בקשת מידע | אני לא מצליח לחבר את המדפסת למחשב
-
ברשותי מדפסת Canon TS3150 ויש לי מחשב ווינדוס 11, בעבר זה היה מחובר למחשב ועבד מצויין, לאחרונה היה לי בעיות באינטרנט, ועל כן בזק שינו את הסיסמא ואת השם של הראוטר, מאז אני לא מצליח להתחבר למדפסת,
כשאני מנסה להתבר ל ויי פיי, אז הוא דורש סיסמת אבטחת רשת, ואם הכוונה לסיסמא של הרשת של הראוטר אז כתבתי את הסיסמא והוא כותב לי אין אפשרות להתחבר.
מישהו יכול לעזור? -
אולי מישהו יואיל בטובו לעזור?
-
@טיפש-מחוכם אתה צריך לחבר את המדפסת לרשת דרך כבל או WIFI
-
@צבי-מחשבים ובסיום אתה תראה את המדפסת שלך בהתקנים ומדפסות בהגדרות .
-
@צבי-מחשבים כתביתי והבהרתי שמשום מה איני יכול להתחבר לוויי פיי כי הוא דורש סיסמת אבטחת רשת, ועשיתי את הסיסמא של הראוטר שלי, והוא כותב שלא ניתן להתחבר, אולי צריך סיסמא אחרת? אני לא יודע!
-
@טיפש-מחוכם לכאו' יש כפתור איפוס הגדרות בראוטר
-
@טיפש-מחוכם כתב בבקשת מידע | אני לא מצליח לחבר את המדפסת למחשב:
ברשותי מדפסת Canon TS3150 ויש לי מחשב ווינדוס 11, בעבר זה היה מחובר למחשב ועבד מצויין, לאחרונה היה לי בעיות באינטרנט, ועל כן בזק שינו את הסיסמא ואת השם של הראוטר, מאז אני לא מצליח להתחבר למדפסת,
כשאני מנסה להתבר ל ויי פיי, אז הוא דורש סיסמת אבטחת רשת, ואם הכוונה לסיסמא של הרשת של הראוטר אז כתבתי את הסיסמא והוא כותב לי אין אפשרות להתחבר.
מישהו יכול לעזור?רק בודק אם הבנתי נכון, יש סיסמת ווייפיי אם זה מה שאתה קורה לסיסמת הראוטר ויש סיסמה של הראוטר וזה אמור להיות הסיסמה של כניסה לממשק הראוטר (שיש לזה שימוש רק כאשר נכנסים להגדרות הראוטר).
מכשירים אחרים מתחברים לווייפיי החדש?
-
מישהו יכול לעזור? בבקשה!!!
-
@טיפש-מחוכם תנסה לכתוב למטה בחפש -מנהל המשימות ואח"כ שירותים שם יש מלא שורות שם תכתוב SPOOLER תבדוק אם כתוב שם פועל אם לא, תעלה איפה שכתוב כבוי תלחץ על הקליק הימני ותפעיל מצרף צילום מסך ממנהל המשימות שלי