התקנת כרום על לינוקס שאני מעלה אותו דרך ה-USB
-
@למדנינו אמר בהתקנת כרום על לינוקס שאני מעלה אותו דרך ה-USB:
@QJDTOP כן אבל אני רוצה שהוא יופעל לי עם כרום מותקן ולא שכשאני יפעיל אז אני יתקין
(כי כבר מותקן שם דפדפן פיירפוקס)לא הבנתי פשוט תכנס ותתקין זה נשאר תמיד
@QJDTOP אמר בהתקנת כרום על לינוקס שאני מעלה אותו דרך ה-USB:
@QJDTOP כן אבל אני רוצה שהוא יופעל לי עם כרום מותקן ולא שכשאני יפעיל אז אני יתקין
לכאורה לא, האונקי הוא קבוע ולא משתנה, אחר הכיבוי הכל יחזור לשעת הצריבה, אלא אם כן הותקנה מחיצה נוספת מראש לשינויים
-
-
@QJDTOP אמר בהתקנת כרום על לינוקס שאני מעלה אותו דרך ה-USB:
לכאורה לא, האונקי הוא קבוע ולא משתנה, אחר הכיבוי הכל יחזור לשעת הצריבה, אלא אם כן הותקנה מחיצה נוספת מראש לשינויים
-
-
לא הבנתי פשוט תכנס ותתקין זה נשאר תמיד
משום מה זה לא כך אלא כל הפעלה אני צריך להתקין מחדש
מוזר אתה בטוח ניסית?
באיזה צורה התקנת את הלינוקס? -
אני יגיד לך אני התקנתי ווינדוס ועבד מעולה אבל באמת לינוקס פחות מוכר בהתקנה על אונקי כי לרוב זה צריבה של אונקי להתקנת מערכת הפעלה על המחשב
-
@למדנינו לא ברור למה אתה לא יכול להתקין דברים
אתה מעלה מערכת מדיסק? או שכל מה שאתה עושה זה להעלות את ההתקנה של לינוקס (איזה לינוקס?) בלייב? -
@chv אני מעלה את המערכת מאון קי ומוריד את הכרום ומתקין אותו אולם בהפעלה הבאה ההתקנה נעלמת ואני צריך לעשות את כל הסרט הזה מחדש
-
@למדנינו לא ענית על השאלה.
מה שיש באונקי זה מערכת הפעלה לינוקס מותקנת - או שכל מה שיש שם זה קבצי התקנה (ISO) של לינוקס שכל פעם אתה מעלה אותם בצורת ההפעלה המתקראת live? -
@שלמה-ו לא יודע, אולי כוונתו שהוא צרב עם לינוקס ואחרי זה התקין את מה שצרב, על האונקי. אולי זה אפשרי? לא ניסתי..
נמתין לתגובתו.. -
@שלמה-ו לא יודע, אולי כוונתו שהוא צרב עם לינוקס ואחרי זה התקין את מה שצרב, על האונקי. אולי זה אפשרי? לא ניסתי..
נמתין לתגובתו.. -
טוב אז @למדנינו תצטרך להבין, שמה שאתה כל פעם מעלה את המערכת מהאונקי זה כמו שכל פעם אתה מעלה דיסק התקנה של וינדוס, שאפשר להעלות דרכו את וינדוס (כאילו להסתכל על המערכת איך היא עובדת וכו' על המחשב, בלי להתקין). מה שאומר שכל שינוי שתעשה, לא נשמר כלל. כי המערכת בכלל לא מותקנת.
אם אתה רוצה ששינויים יישמרו, תצטרך להתקין את המערכת על האונקי / ווטאבר, בצורה נורמלית, ותוכל לשים כרום ומה שתרצה. איך מתקינים על אונקי? לא יודע. נראה לי פשוט בוחרים אותו כשמתקינים? תנסה. -
@למדנינו פשוט כשתצרוב את מערכת ההפעללה תבחר במחיצה קבועה לזכרון ואז שם נשאר כל ההתקנות
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1594859615383-לכידה1.jpg