עזרה נתקעתי קצת בהוספת שירותי גוגל, מישהו יכול לעזור לי? (מה אומרת השגיאה הזאת?)
-
@moy
הוא לא התקין עדין את האפליקציות של גוגל אז זה לא מופיע לו -
@אני-אני-אני יכול ליהות אבל מי אמר לך ?
אני לא רואה את זה כתוב שם
ואם הבעיה שהוא לא התקין את האפליקציות שיעבור על שלבים 1 ו2 ויגיד לי איפה הוא נתקע -
אני אני אני מדריכיםהשיב לmoy ב 12 באוג׳ 2023, 20:17 נערך לאחרונה על ידי אני אני אני 8 בדצמ׳ 2023, 20:17
-
@אני-אני-אני אם ככה כמו שאמרתי אני מוכן לעזור אם הוא נתקע באיזה שלב אבל אני לא נמצא באזור בני ברק אבל שהוא מצלם תמונה שלא רואים שם כלום אין לי מה לעשות בנידון
-
@moy הורדתי את המודל והתקנתי במג'יסק, ואז הורדתי מהאינטרנט את האפליקציות של חנות גוגל ושירותי גוגל פליי, התקנתי ונתתי את כל ההרשאות ואז הורדתי את שתי האפליקציות שנתת - אבל הם לא נותנים את המספר של ה google service framework.
דילגתי על שלב כלשהוא? -
@רפאל-vnkl אם באמת הורדת את המודל והתקנת במגסיק אז לא היית צריך להוריד את האפליקציות ולהתקין אותם כי הם מותקנות אוטומטית ברגע שהתקנת את המודל
-
@רפאל-vnkl כן אבל שים לב שזה יהיה כמו בתמונות ששלחתי
-
@רפאל-vnkl זה שאתה לא רואה לא אומר שהוא לא מתקין ....
-
@moy סבבה. עכשיו הלכתי להגדרות ונתתי את כל ההרשאות לחנות (לשירותי גוגל לא נתתי - כי הם בלתי נראים..), וניסיתי להפעיל את האפליקציה של החנות. בשלב הזה לפי המדריך זה אמור להיפתח אבל לומר לי שהמכשיר לא מאושר - אבל אצלי לא קורה כלום, החנות לא נפתחת ויש הודעת שגיאה - "אפליקציית חנות גוגל הפסיקה". אתה יודע מה יש לעשות?
-
@רפאל-vnkl תמחק את החנות ואת השרותי גוגל אם אתה רואה אותם דרך ההגדרות תתקין את המודל ואז תנסה לפתוח תגיד לי מה אתה רואה
-
@רפאל-vnkl תכנס לחנות ותשלח לי צילום מסך של השגיאה
-
@רפאל-vnkl זה קורה כשהמודל לא מותקן תשלח צילום מסך מהמגסיק שיראה איך המוגל מותקן
-
@רפאל-vnkl אתה התקנת לאנדרואיד 13 אבל הפלאפון הזה הוא אנדרואיד 11 שנייה אני בודק את זה
-
@רפאל-vnkl אני כבר לא זוכר אני עכשיו בודק אבל אם זה הקישור אז כנראה זה אמור לעבוד (לי זה עבד)
25/56