עזרה נתקעתי קצת בהוספת שירותי גוגל, מישהו יכול לעזור לי? (מה אומרת השגיאה הזאת?)
-
@moy סבבה. עכשיו הלכתי להגדרות ונתתי את כל ההרשאות לחנות (לשירותי גוגל לא נתתי - כי הם בלתי נראים..), וניסיתי להפעיל את האפליקציה של החנות. בשלב הזה לפי המדריך זה אמור להיפתח אבל לומר לי שהמכשיר לא מאושר - אבל אצלי לא קורה כלום, החנות לא נפתחת ויש הודעת שגיאה - "אפליקציית חנות גוגל הפסיקה". אתה יודע מה יש לעשות?
-
@רפאל-vnkl תמחק את החנות ואת השרותי גוגל אם אתה רואה אותם דרך ההגדרות תתקין את המודל ואז תנסה לפתוח תגיד לי מה אתה רואה
-
@רפאל-vnkl תכנס לחנות ותשלח לי צילום מסך של השגיאה
-
@רפאל-vnkl זה קורה כשהמודל לא מותקן תשלח צילום מסך מהמגסיק שיראה איך המוגל מותקן
-
@רפאל-vnkl אתה התקנת לאנדרואיד 13 אבל הפלאפון הזה הוא אנדרואיד 11 שנייה אני בודק את זה
-
@רפאל-vnkl אני כבר לא זוכר אני עכשיו בודק אבל אם זה הקישור אז כנראה זה אמור לעבוד (לי זה עבד)
-
@רפאל-vnkl אחרי שהתקנת את זה בהגדרות אפליקציות היה לך שרותי גוגל ?
-
@רפאל-vnkl תשמע זה מוזר יכול ליהנות שפעם הקישור היה לוקח למקום אחר כי אני עשיתי את זה על הפלאפון שלי וזה התקין לי גם שרותי גוגל (הבעיה שהפלאפון הזה כבר הרוס ) אני יבדוק עוד מעט מה אפשר לעשות
-
@moy תודה! הורדתי גירסה טיפה קודמת (אנדרואיד 12) ועכשיו זה נכנס לאפליקצי של החנות, ואומר לי שהמכשיר לא רשום וכו'. עכשיו נכנסתי לאפליקציה שאמורה להראות את ה google service framework , אבל זה מראה כתובת של משהו אחר - google advertising ID. זה מה שאני אמור לרשום אצל גוגל?
-
@רפאל-vnkl אמור ליהות הראשונה dec... משהו בסגנון
-
@רפאל-vnkl בשתי האפליקציות אין אותו ?
-
@רפאל-vnkl אז כנארה הוא לא מותקן טוב אני מנסה לחפש לך את הזה של ה 11
35/56