בקשת מידע | מחפש אפליקציה ללימוד אותיות וקריאה בעברית וכן לאנגלית
-
מחפש אפליקציה ללימוד אותיות וקריאה בעברית וכן אפליקציה ללימוד אותיות וקריאה באנגלית, ממש בסיסי (לילדים שלא יודעים כלום). שעובד באופליין,
אבקש שלא יעלו את הקובץ APK אלא קישורים לגוגל פליי, כי נטפרי פותח רק דרך גוגל פליי, ואי אפשר להתקין קובץ APK (או מחנות אחרת)
תודה -
@menajemmendel
אפשר להוריד אפליקציות בגוגל פליי דרך נטפרי
איך? -
@צדיק-נעזר כתב בבקשת מידע | מחפש אפליקציה ללימוד אותיות וקריאה בעברית וכן לאנגלית:
@menajemmendel
אפשר להוריד אפליקציות בגוגל פליי דרך נטפרי
איך?לא דרך גוגל פליי, למי שיש ווייפרי מותקן על אנדרויד יש חנות אפליקציות מיוחדת של נטפרי, ואפשר לבקש שיעלו לחנות של נטפרי כמעט כל אפליקציה שנמצאת בגוגל פליי
-
@menajemmendel
ודרך מחשב עם אינטרנט של נטפרי יש אפשרות,
פשוט אני צריך אפליקציה להוזלה של הדלק והטבות
ואין לי אפשרות להשיג אותה, כי בפל' יש לי כשר פליי ורעיונית הם פותחים את זה
אבל בגלל שאני לא משלם להם ויש לי את הבסיסית אז אני רק צריך את הקובץ התקנה ואז
זה זורם -
@צדיק-נעזר
איך קוראים לאפליקציה? -
@menajemmendel
דלק של חברת דלק -
@צדיק-נעזר בדקתי אין להם בחנות שלהם, יש רק של חברת 10, לא דלק, אבל בקיצור יש לך שתי אופציות איך להוריד את אפליקציה בנטפרי, אם יש לך קישור של קובץ APK מהחנויות שהם לא גוגל פליי, אתה יכול לשלוח אותה לבדיקה עם נקודה, ויפתחו לך את זה ותוכל להוריד אותו, אבל לא התווסף לחנות של נטפרי.
אופציה 2 אם אתה מכיר מישהו שיש לו טאבלט אם וויפרי, אז אתה יכול לבקש עם נקודה שיעלו את זה לחנות של נטפרי, ומישהו אם טאבלט יתקין אותו, ואח''ז יצור ממנו קובץ APK (עם תוכנה של BACKUP) ויעביר לך את הקובץ.בכל שתי האופנים האלה, אתה תוכל להתקין את האפליקציה אבל אני לא בטוח שיעבוד לך, כי זה לא אפליקציה אופליין, אלא אוןליין וצריך שאכן חברת דלק מכירים בך, ואני לא יודע איך עובדים הדברים האלו בכשר פליי.
הלקח כל פעם הוא אותו דבר, אין כמו נטפרי עצמו, לא כשר פליי, ולא טריף פליי, ולא מנדולינה פליי, [אבל אני מדגיש שא''א להתקין וויפרי על סמארטפון רק על טאבלט]
-
@menajemmendel
תודה רבה!
יש לי פל' לשימוש וויז מייל וכו' ולא טאבלט
אבל אנסה.