בעיה | כל פעם שאני מדליק את המחשב מתכבה ומפעיל מחדש
-
@121244 אם יש לך דיסק התקנה של קובץ וינדוס הדבר הכי פשוט הוא להכנס אליו דרך הבוט ובמסך הראשוני של ההתקנה יש בצד אופציה של " תקן כעת " לחץ עליו ותן לו לסדר לך את הענינים.
אם אין לך דיסק התקנה תוכל לנסות את מה שאחד מהמוחים למעלה המליץ - נקודת שחזור.
אם יש לך כמה דקות שהמחשב נדלק תוכל להגיע אל ההגדרות המתקדמות בצורה כזו:
לחץ שיפט רצוף ( לחיצה ארוכה ) ובצע הפעלה מחדש - את האופציה של הפעלה מחדש ( לא הדלקה וכיבוי ) כשכל הזמן שיפט עדיין לחוץ - כשהמחשב ידלק ( שיפט עדיין לחוץ ) זה יגיע להגדרות מתקדמות - כנס לפתור בעיות - בחר את האופציה של נקודת שחזור - לחץ הבא הבא ... עד שתגיע לרשימה של תאריכיםפ שתוכל לבחור להיכן לחזור אחורה אם המחשב תבחר את זה ותפעל לפי ההוראות -
@121244 אם יש לך דיסק התקנה של קובץ וינדוס הדבר הכי פשוט הוא להכנס אליו דרך הבוט ובמסך הראשוני של ההתקנה יש בצד אופציה של " תקן כעת " לחץ עליו ותן לו לסדר לך את הענינים.
לחץ שיפט רצוף ( לחיצה ארוכה ) ובצע הפעלה מחדש - את האופציה של הפעלה מחדש ( לא הדלקה וכיבוי ) כשכל הזמן שיפט עדיין לחוץ - כשהמחשב ידלק ( שיפט עדיין לחוץ ) זה יגיע להגדרות מתקדמות - כנס לפתור בעיות - בחר את האופציה של נקודת שחזור - לחץ הבא הבא ... עד שתגיע לרשימה של תאריכיםפ שתוכל לבחור להיכן לחזור אחורה אם המחשב תבחר את זה ותפעל לפי ההוראות@a-y-f כתב בבעיה | כל פעם שאני מדליק את המחשב מתכבה ומפעיל מחדש:
ופציה של " תקן כעת " לחץ עליו ותן לו לסדר לך את הענינים.
לחץ שיפט רצוף ( לחיצה ארוכה ) ובצע הפעלה מחדש - את האופציה של הפעלה מחדש ( לא הדלקה וכיבוי ) כשכל הזמן שיפט עדיין לחוץ - כשהמחשב ידלק ( שיפט עדיין לחוץ ) זה יגיע להגדרות מתקדמות - כנס לפתור בעיות - בחר את האופציה של נקודת שחזור - לחץ הבא הבא ... עד שתגיע לרשימה של תאריכיםפ שתוכל לבחור להיכן לחזור אחורה אם המחשב תבחר את זה ותפעל לפי ההוראותתודה מקווה שאסתדר
-
לחץ שיפט רצוף ( לחיצה ארוכה ) ובצע הפעלה מחדש - את האופציה של הפעלה מחדש ( לא הדלקה וכיבוי ) כשכל הזמן שיפט עדיין לחוץ - כשהמחשב ידלק ( שיפט עדיין לחוץ ) זה יגיע להגדרות מתקדמות - כנס לפתור בעיות - בחר את האופציה של נקודת שחזור - לחץ הבא הבא ... עד שתגיע לרשימה של תאריכיםפ שתוכל לבחור להיכן לחזור אחורה אם המחשב תבחר את זה ותפעל לפי ההוראות -
@a-y-f עשיתי את הכל וכשהמחש נדלק הוא נתן לי אופציה להפעיל מחדש ואז יהיה אפשר לעשות וכתב רשימה של דברים שיהיה אפשר לעשות
-
@121244
כמו בתמונה לעיל?
אגב אם תדליק ןתכבה את המחשב 3 פעמים (מיד כשעולה הלוגו של החברה) זה יגיע לך להגדרות אתחול@אני-אני-אני איזה לוגו
-
@אני-אני-אני איזה לוגו
-
@121244
כשאתה מפעיל את המחשב עולה הלוגו של החברה נכון?
תכבה ותדליק , לוגו של החברה תכבה ותדליק , לוגו של חברה תכבה ותדליק
זה אמור להגיע לך להגדרות אתחול שם תבחר בנקודת שחזור@אני-אני-אני א. לא מופיע לוגו ב. כשזה מגיע להגדרות איתחול אין לי אופציה ל"נקודת שחזור"
-
@a-y-f עשיתי את הכל וכשהמחש נדלק הוא נתן לי אופציה להפעיל מחדש ואז יהיה אפשר לעשות וכתב רשימה של דברים שיהיה אפשר לעשות
-
@a-y-f כן ושם הוא כותב לי רשימה של דברים שאני יכול לעשות באם אני מפעיל מחדש(אני לא כיבתי והדלקתי 3 פעמים אלא הפעלתי מחדש תוך כדי שיפט
-
@121244
אתה יכול להעלות תמונה ?@אני-אני-אני לא כבר כתבתי למעלה שגם המצלמה שכן יש לי זה יוצא מטושטש
-
@אני-אני-אני לא כבר כתבתי למעלה שגם המצלמה שכן יש לי זה יוצא מטושטש
-
@a-y-f כן ושם הוא כותב לי רשימה של דברים שאני יכול לעשות באם אני מפעיל מחדש(אני לא כיבתי והדלקתי 3 פעמים אלא הפעלתי מחדש תוך כדי שיפט
-
@121244 כתב בבעיה | כל פעם שאני מדליק את המחשב מתכבה ומפעיל מחדש:
שם הוא כותב לי רשימה של דברים שאני יכול לעשות באם אני מפעיל מחדש
מה הוא בדיוק כותב לך?
-
@a-y-f הואנותן לי רשימה של דברים בינהם שאני יכול לעשות שבכשל מערכת המחשב לא יופעל מחדש (הבעיה שלי) אבל כשאני מפעיל מחדש הוא נותן לי הרבה דברים באנגלית מקווה לנסות לצלם בהמשך