המלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם
-
דרך אגב הייתי בים המלח, ונכנס לי קצת מי מלח למגעים ונהרס לי הבטרייה, היא מחזיקה בקושי יום ונגמרת מהר,
יש למישהו מכשיר הרוס, או כמה עולה בטרייה חדשה?דרך אגב אני משתמש בו כמכשיר כשר, מה שהיה חשוב לי זה מצלמה טובה, נגן עם הרבה זיכרון, [ולתוספת שלט למזגן],
לדעתי אם יוציאו מכשיר כזה כשר הרבה מהציבור יקנו אותו אפילו ב650 שח] -
@אברהם-א כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
לדעתי אם יוציאו מכשיר כזה כשר הרבה מהציבור יקנו אותו אפילו ב650 שח]
אתה מוזמן להזמין כמה, להתקין קיידרואיד עם האופציה של חסימה לצמיתות ולמכור, זה כשר לחלוטין (אפשר להגדיר שיחסום גם התקנות, רדיו, מה שתרצה)
והוועדה לא תתן הכשר על מכשיר כזה שיש כמוהו בדיוק לא כשראגב המחיר הרגיל של ג'לי 2 מעלי הוא מעל 600 שקל...
-
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
אתה מוזמן להזמין כמה, להתקין קיידרואיד עם האופציה של חסימה לצמיתות ולמכור, זה כשר לחלוטין (אפשר להגדיר שיחסום גם התקנות, רדיו, מה שתרצה)
והוועדה לא תתן הכשר על מכשיר כזה שיש כמוהו בדיוק לא כשראגב המחיר הרגיל של ג'לי 2 מעלי הוא מעל 600 שקל...
אני לא רוצה להכניס את זה לציבור, כי זה יכניס גם את הטרף,
והמחיר מישהו הביא מחיר לגלי סטאר של 680 -
דרך אגב זה בדיוק הבעיה של הועדה,
הרי מי שיודע גלי סטאר נוצר יל ידי מימון המונים, היה שם סך הכל פחות מ3000 תומכים במחיר של פחות מ700 ש''ח, זה אמנם 2 מיליון ש''ח אבל אני בטוח שיש מי שישקיע בזה הן מבחינה רוחנית והן גשמת, וזה יהיה מאוד ריוחי אם ייצרו מכשיר באמת מתקדם ואיכותי,
זה חברה מעולה יחסית ואני לא חושב שהמכשירים שלהם נרכשים ביותר כמות ממכשירים כשרים,
והראיה שהיה שווה להם לייצר בשביל 3000 מכשירים פלוס מחשבה על רווח עתידי,
אפשר לבקש מהם לייצר מכשיר מעולה ומותאם לציבור שגם נראה שונה, עם מערכת הפעלה לא אנדרואיד,
מה שחסר במכשירים כשרים והוא לא בעייתי זה נגן, מצלמה טובה, הרבה זכרון, טעינה מהירה, נגד מים, שלט למזגן, טעינה אלחוטית, ובטרייה 3000 מ''א לפחות, מפות אופליין,
יותר מזה אין כמדומני מה להוסיף במכשיר ללא אינטרנט, כך שאפשר לעשות קו ייצור כזה ותמיד הוא יהיה רלוונטי ללא שינויים כך שהוא יהיה מאוד ריוחי,
למכשיר כזה איכותי הציבור יהיה מוכן לשלם לדעתי לפחות 800 שח במקום לשלם כל שנה 400,
הלואי שזה יקרה,
ואז לא יהיה תירוץ להחזיק תומך, שיאומי חצי טאצ' ודומיו, ו[זה יקרה רק כש] בא לציון גואל, -
והוועדה לא תתן הכשר על מכשיר כזה שיש כמוהו בדיוק לא כשרזה לא זה
הוועדה החליטה שהם לא נותנים הכשר על אנדרואיד לא משנה מאיפה זה מגיע
בשואו הם בהתחלה נתנו הכשר אבל אז הורידו את זה .
