עזרה | מחשב שנתקע אחרי שהשולחן עבודה נפתח - נראה שהסייר נדפק - נא עזרתכם בבקשה.
-
@תודה-לבורא-עולם כתב בעזרה | מחשב שנתקע אחרי שהשולחן עבודה נפתח - נראה שהסייר נדפק - נא עזרתכם בבקשה.:
לא התקנתי ולא הסרתי... פשוט כלום.
ציינת משהו על תוכנת הקפאה לא?
תסתכל באפשרות השניה כאן
https://iw.gov-civil-braga.pt/how-reset-windows-10-password-without-any-softwareאתה לא צריך ליצור כונן בשום מצב כי גם אם יהיה סיסמא אתה יודע אותה כנס לשורת הפקודה דרך אתחול מתקדם שם תחליף את הקובץ של הנגישות ב cmd ע"פ המדריך (כמובן אם יסתדר תחליף חזרה בסוף)
אם יש לך ווינדוס 11 אתה לא צריך להכין כונן התקנה אתה יכול להגיע לשורת הפקודה דרך אתחול מתקדם -
@תודה-לבורא-עולם כתב בעזרה | מחשב שנתקע אחרי שהשולחן עבודה נפתח - נראה שהסייר נדפק - נא עזרתכם בבקשה.:
@a-y-f איך אני פותח את האופציה של הבדיקה?
אני לא יכול לפתוח שום תוכנה על המחשב. רק מה שאפשר ע"י קיצורי מקשים..
תודה.
עריכה: נסיתי כעת דרך קיצורי מקשים ווינדוס + R ומשם להמשיך להקליד CMD אבל זה מיד נסגר.
השולחן עבודה וכל מה שרואים על השולחן עבודה כל נסגר ונדלק כך שאי אפשר לפתוח כמעט כלום במחשב.עם הבנתי יש לך אופציה של הפעלה מחדש.
תלחץ שיפט רצוף ותבצע את האופציה של הפעלה מחדש כשעדיין שיפט לחוץ עד שזה יגיע לוינדוס רקוברי או איך שלא קוראים לזה, שם תוכל לפתוח את שורת הפקודה -
@תודה-לבורא-עולם יש לך אופציה להביא צילום של המסך?
-
סליחה שנעלמתי פתאום אתמול.. היה לי פנצ'ר רציני שהייתי צריך לטוס ולא יכולתי להמשיך לבדוק את המחשב
אתה לא חייב לאף אחד כלום ולא צריךלהתנצל
-
@תודה-לבורא-עולם נסה לפני הפקודה להוסיף את הפקודה הזו:
C:
זה יעביר אותך לדיסק C הדיסק שבו מותקן הוינדוס. אם תראה בשורת הפקודה הוא רץ על דיסק X
-
אם יש לך אופציה למנהל המשימות
או שתנסה לסיים את המשימה של סייר ווינדוס ואח"כ תעשה הפעל משימה חדשהexplorer.exe
או מה שכתב @משה-מזרחי באן
-
@אני-אני-אני אולי כדאי לנסות להריץ את האופציה של תקן כעת דרך דיסק התקנה
-
@אני-אני-אני ניסיתי וזה לא עוזר..
-
@תודה-לבורא-עולם ככה תוכל לעשות עדכוהים עם CMD
https://www.easeus.com/computer-instruction/force-update-windows-10.html#Force_Update_CMDאבל זה נשמע בעיה בקבצי המערכת
-
@תודה-לבורא-עולם לפני זה תמשוך את החומר עם דיסק טכנאים
-
@ישעיהו-כץ ב"ה כבר התקנתי וינדוס חדש..
איך אומרים מידי פעם צריך להתחיל דף חדש בחיים.
לגבי משיכת החומר. אצלי כל החומר יושב על כונן נפרד לגמרי מהכונן של המערכת.
ויש 2 גיבויים נוספים על כל החומר יום יומי...בכל אופן תודה רבה !!
-
פוסט זה נמחק!
-
אצלי כל החומר יושב על כונן נפרד לגמרי מהכונן של המערכת.
ויש 2 גיבויים נוספים על כל החומר יום יומי...זה חכם!!!