בירור | רינדור דורש 100 אחוז CPU
-
@אביעד כתב בבירור | רינדור דורש 100 אחוז CPU:
ויש לי i712650H וזה לוקח לי 100%
לא בשביל להשוויץ אבל ההשוואה שלך לא כ"כ מדוייקת.
ע"פ דור 13 הרבה יותר חזק מהמעבד שלך.
להלן השוואה:https://www.cpubenchmark.net/compare/4771vs5008/Intel-i7-12650H-vs-Intel-i5-13600K
-
@אביעד כתב בבירור | רינדור דורש 100 אחוז CPU:
@aiib תזכור שH מסמל גם ביצועים גרפיים גבוהים (שלא מסתכמים בGPU המובנה..)
אשמח למקור
איך שהיה ידוע לי עד היום H הוא משמש בעיקר למחשבים ניידים שמשתמשים לעבודות כבדות יותר וK הוא למחשבים שולחניים ולכן לא באמת ניתן להשוות ביניהם וH תמיד יהיה בנחיתות לעומת K
אבל כמובן ייתכן ואני טועה -
@aiib כתב בבירור | רינדור דורש 100 אחוז CPU:
אגב, המעבד גרפי לא נכנס כמעט לתמונה, אז למה הוא כן משמש?!
אני לא יודע כמה מהכרטיס מסך וי ריי צורך אני יכול לבדוק אצלי מאוחר יותר.
ואגב בהגדרות הווינדוס של המעבד הגרפי ניתן לבחור בין מעבד גרפי של אינטל (אם יש) לבין הכרטיס הגרפי הייעודי.אם זה המקרה אז יש להגדיר את התוכנה של סקצאפ בהגדרות הווינדוס של בחירת כרטיס גרפי הייעודי ולא של האינטל החלש יותר.
-
@Uri-W כתב בבירור | רינדור דורש 100 אחוז CPU:
אשמח שתבדוק ותעדכן
ואגב בהגדרות הווינדוס של המעבד הגרפי ניתן לבחור בין מעבד גרפי של אינטל (אם יש) לבין הכרטיס הגרפי הייעודי.
אם זה המקרה אז יש להגדיר את התוכנה של סקצאפ בהגדרות הווינדוס של בחירת כרטיס גרפי הייעודי ולא של האינטל החלש יותר.
אני לא בטוח שיש כרטיס גרפי של אינטל. אבל א"כ אין מגדירים את זה? [אני כן רואה שהכרטיס מסך הייעודי פעיל, אבל ברמה נמוכה]
-
@משה-מזרחי כתב בבירור | רינדור דורש 100 אחוז CPU:
תמיד יש
כמובן ברמה כזאת של מעבדלענ"ד כמה שהמעבד יותר טוב זה סיבה שפחות יהיה בו מעבד גרפי
במקרה שלי [בדקתי עכשיו] יש מעבד מובנה -
@Uri-W כתב בבירור | רינדור דורש 100 אחוז CPU:
אשמח שתבדוק ותעדכן
ואגב בהגדרות הווינדוס של המעבד הגרפי ניתן לבחור בין מעבד גרפי של אינטל (אם יש) לבין הכרטיס הגרפי הייעודי.
אם זה המקרה אז יש להגדיר את התוכנה של סקצאפ בהגדרות הווינדוס של בחירת כרטיס גרפי הייעודי ולא של האינטל החלש יותר.
אני לא בטוח שיש כרטיס גרפי של אינטל. אבל א"כ אין מגדירים את זה? [אני כן רואה שהכרטיס מסך הייעודי פעיל, אבל ברמה נמוכה]
אני רואה שיש כמה הגדרות רינדור:
כשהיה על CPU (המעבד) באמת הכרטיס מסך לא עלה באחוזים בכלל לכל אורך הרינדור והמעבד היה על 100%, אבל כששמתי על RTX (הכרטיס מסך) אז רוב הזמן היה על אחוז נמוך ורק באמצע עלה לבערך 75% לכמה שניות ובו זמנית המעבד ירד לאחוז נמוך.אציין שהרצתי את הבדיקה על פרויקט מאוד קטן יחסית.