אחרי מה שהם נתנו פעם אחת לשיאומי ופרצו את זה. הם לא מוכנים לכלוםבשואו אין מכשיר לא כשר הוא היבואן היחיד
-
@משה-הישראלי הועדה לא מאשרת גם (נגן ו)מצלמה
נראה לי מדובר על מכשיר תומך ואיכותי אבל שלא יהיה סמארטפון חסום אלא מכשיר שונה לגמרי -
דרך אגב זה בדיוק הבעיה של הועדה, ...
אפשר לבקש מהם לייצר מכשיר מעולה ומותאם לציבור שגם נראה שונה, עם מערכת הפעלה לא אנדרואיד,
אם אני מבין היטב, הבעיה היא ליצור מכשיר לא אנדרואיד.
זאת אומרת, מכשיר עם מערכת הפעלה אחרת.
לפני שבא גוגל לעולם ופיתחה את אנדרואיד כמו שצריך, היה כל יצרן טלפונים עובד בפרך כדי לפתח מערכת הפעלה משלו
וככה קיבלנו את נוקיה וכו'
כיום לאחר שאנדרואיד מערכת הפעלה בקוד פתוח (פחות או יותר), שום יצרן לא יסכים לעשות את העבודה הזו לחינם...
אנדרואיד מתפתחת כבר עשרים שנה או יותר וכל הזמן יש שיפורים , שום מערכת הפעלה עצמאית לא תוכל להשתוות לזה.
זה הסיפור העיקרי של הטלפונים ברמת פח אשפה שהתרגלנו אליהם.
@מישהו12 האם אני צודק?(גם אנדרואיד הייתה משהו כזה בהתחלה.
ובשנים הראשונות היו עדכונים יוצאים כל הזמן, כי היה באגים בכמויות). -
@אזולאי כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
דרך אגב זה בדיוק הבעיה של הועדה, ...
אם אני מבין היטב, הבעיה היא ליצור מכשיר לא אנדרואיד.
יש לך בעיות עם גוגל? אם לא, מה אכפת לך שזה יהיה אנדרואיד
זאת אומרת, מכשיר עם מערכת הפעלה אחרת.
לפני שבא גוגל לעולם ופיתחה את אנדרואיד כמו שצריך, היה כל יצרן טלפונים עובד בפרך כדי לפתח מערכת הפעלה משלו
וככה קיבלנו את נוקיה וכו'
כיום לאחר שאנדרואיד מערכת הפעלה בקוד פתוח (פחות או יותר), שום יצרן לא יסכים לעשות את העבודה הזו לחינם...נכון, וגם אין סיבה שירצה לעשות זאת
אנדרואיד מתפתחת כבר עשרים שנה או יותר וכל הזמן יש שיפורים , שום מערכת הפעלה עצמאית לא תוכל להשתוות לזה.
זה הסיפור העיקרי של הטלפונים ברמת פח אשפה שהתרגלנו אליהם.
@מישהו12 האם אני צודק?(גם אנדרואיד הייתה משהו כזה בהתחלה.
ובשנים הראשונות היו עדכונים יוצאים כל הזמן, כי היה באגים בכמויות). -
@משה-הישראלי ממש הצליחו לפרוץ את השיאומי הכשר?! האם כבל הUSB לא מעוקר במכשירי הועדה?
