עזרה | עזרה דחופה דחופה אני בחו"ל ונגנב לי המחשב
-
אני גם מתפלל כמעט כל רגע, יש לי שם שיעורים וכתבים של שלושים שנה!! פסידא דלא הדר, חלילה!!
נא ונא להמשיך להתפלל בכוונה.
אשמח שתבדקו כמה דברים:- היה לי פעם מנוי בדרופבוקס, איך אני מגלה את המסמכים שם? כי דרך המייל אני לא מוצא שם כלום.
- יש לי אופיס 365 החדש, האם הוא עושה גיבוי אוטומטי.
- האם אפשר דרך חשבון מייקרוסופט??
אני חוזר על הדברים אף שנאמרו מקודם כי לא יצא לי משהו מסודר. - ולהבדיל, יש שם כמה תיקי משפחה שהתנהלו בבתי דין ובבתי משפט השונים, חלקם חסויים ביותר לכן אולי יעניין את המשטרה קצת יותר אם אני ינסה להלחיץ אותם, השאלה היא אם המשטרה אם היא מאוד תרצה יכולה לאתר את המחשב איך שהוא או שזה אבוד (מבחינתם) דרך אייקונים או לא יודע מה
תודה רבה רבה לכולם ונקווה לשפע סייעתא דשמיא לכולם.
-
@משתמש-מתקדם כתב בעזרה | עזרה דחופה דחופה אני בחו"ל ונגנב לי המחשב:
יש לי אופיס 365 החדש, האם הוא עושה גיבוי אוטומטי.
תנסה להיכנס לוואנדרייב מכאן - https://onedrive.live.com/about/en-gb/signin/
(שם המשתמש והסיסמה הם אלו של החשבון מיקרוסופט שלך)
לגבי דרופבוקס, אם אתה לא משלם להם כבר תקופה לא סביר שהם עדיין מחזיקים בקבצים שלך אבל אתה יכול לנסות להתחבר כאן https://www.dropbox.com/login -
שלום לכולם
יש לי נטפרי על המחשב
יש להם דרך לעזור לי??? -
@משתמש-מתקדם
עם וויפרי? יש סיכוי! תפנה אליהם, גם במערכת, גם בטלפון, וגם למגיקוד במייל... -
@משתמש-מתקדם מה שכמעט ברור שההוא לא יצליח להתחבר לשום אינטרנט, (נראה אותו מצליח להוריד תעודת אבטחה), וממילא ההיגיון הוא שהוא יחליף את הוינדוס. חבל מאוד ואני משתתף בצערך, אבל לגבי הסיסמאות כנראה שלא ידלוף משהו
-
@ישעיהו-כץ כתב בעזרה | עזרה דחופה דחופה אני בחו"ל ונגנב לי המחשב:
נראה אותו מצליח להוריד תעודת אבטחה
תעודת אבטחה?
אם יש וויפרי אז הוא צריך נטפרי שזה וודאי אין לו
ואם אין וויפרי ברגע שהתחבר לרשת אחרת....... -
@משתמש-מתקדם
יצרת קשר עם המשטרה המקומית?https://police-station.com/how-to-file-a-complaint-in-italy-police-station/אם תגלה איזה עיר זה היה, נוכל להביא קישור מדויק לאתר שלהם
-
שלום לכולם
לגבי העניין אם נטפרי
בגלל שהייתי בחו"ל התקנתי תוכנה של נטפרי שאני יכול להתחבר לכל רשת (כמובן החסימה קיימת)
אז אני לא יודע אם עוזר או לא
אשמח לעזרה
דרך אגב דיברתי עם נטפרי והם אמרו שהם לא יכולים לאתר את המחשב ,אבל הם אמרו שהם רואים שלא התחברו למחשב מאז שהוא נגנבתודה לכולם על כל העזרה והתמיכה
-
@משתמש-מתקדם
תצטרך ללכת לשם באופן אישי
אתה עדיין שם? -
@משתמש-מתקדם חבל על הזמן, את המשטרה זה לא מעניין, איטליה מלאה בכייסים, שים לב גם לא להשאיר מזוודות ברכב במקום שרואים מבחוץ, למה הם פורצים את החלון ולוקחים את המזוודה (במיוחד ברכבים שכורים), מישהו סיפר לי שפעם אחת עקבו אחריו מהים למלון ופרצו לו לחדר ולקחו ציוד ומחשבים בשווי 8000 יורו!!
-
@משתמש-מתקדם כתב בעזרה | עזרה דחופה דחופה אני בחו"ל ונגנב לי המחשב:
שלום לכולם
לגבי העניין אם נטפרי
בגלל שהייתי בחו"ל התקנתי תוכנה של נטפרי שאני יכול להתחבר לכל רשת (כמובן החסימה קיימת)
אז אני לא יודע אם עוזר או לא
אשמח לעזרה
דרך אגב דיברתי עם נטפרי והם אמרו שהם לא יכולים לאתר את המחשב ,אבל הם אמרו שהם רואים שלא התחברו למחשב מאז שהוא נגנבתודה לכולם על כל העזרה והתמיכה
תדבר איתם שיחסמו את האפשרות לעבור דרך רשת אחרת, הוא לא יוכל לעשות כלום באינטרנט.
-
-
אני עד עכשיו נלחצתי מדבר אחד - אמרת שגם הדרכונים נגנבו - זה הרבה יותר מסוכן - איך אתה חוזר לארצינו הקדושה??
(אולי התכונת צילום דרכון?!) -
@דודי-ענהאל עם אפשר עוד להסתדר,
דרכון זמני דרך הקונסוליה המקומית -
@דודי-ענהאל לא לא
הדרכונים אצלי ברוך השם
אמרתי שיש במחשב פרטים אישיים כמו צילומי דרכונים וכו'תודה לכולם