בירור | גירסה לוויז
-
@ביוס אנדרואיד 13? בעיקרון זה לא אמור להיות כזה מסובך ואתה תוכל לעשות לבד או לפנות לחנויות סלולר או שתפנה למשתמשים כאן שמבינים בדברים כאלו (אם תרצה אוכל לתייג בשבילך)
נ.ב. אין צורך לצרוב ממש גירסא חדשה אפשר פשוט לערוך את הגרסא הקיימת במכשיר...
כמו כן ישנם חלופות שונות לכך שהמכשיר יעבוד רק עם אפלקציות מסוימות הנקראת קיוסק...
-
@2580 כתב בבירור | גירסה לוויז:
@ביוס אנדרואיד 13? בעיקרון זה לא אמור להיות כזה מסובך ואתה תוכל לעשות לבד או לפנות לחנויות סלולר או שתפנה למשתמשים כאן שמבינים בדברים כאלו (אם תרצה אוכל לתייג בשבילך)
נ.ב. אין צורך לצרוב ממש גירסא חדשה אפשר פשוט לערוך את הגרסא הקיימת במכשיר...
כמו כן ישנם חלופות שונות לכך שהמכשיר יעבוד רק עם אפלקציות מסוימות הנקראת קיוסק...
כן אנדרואיד 13.
כמה זמן יש לך להסביר לי קצת יותר איך לבד (יש לי ידע כללי לא ספיציפי)
ואם תוכל לתייג גם טוב -
@ביוס בגדול זה לעשות רוט (שים לב שזה עלול לגרום לכך שאפליקציות כמו ביט וכדו' לא יעבדו) למחוק את האפליקציות הלא רצויות ולערוך את מתקין החבילה בצורה כזאת שלא יוכלו להתקין...
זה עלול לקחת לך זמן וגם יש בזה סיכון מסויים אבל אם אתה חובב אקסטרים ומעניין אותך ללמוד עוד דברים חדשים... -
@ביוס כתב בבירור | גירסה לוויז:
בשביל לעשות רוט דרושה התקנת קושחה (להורדה מפריגה וכדומה)?
לא מדוייק אתה צריך רק את קובץ הBOOT.IMG (ואולי עוד קובץ אחד לא זוכר כרגע) ולהוריד קושחה אתה יכול לגגל ROM STOCK + שם המכשיר שלך או פשוט לנסות לשאוב לבד (אין לי מושג איך שאבים בסמסונג)
היכן נמצא או איך נקרא מתקין החבילה?
כשתגיע לשם נדבר על זה (יש להכל מדריכים בפורום...)
-
Bootloade
בוטלאודר צריך לפתוח אבל זה לא קשור...
בכל מקרה לדעתי חוץ מקובץ אחד (הכולל את האפליקציות) צריך את הכל.
ממש לא צריך רק להוציא את הבוט ולהשריש אותו במג'יסק...
לגבי לתייג חלקם לא אוהבים שמתייגים אותם סתם אם תרצה לעשות אצלם (בתשלום) אז אני אתייג אותם
-
בוטלאודר צריך לפתוח אבל זה לא קשור...
מה זה אומר לפתוח?
ובאיזה בוט מדובר? כי לא ראיתי בוט אחר מלבד הלאודר@2580 כתב בבירור | גירסה לוויז:
לגבי לתייג חלקם לא אוהבים שמתייגים אותם סתם אם תרצה לעשות אצלם (בתשלום) אז אני אתייג אותם
ודאי בתשלום
-
מה זה אומר לפתוח?
ובאיזה בוט מדובר? כי לא ראיתי בוט אחר מלבד הלאודרבוטלאודר הוא מנהל האיתחול שכהוא נעול א"א להעלות דרכו בוט (החלק הראשון שעולה במערכת ההפעלה - לא מדוייק אבל בגדול זה הרעיון) שהוא לא המקורי ואם רוצים להחליף את הבוט למושרש (כזה הנותן גישה לקבצי שורש רוט בלע"ז....) אז צריך לפתוח את הנעילה....
ודאי בתשלום
-
מה זה אומר לפתוח?
ובאיזה בוט מדובר? כי לא ראיתי בוט אחר מלבד הלאודרבוטלאודר הוא מנהל האיתחול שכהוא נעול א"א להעלות דרכו בוט (החלק הראשון שעולה במערכת ההפעלה - לא מדוייק אבל בגדול זה הרעיון) שהוא לא המקורי ואם רוצים להחליף את הבוט למושרש (כזה הנותן גישה לקבצי שורש רוט בלע"ז....) אז צריך לפתוח את הנעילה....
הבנתי. אבל מה זה מגיסק?
-
אבל מה זה מגיסק?
סורי שכחתי זה אפליקציה שמתקנת את הבוט והופכת אותו למושרש
וזה כמו אודין?
מה האפליקציה הכי טובה לזה? -
וזה כמו אודין?
אודין זה רק תוכנת צריבה (להפליש את הבוט אחרי שהשרישו אות במג'יסק לתוך המכשיר....)
אז באיזה תוכנה מדובר?