-
הרי מי שיודע גלי סטאר נוצר יל ידי מימון המונים, היה שם סך הכל פחות מ3000 תומכים במחיר של פחות מ700 ש''ח, זה אמנם 2 מיליון ש''ח אבל אני בטוח שיש מי שישקיע בזה הן מבחינה רוחנית והן גשמת, וזה יהיה מאוד ריוחי אם ייצרו מכשיר באמת מתקדם ואיכותי,
זה חברה מעולה יחסית ואני לא חושב שהמכשירים שלהם נרכשים ביותר כמות ממכשירים כשרים,
מה שחסר במכשירים כשרים והוא לא בעייתי זה נגן, מצלמה טובה, הרבה זכרון, טעינה מהירה, נגד מים, שלט למזגן, טעינה אלחוטית, ובטרייה 3000 מ''א לפחות, מפות אופליין,
יותר מזה אין כמדומני מה להוסיף במכשיר ללא אינטרנט, כך שאפשר לעשות קו ייצור כזה ותמיד הוא יהיה רלוונטי ללא שינויים כך שהוא יהיה מאוד ריוחי,
למכשיר כזה איכותי הציבור יהיה מוכן לשלם לדעתי לפחות 800 שח במקום לשלם כל שנה 400,
הלואי שזה יקרה,
ואז לא יהיה תירוץ להחזיק תומך, שיאומי חצי טאצ' ודומיו, ו[זה יקרה רק כש] בא לציון גואל,יש כבר ישיבות שהוציאו מכשירי טלפון משלהם בדרגות כשרות שונות משל הוועדה.
אולי אפשר לאגד כמה ישיבות ואנשים פרטיים על מנת ליצור טלפון כשר איכותי במחיר שפוי
אז איך באמת עושים מימון המונים? -
@jack כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
הלואי שזה יקרה,
ואז לא יהיה תירוץ להחזיק תומך, שיאומי חצי טאצ' ודומיו, ו[זה יקרה רק כש] בא לציון גואל,יש כבר ישיבות שהוציאו מכשירי טלפון משלהם בדרגות כשרות שונות משל הוועדה.
אולי אפשר לאגד כמה ישיבות ואנשים פרטיים על מנת ליצור טלפון כשר איכותי במחיר שפוי
אז איך באמת עושים מימון המונים?על ידי אתר בשם קיקסטארטר, הוא באנגלית אמנם,
אבל אפשר גם בנדרים פלוס, צ'ארידי ושאר מצינגים למיניהם, -
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
יש לך בעיות עם גוגל? אם לא, מה אכפת לך שזה יהיה אנדרואיד
הפוך, אני בגדר מכור לזה. ממש לא רוצה משהו אחר.
- מי שטעם יין הונגרי, אי אפשר להטעות אותו -
אני רק מסביר למי שחושב '' מה הבעיה, בוא נעשה מכשיר חדש ''
זה הצעה שעולה, נראה לי פעם בשלושה חודשים....
@מתושלח-הבבלי
ידוע לך אם יש דרך לחסום אנדרואיד באמת ?
הרי תמיד יש צריבת גירסא וכו'
הרי אם אני רוצה לשווק בתור כשר, אני צריך להיות בטוח במיליון אחוז שזה בלתי נפרץ.
אמנם כאן אנחנו חוזרים לוויכוח הישן והלעוס:
האם הוועדה בכלל דואגת לציבור או לא
ותעשו לי טובה לא להגיב על זה כאן
ואם אתם מוכרחים אז בפרטי, לא לסטות מהנושא!!!! -
ראשית חייב לומר, שכבר התדיינו על כך בעבר הממממוןןןן....
הלוואי שיום אחד כן יצא מזה משהו..
@אברהם-א כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:אני לא רוצה להכניס את זה לציבור, כי זה יכניס גם את הטרף,
אין מה לחשוש מהעניין, כיון שמי שמתעקש לקנות מכשיר 'ועדה' ימשיך לקנות, ולא יעבור לג'לי, כי הוא לא 'ועדה', בדיוק כמו השואו (וכן השיאומי למיניהם - מי שעושה גירסה כשרה) שכולם יודעים שהוא לא ועדה, ובל זאת קונים אותו הרבה (כאן בפורום) ומי שמתעקש על ועדה - לא קונה אותו, כך שאתה לא מכניס את הטרף, כי הטרף קיים אצל מי שמחליט להיות איתו ||הרי כל בעלי הג'לי הזמינו אותו מאלי כשהוא פתוח לגמרי, ומי שרצה הכשיר לרמה שרצה..||
מה גם שאפשר לעשות איזו חותמת כלשהיא על הג'לי הכשרים, ומי שחושש לזיוף של החותמת: אף אחד לא יקנה את המכונה שתעשה לנו את החותמת הזו, כי לא ישתלם לו, כי כמה כבר ירצו לזייף חותמת מתוך ציבור רוכשי הג'לי הלא כשר?!
