בקשת מידע | רישיון מקורי לווינדוס 11 ב90 ש''ח!?
-
ראיתי את זה באתר בארץ עם המלצות רבות מזאפ...
האם זה נחשב למחיר זול?
(90 ש''ח)
הקישור מכאן -
@אלוף-העולם-1 כן זה מחיר מאוד זול השאלה אם זה באמת מקורי
-
יש את זה אני קניתי משם ועובד לי מכירת קיץ 2023: אופיס 2021 בכ-25 דולר, ווינדוס בפחות מ-8 דולר
https://www.gadgety.co.il/312648/godeal24-summer-2023/ -
@יוסי-שווארץ כתב בבקשת מידע | רישיון מקורי לווינדוס 11 ב90 ש''ח!?:
השאלה אם זה באמת מקורי
הנה ציטוט מהקישור ש @moy הביא (זה אמור להסביר את המחיר הזול):
איך זה עובד?
ב-Godeal24 מציינים כי המחיר הנמוך מגיע על ידי מכירה מחדש של רשיונות חוקיים שהושגו מחברות בשוק היד השניה על פי החוק האירופאי (את ההחלטה בנושא של בית המשפט בגרמניה מ-2012 במקרה של חברת אורקל מצאנו באתר המשפטים של האיחוד האירופי, ותוכלו לקרוא עליה בלחיצה כאן). את הרישיונות ניתן לקנות דרך אתר החברה, בשימוש בחשבון PayPal או בכרטיס אשראי.מי שרוכשים את הרשיונות יקבלו אותם לכתובת האימייל אותה הזינו בזמן הרכישה תוך זמן קצר, עם פרטים מלאים על ההתקנה, דרכים להורדת התוכנות להם נקנו הרישיונות או מפתחות ההפעלה. לכל בעיה או שאלה בנוגע לרשיונות השונים, שירות הלקוחות של Godeal24 זמין לרשותכם דרך כתובת המייל: service@godeal24.com]
איך זה נשמע, אמין?
-
@moy כתב בבקשת מידע | רישיון מקורי לווינדוס 11 ב90 ש''ח!?:
@טי-שירט לי זה עבד קניתי וינדוס 11 פרו באיזה 7 דולר ואני כבר איזה שנה + איתו ולא היה לי שום בעיות
השאלה אם זה באמת רשיון אמיתי מקורי, או שזה סתם איזה קומבינה שמבוססת על מפתח של kms, כי אני מניח שמי שחיפש לקנות רישיון יש לו ענין שזה יהיה רישיון אורגינל של מייקרוסופט ולא פריצה.
-
@טי-שירט כתב בבקשת מידע | רישיון מקורי לווינדוס 11 ב90 ש''ח!?:
איך זה נשמע, אמין?
כן בהחלט זה הגיוני ישנם חברות שקונות רישיונות בעשרות אלפי דולרים למחשבים שלהם ופושטות רגל / סוגרות / משדרגות למוצר אחר שהמפתח לא מתאים ולכן זה נמכר בזול
האם אתר אמין?
זה כבר צריך לשאול את מי שהשתמש / לראות כמה זמן האתר קיים / ביקורות וכו'