באיזה מחשב שמרתי קובץ כזה או אחר, וצריך שהכל יהיה נגיש מכל מחשב.
מי שיכול להמליץ על משהו טוב, חינמי עדיף, ומאובטח (- חשוב!) אודה לו מאוד.
כמו כן אני מעדיף משהו נגיש שהניווט בו הוא עם סייר או כמו סייר, כמו שיש בתיקיית רשת ברשת המקומית - אבל משהו שעובד לא רק ברשת המקומית, אם יש דבר כזה. -
@איסתרק-השלישי pcloud מעולה!
וגם תשלום חד פעמי לכל החיים@savaw79570 כתב בבירור | אחסון בענן - היכן מומלץ?:
@איסתרק-השלישי pcloud מעולה!
וגם תשלום חד פעמי לכל החייםזה חברה סינית לא הייתי סומך עליהם....
אפילו שיש לי חברים שמשתמשים בזה כבר כמה שנים -
@צדיק-תמים הוא כותב לי לא ניתן להפעיל את גוגל דרייב בשולחן העבודה.
-
@צדיק-תמים הוא כותב לי לא ניתן להפעיל את גוגל דרייב בשולחן העבודה.
@איסתרק-השלישי כתב בבירור | אחסון בענן - היכן מומלץ?:
הוא כותב לי לא ניתן להפעיל את גוגל דרייב בשולחן העבודה.
אתה בנטפרי?
אם כן יש פעולה או שתיים שצריך לעשות בשביל שזה יעבוד,
קישור -
@איסתרק-השלישי כתב בבירור | אחסון בענן - היכן מומלץ?:
הוא כותב לי לא ניתן להפעיל את גוגל דרייב בשולחן העבודה.
אתה בנטפרי?
אם כן יש פעולה או שתיים שצריך לעשות בשביל שזה יעבוד,
קישור@נעזר1000 תודה, תותח!
-
@נעזר1000 תודה, תותח!
@איסתרק-השלישי אני רואה שדיברו פה על PCLOUD לא מצאתי עוד שירות גיבוי שנותן ממש לסייר בקבצים וגיבוי אוטומטי כמו ONDRIVE בתשלום לכל החיים
אצל כל השאר זה תשלום חודשי, אני מעדיף לשלם יותר אבל חד פעמי ולא להתחתן איתם...
הם דורשים 400 דולר עבור 2 טרה לכל החיים
ו1150 דולר ל10 טרה לכל החיים !!!מישהו מכיר חברה אחרת יותר זולה? או שהם הכי זולים...
ולגבי אמינות אם מישהו בירר לעומק אשמח שיגיב כאן כי אני ממש לפני רכישה של זה, לאחר שאיבדתי שנה שלימה של זכרונות מהמשפחה והתינוק החדששנדפק לי הכרטיס זיכרון פשוט..... ולתקן את זה יעלה לי בין 1000 ל5000 ש"ח במעבדה מקצועית, היה עדיף להקדים תרופה למכה....
-
@איסתרק-השלישי אני רואה שדיברו פה על PCLOUD לא מצאתי עוד שירות גיבוי שנותן ממש לסייר בקבצים וגיבוי אוטומטי כמו ONDRIVE בתשלום לכל החיים
ו1150 דולר ל10 טרה לכל החיים !!!מישהו מכיר חברה אחרת יותר זולה? או שהם הכי זולים...
ולגבי אמינות אם מישהו בירר לעומק אשמח שיגיב כאן כי אני ממש לפני רכישה של זה, לאחר שאיבדתי שנה שלימה של זכרונות מהמשפחה והתינוק החדששנדפק לי הכרטיס זיכרון פשוט..... ולתקן את זה יעלה לי בין 1000 ל5000 ש"ח במעבדה מקצועית, היה עדיף להקדים תרופה למכה....
שימו לב להבדל בין סנכרון לגיבוי בשירותי ענן (לא מכיר את כל מה שפרסמו כאן, אבל כותב באופן כללי)
@נתנאל-לוי כדאי שיהיה גיבוי פיזי אצלך בנוסף...
-
@נתנאל-לוי אתה יכול גם לקנות nas
-
שימו לב להבדל בין סנכרון לגיבוי בשירותי ענן (לא מכיר את כל מה שפרסמו כאן, אבל כותב באופן כללי)
@נתנאל-לוי כדאי שיהיה גיבוי פיזי אצלך בנוסף...
@דאבל כן אבל גם שם יכול באותה מידה להיות פתאום איזו קריסה או התעייפות של הNAND לא יודע הכי אמין והכי מגובה בעצם זה גיבוי בענן בחרה ובה, אגב PCLOUD זו חברה שוויצרית ונחשבת אמינה ומובילה כך ענה לי הGPT וגם היא זה מפורסמת... נראה לי אלך על זה...
@שמואל5 כתב בבירור | אחסון בענן - היכן מומלץ?:
לגבי NAS חשבתי על זה אבל זה מאוד יקר ולא שווה את המחיר ביחס לגיבוי בענן... שההבדל היחיד הוא העובדה שזה מגובה רק כאן ואם נשרף, או קורס זה בעצם כמו גיבוי פיזי רק שמתחבר לקופסת רשת ... למה לקנות את זה בסכום גבוה יותר מאשר גיבוי בענן שזה מוצפן ומגובה בכמה וכמה מקומות רחוק ממך אין סיכוי לעולם שינזק וכו'.... אחרי מה שעברתי אני מעדיף ללכת על המגובה והטוב ביותר בפרט שזה יותר זול
... לא ?
-
@דאבל כן אבל גם שם יכול באותה מידה להיות פתאום איזו קריסה או התעייפות של הNAND לא יודע הכי אמין והכי מגובה בעצם זה גיבוי בענן בחרה ובה, אגב PCLOUD זו חברה שוויצרית ונחשבת אמינה ומובילה כך ענה לי הGPT וגם היא זה מפורסמת... נראה לי אלך על זה...
@שמואל5 כתב בבירור | אחסון בענן - היכן מומלץ?:
לגבי NAS חשבתי על זה אבל זה מאוד יקר ולא שווה את המחיר ביחס לגיבוי בענן... שההבדל היחיד הוא העובדה שזה מגובה רק כאן ואם נשרף, או קורס זה בעצם כמו גיבוי פיזי רק שמתחבר לקופסת רשת ... למה לקנות את זה בסכום גבוה יותר מאשר גיבוי בענן שזה מוצפן ומגובה בכמה וכמה מקומות רחוק ממך אין סיכוי לעולם שינזק וכו'.... אחרי מה שעברתי אני מעדיף ללכת על המגובה והטוב ביותר בפרט שזה יותר זול
... לא ?
@נתנאל-לוי כתב בבירור | אחסון בענן - היכן מומלץ?:
איזו קריסה או התעייפות של הNAND
התכוונתי לכונן HDD שיכול לשבת שנים בלי שתיגע בו כמעט בלי בעיה, וגם ענן יכול פתאום להפרץ/תאבד לך הסיסמה או משהו.. סתם המלצה.
ואגב, לפי המחירים שכתבת לא בהכרח יהיה לך יותר זול מNAS, תלוי כמה נפח זיכרון אתה רוצה וכו' אבל אם אתה מעדיף לא להתעסק עם זה בעצמך סבבה, אמנם חברה מסחרית אמורה לתת פתרונות (גם להם נהרסים כוננים עם הזמן) אבל בכ"ז אם זה ממש חשוב לך אני הייתי שומר עוד עותק פיזי אצלי.