בעיה | בעיות התחברות adb
-
@מוישל-ה כתב בבעיה | בעיות התחברות adb:
@Harwona אני אסביר יש את כל הדרייברים ואני מחבר את שאר הטלפונים כולם מתחבירם מצוין ורק כשאני מנסה לחבר את הטלפון הזה ספציפי כותב לי שיש שגיאה בהתקנת האפליקציה acbridge וזה לא עוזר גם כשאני מתקין אותה חיצונית
יש לי דרייברים ובשאר המכשירים הכל עובד מצוין אין לי מושג מה הבעיה אשמח מאוד לעזרתכם
זה הודעת השגיאה
וכמובן ניסיתי להתקין חיצוניתadb cmd רגיל עובד?
יש לך את זה במדריך של שלמה כהן על הסרת אפלי מובנות. -
@הנני-העני כתב בבעיה | בעיות התחברות adb:
@Harwona אני אסביר יש את כל הדרייברים ואני מחבר את שאר הטלפונים כולם מתחבירם מצוין ורק כשאני מנסה לחבר את הטלפון הזה ספציפי כותב לי שיש שגיאה בהתקנת האפליקציה acbridge וזה לא עוזר גם כשאני מתקין אותה חיצונית
יש לי דרייברים ובשאר המכשירים הכל עובד מצוין אין לי מושג מה הבעיה אשמח מאוד לעזרתכם
זה הודעת השגיאה
וכמובן ניסיתי להתקין חיצוניתadb cmd רגיל עובד?
יש לך את זה במדריך של שלמה כהן על הסרת אפלי מובנות.לא, גם דרך שם אני מנסה להסיר אפליקציות הוא מחזיר שגיאה flitur משהו כזה.
-
@מוישל-ה עוד בעיה חמורה מאודד א"א לצרוב לו רוט הכל כאילו ננעל ניסיתי דרך ADB וגם דרך SP FLASH TOOL לצרוב לו רוט ולא נצרב זה רק חוזר לתאריך 11/08/2023 אין לי מושג מה זה הבעיה הזאת אם למישהו יש רעיון אשמח מאוד לשמוע זה ממש דחוף
תודה רבהאתה יכול לגבות הכל ולאפס את המכשיר?
אולי זה יפתור לך את הבעיות. -
@מוישל-ה לכאורה אין לך צורך לצרוב קושחה מלאה בשביל לפתור את זה, מספיק שתשאב את מחיצת super ממכשיר זהה ותצרוב אותה במקום זאת הנוכחית לכאורה תיאלץ לאפס את מחיצת userdata ע"מ שהטלפון יפעל ותאבד את כל הנתונים שלך אז כדאי לגבות לפני כן מה שחשוב
-
@Harwona כתב בבעיה | בעיות התחברות adb:
תיאלץ לאפס את מחיצת userdata
אני חושב שכל עוד לא מוגדר סיסמת כניסה לא מחוייבים לאפס אח"כ , אבל אני לא בטוח
-
@אני-אני-אני לא חושב שיש קשר לזה, זה קשור להצפנה של המחיצה לכאורה אבל אם הוא לא יצטרך אדרבה.
-
@Harwona כתב בבעיה | בעיות התחברות adb:
לא חושב שיש קשר לזה, זה קשור להצפנה של המחיצה לכאורה אבל אם הוא לא יצטרך אדרבה.
יכול להיות שלא קשור,
אני אומר את זה על סמך זה שפעמיים צרבתי סופר אחר ולא נאלצתי לאפס
וכן ראיתי היכן שהוא
(נראה לי בהגדרות המקורי "אבטחה > הצפנה ופרטי כניסה")
"לא יוכלו לגשת לנתונים כל עוד הטלפון לא הודלק באם מוגדרת סיסמא כניסה"
בערך כך זה היה
אבל שוב לא בטוח בכללאני כותב את זה כדי שעוד יבדקו את זה ויאמתו / ישללו את זה -
@אני-אני-אני יש למישהו אולי את מחיצת ה- super מוכנה? של ה- 64 ג'יגה.
תודה רבה -
@אני-אני-אני כתב בבעיה | בעיות התחברות adb:
@מוישל-ה
אתה יכול להוריד את הקובץ מהמדריך של חגי לגיבוי קושחה מלא ולחלץ את הסופר ע"י זיפ 7ואיך לצרוב אותו אחר כך?
-
-
@אני-אני-אני כלומר: להכניס את הסקאטר המתאים ולצרוב רק את הסופר.