שאלה | פלאפון שנכנס לבריק ולא מתעורר בשום צורה. האם המכשיר הלך??
-
ניסתי לצרוב שירותי גוגל דרך הריקברי ואז המכשיר לא נדלק ונשאר על הלוגו.
ניסתי לצרוב קושחה מעל זה והמכשיר הפסיק להגיב חוץ מצליל בילתי פוסק של כניסה ויציאה מהמחשב,
ניסיתי לפתור את הבעיה על פי המדריך של @מישהו12 הזה
וניסתי אפילו לפי המדריך של @hagay הזה והצריבה הסתיימה בהצלחה אבל המכיר נשאר באותה פוזה,
ניסתי כמה פעמים גם לצרוב קושחה רגילה דרך SP Flash Tool וגם דרך המדריכים הנ''ל ושום דבר' המכשיר לא מגיב חוץ מהצליל של הכניסה והיציאה,
האם זה אומר שהמכשיר פשוט הלך??
זה הצילום מסך של השגיאה ב-SP Flash Tool,
וזה הצילום מסך של mtkclient,
-
@y-yechiel מאיפה אתה? אולי אנסה לעזור, כבר חילצתי מכשירים עקשניים כאלה, אולי אצליח...
-
@Ykingsmart כתב בשאלה | פלאפון שנכנס לבריק ולא מתעורר בשום צורה. האם המכשיר הלך??:
@y-yechiel מאיפה אתה? אולי אנסה לעזור, כבר חילצתי מכשירים עקשניים כאלה, אולי אצליח...
כנ''ל (מוכן לעזור @אביעד ) אני מאלעד
-
@y-yechiel כתב בשאלה | פלאפון שנכנס לבריק ולא מתעורר בשום צורה. האם המכשיר הלך??:
ניסתי לצרוב שירותי גוגל דרך הריקברי ואז המכשיר לא נדלק ונשאר על הלוגו.
ניסתי לצרוב קושחה מעל זה והמכשיר הפסיק להגיב חוץ מצליל בילתי פוסק של כניסה ויציאה מהמחשב,
ניסיתי לפתור את הבעיה על פי המדריך של @מישהו12 הזה
וניסתי אפילו לפי המדריך של @hagay הזה והצריבה הסתיימה בהצלחה אבל המכיר נשאר באותה פוזה,
ניסתי כמה פעמים גם לצרוב קושחה רגילה דרך SP Flash Tool וגם דרך המדריכים הנ''ל ושום דבר' המכשיר לא מגיב חוץ מהצליל של הכניסה והיציאה,
האם זה אומר שהמכשיר פשוט הלך??
זה הצילום מסך של השגיאה ב-SP Flash Tool,
וזה הצילום מסך של mtkclient,
בצילום כתוב שהבוטלאודר פתוח
צריך קודם לצרוב גרסה מקורית סינית עם בוטלאודר סגור
אח''כ לפתוח בוטלאודר
ואח''כ לצרוב גרסה רגילה -
@זונדל-גרנד יש לך גירסה סינית מקורית לשלוח לי
-
@אלוף-העולם-1 כתב בשאלה | פלאפון שנכנס לבריק ולא מתעורר בשום צורה. האם המכשיר הלך??:
@Ykingsmart כתב בשאלה | פלאפון שנכנס לבריק ולא מתעורר בשום צורה. האם המכשיר הלך??:
כנ''ל אני מאלעד
שחררתי לך פעם מכשיר כזה, לא?
-
@אביעד כתב בשאלה | פלאפון שנכנס לבריק ולא מתעורר בשום צורה. האם המכשיר הלך??:
@אלוף-העולם-1 כתב בשאלה | פלאפון שנכנס לבריק ולא מתעורר בשום צורה. האם המכשיר הלך??:
כנ''ל אני מאלעד
שחררתי לך פעם מכשיר כזה, לא?
זה היה לפני שנה וחצי...
מאז עברו הרבה מים בירדן... -
@אלוף-העולם-1 כן
רק רציתי לוודא שזה הייתה הבעיה.. -
@y-yechiel כתב בשאלה | פלאפון שנכנס לבריק ולא מתעורר בשום צורה. האם המכשיר הלך??:
@זונדל-גרנד יש לך גירסה סינית מקורית לשלוח לי
אני לא יכול לשלוח לך אותה.
אני כן יכול לעשות לך ע''י תשלום סמלי -
@זונדל-גרנד אתה יכול לעשות לי
-
@arial כתב בשאלה | פלאפון שנכנס לבריק ולא מתעורר בשום צורה. האם המכשיר הלך??:
@זונדל-גרנד אתה יכול לעשות לי
המייל בפרופיל שלי
-
@זונדל-גרנד אוקיי שלחתי לך הודעה