עזרה | יבוא אנשי קשר מcsv לג'ימייל - הכותרות בקובץ האקסל
-
יש לי קובץ אקסל עם רשימה של אנשי קשר ועוד כל מיני פרטים כמו כתובת מספר טלפון וכתובת מייל ועוד כל מיני פרטים. אני מנסה לשנות את הכותרת של העמודה ואז לייבא את האנשי קשר, אבל למשל מספר טלפון וכתובת וגם כתובת אימייל הוא לא מכניס את זה בפרטי אנשי קשר.... לא יודע למה, ניסיתי לפי ההוראות של גוגל וחיפשתי וכ' אבל הוא לא נותן לי. מישהו יודע מה צריך לכתובת בכותרת העמודה בשביל
1. מספר טלפון ו2. לכתובת ו3. לכתובת אימייל 4.וגם אני רוצה שיהיה כתוב גם את הפרטים האחרים [נדמה לי שזה נקרא "שדה בהתאמה אישית"]. תודה רבה ! -
ניסיתי כל מיני דרכים וכותרות ומילים באנגלית שמופיעים בכל מיני מקומות ולא עוזר.....
-
@אחד-יחיד-ומיוחד תעשב ייצוא ותשתמש בטבלא שהם נותנים ואל תמחק שום עמודות
-
@web_master אני לקחתי את הכותרות מהטבלה שהם נותנים, והם לא נותנים את הכותרות למספר טלפון וכתובת אימייל ולכתובת ולשדות בהתאמה אישית כמו שכתבתי.... גם ביררתי ובדקתי ולא עזר הכותרות שראיתי סתם בחיפוש גוגל.... לכן אני שואל אם מישהו כן יודע מה הכותרות שעובדות בשביל שהנתונים יקלטו באנשי קשר
-
@אחד-יחיד-ומיוחד אצלי זה נותן תראה עמודה AD זה המייל
זה עבד לי מנסיון (על 20000 אנשי קשר)
contacts.csv -
@web_master זה שם משפחה Family Name.....
איך קוראים לכותרת שאתה עשית ?? וגם על דברים אחרים אתה לא יודע ? -
@אחד-יחיד-ומיוחד עמודה AD היא של כתובת מייל
-
@אחד-יחיד-ומיוחד כתב בעזרה | יבוא אנשי קשר מcsv לג'ימייל - הכותרות בקובץ האקסל:
1. מספר טלפון ו2. לכתובת ו3. לכתובת אימייל 4.וגם אני רוצה שיהיה כתוב גם את הפרטים האחרים [נדמה לי שזה נקרא "שדה בהתאמה אישית"]. תודה רבה !
אוקיי תודה לך @web_master. אשמח לקבל עזרה ממישהו שיודע לגבי שאר דברים. תודה רבה