המלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם
-
@yosef368 כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
@מיישה כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
מה אתם אומרים?
אני אומר שאנשים ראו את הגודל של הג'לי סטאר וצחקו חשבו שזה איזה נגן של סאמוויקס.. סמארטפון???? ממש אבל ממש לא
כשתצמיד אותו לאוזן ותשוחח, אף אחד לא יחשוב שאתה מדבר עם נגן...
אגב, מחיר יקר מאוד...
אלף שקל. -
@אנדרואיד כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
הבעיה האמיתית היא שאין כשר כמותו, כך שאי אפשר להסתובב איתו ברחוב...
ממש והייתם נקיים. ממש חבל. עד שיש משהו טוב איכותי, שמכיל את כל הפונקציות הנדרשות, והוא לא גדול...כל עוד זה יותר קטן מיאנג ולא יותר גדול אנשים לא שמים לב בדרך כלל,
-
@yosef368 כתב:
יש כאלה שקנו בבקיק סטארט ומוכרים עכשיו ב770 .
תוכל להגיד מי מוכר?
אני מעוניין לקנות פה בארץ, בכזה מחיר.
(בעלי זה עכשיו ב820 ש''ח).
אם עוד מישהו יודע על מוכרים כאן, שיעדכן בבקשה.
עדיפות למכשיר עם רוט ואי אמ אי (IMEI) כשר. (לא חיוני) -
היום לראשונה ראיתי את הג'לי סטאר במציאות, והופתעתי ממש, הייתי בהופעה, ומישהו צילם איתו, זה אפילו לא נראה נגן זה נורא נורא קטן שלא להאמין מה זה מסוגל לעשות, זה קטן יותר מכל נגני האנדרואיד ! אם אעריך את הגודל- מכשיר שיאומי F22 גדול ממנו כמעט פי שניים!!
אותו אחד אמר לי שהוא קנה את זה בשביל נגן בעיקר, וכן בשביל עוד כמה דברים, האמת מעניין ומגניב!! -
@דודי-ענהאל , אתה צודק לחלוטין.
מכיוון שמראה העיניים מטעה מאד, לא האמנתי שהצג שלו יותר גדול מF21 Pro.
הייתי מוכרח למדוד את זה בפועל, והתוצאה:
F21 Pro - אורך 58 מ''מ, רוחב 43 מ''מ.
Jelly Star - אורך 66 מ''מ, רוחב 48 מ''מ.
ומצד מראית העין בדיוק הפוך. הג'לי נראה כ''כ קטן כשראיתי אותו בידיים של אותו אחד, הייתי בטוח שזה נגן, לא הייתה שום סיבה לחשוב שזה פלאפון.
@מיישה שאלת איך זה לוויז וכו', לא קלטתי אם זה קטן יותר מקובוט, אבל זה מעולה.
ומצד העובי, לא מדדתי אבל זה מרגיש בסדר גמור. -
@אזולאי כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
@מיישה שאלת איך זה לוויז וכו', לא קלטתי אם זה קטן יותר מקובוט, אבל זה מעולה.
ומצד העובי, לא מדדתי אבל זה מרגיש בסדר גמור.לא שאלתי איך זה לוויז, כי אני לא צריך, שאלתי איך זה כטלפון כשר, האם יש לו נראות של יאנג, או יותר סמרטופון...
ולגבי וויז, לכאו' הוא וודאי לא נוח, כי היה לי קובוט, שהוא יותר גדול, והיה מידיי קטן לוויז. -
@אנדרואיד כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
ממש והייתם נקיים. ממש חבל. עד שיש משהו טוב איכותי, שמכיל את כל הפונקציות הנדרשות, והוא לא גדול...
אאל״ט והייתם נקיים מה׳ , ומישראל.... אם אתה הולך עם סמארטפון, תדאג להיות נקי מה׳ , אחרי זה מישראל אם יראו אותך עם זה או לא,
אגב מישראל, לכאורה יש יותר והייתם נקיים בסמארטפון גדול עם חותמת ניכרת כגון סימן מים בכל מסך, מאשר שמישהו רואה אותך שולח ווצאפ בפלאפון קטן.
-
@y-e כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
@צדיק-תמים החוק אומר הרבה דברים
אני מכיר את המציאות לא את החוקאני הזמנתי ממש לאחרונה מ-NEXT בסכום של 521, וכדי לשחרר את החבילה מסניף הדואר הייתי חייב לשלם מיסים בסך של 90 ש"ח, בלי זה החבילה היתה חוזרת ליעדה.
לא ידעתי ולא שמעתי על זה מראש, אחרת הייתי מפצל את זה לשתי הזמנות (בנידון שלנו לא יודע אם אפשר לפצל קניית חפץ יחיד לשתי הזמנות). -
@הייתי-שמח-להבין אבל אפשר לבקש מהמוכר שיצהיר שעולה פחות חלק מסכימים
-
@yosef368 כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
@הייתי-שמח-להבין אבל אפשר לבקש מהמוכר שיצהיר שעולה פחות חלק מסכימים
אני מאמין שזה הולך אצל מוכרים פרטיים, ולא אצל גופים גדולים ורשמיים שצריכים להתנהל בצורה אמינה וחוקית, ולא יסכימו למשחקים כאלו.
-
@המפותח כתב בהמלצה | זה קרה!! Jelly star הסמארטפון הקטן והמתקדם:
@משה-144 פירסמו עליך שאתה מוכר אפשר פרטים ליצור איתך קשר. תודה רבה
אני מוכר למי שעושה גירסה אצלי.
אני מחזיק גם רק מלאי מצומצם.
ניתן להזמין באלי אקספרס,
3140197@gmail.com -
-
@פון-פון בברמת העיקרון אם יש לך נט אז זה מיותר אפשר לעדכן דרך המכשיר. אני ניסיתי לעדכן דרך קובץ שהורדתי משם ומאז יש לי בעיה שכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המכשיר הוא נדלק על ריקוברי וצריך לעשות נסה שוב פעמיים ורק בפעם השלישית הוא נדלק נורמלי (@משה-144 אם יש לך מידע על זה איך לתקן את זה אשמח לשמוע)
בעיקרון אתה יכול להוריד עדכון ולהתקין דרך מנהל העדכונים לבחור קובץ מתוך המכשיר