וכעת עולה לי עוד רעיון: הרי יוניהרץ עשו בסטאר אפשרות של שלשה צבעים לבחירה, לא נראה לי שתהיה להם בעיה לעשות בשביל הפס ייצור המיוחד לכשר - עוד צבע שיהיה ממש שונה מאלו (לדוגמא כתום, תכלת, לבן) וזו תהיה החותמת לכשרות!@אברהם-א כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
אפשר לבקש מהם לייצר מכשיר מעולה ומותאם לציבור שגם נראה שונה,
לא חושב שחייב כמו שציינתי ממש שורה קודם..
עם מערכת הפעלה לא אנדרואיד,
למה??? זה כל העניין!!
ולדעתי אין לאף אחד עניין במכשיר עם מערכת הפעלה חדשה ומן הסתם מפוצצת באגים, וגם אף חברה לא תתאמץ ליצור לך דבר כזה.@אברהם-א כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
כל מה שאמרת הועדה נותנת חוץ ממצלמה [נגן - בכל הפלאפונים הכשרים - יש היום, מפות - שמו אייגו בשיאומי כשהיה בהכשר ועדה] מצלמה - לא יאשרו ככל הנראה!
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
בשואו אין מכשיר לא כשר הוא היבואן היחיד
מה זה אומר בעצם, כל יום יכול לצוץ יבואן חדש, כל אחד יכול להזמין את המכשיר הלא כשר מאליבאבא
יש כבר ישיבות שהוציאו מכשירי טלפון משלהם בדרגות כשרות שונות משל הוועדה.
אז איך באמת עושים מימון המונים?אני בעד, בואו תפתחו על זה נושא ונראה מה יש לכל אחד לתרום, זה- בין כל הרעיונות כאן נראה הכי קרוב למציאות.
@אזולאי כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
ידוע לך אם יש דרך לחסום אנדרואיד באמת ?
הרי תמיד יש צריבת גירסא וכו'קיידרואיד לא חוסם לצריבה??
עד כאן
בינ"ו! -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
בשואו אין מכשיר לא כשר הוא היבואן היחיד
מה זה אומר בעצם, כל יום יכול לצוץ יבואן חדש, כל אחד יכול להזמין את המכשיר הלא כשר מאליבאבא
יש כבר ישיבות שהוציאו מכשירי טלפון משלהם בדרגות כשרות שונות משל הוועדה.
אז איך באמת עושים מימון המונים?אני בעד, בואו תפתחו על זה נושא ונראה מה יש לכל אחד לתרום, זה- בין כל הרעיונות כאן נראה הכי קרוב למציאות.
תכנס לאשכול של שואו כבר הבהירו שם שזה לא ריוחי המכשיר המקורי על הפנים והוא בעצם המוציא והמתכנת של המכשיר אם אפשר לקרוא לזה כך
כבר פתחו נושא על פלאפון חדש ועכשיו יישמת למעשה והעלית שם כמה מכשירים שאולי הם יהיו הדבר
רק שלדעתך צריך לשנות את שם הנושא מC2 לפלאפונים של הישיבות -
האם אפשר להתקין קיידרואיד על ה שואו ?
-
האם אפשר להתקין קיידרואיד על ה שואו ?
אין צורך,
יש לו אופציה שהוא חסום לאינטרנט,