תוסף גוגל טראנסליט [תרגום] למייל
-
@יהושע-זופניק אני מחפש את זה שנים... חפרתי וחפרתי ולא מצאתי... אדרבה אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה מעולה!
אגב, יש כזה לאנדרואיד אבל למחשב לא מצאתי
-
יש לך ממש מעל ההודעה בג'ימייל
-
@ישראל-קרביצקי הוא לא מחפש תרגום למה שנשלח אליו
אלא תרגום למה שהוא שולח לאחרים -
הבנתי
-
אין פה מישהו שיודע לבנות את זה?
-
הוא רוצה מתוך ההודעה
-
@יהושע-זופניק באנדרואיד זה חלק מהמקלדת
כאשר תמצא מקלדת חילופית למובנית של ווינדוס יתכן מאד שתמצא גם תרגום אוטומטי -
@יהושע-זופניק לא צריך להעתיק. צריך רק לסמן וללחוץ על כפתור ימני ואז יש אפשרות גוגל טרנסלייט (אם אתה מתקין את התוסף-https://chrome.google.com/webstore/detail/google-translate/aapbdbdomjkkjkaonfhkkikfgjllcleb)
-
@A0533057932 לכתוב באנגלית אני גם יכול רק שאני רוצה לדעת מה אני כותב שיתרגם את הפירוש
-
יש את תוכנת Qtranslate לאחר ההתקנה (יש גם בגירסה ניידת) אתה מסמםן טקסט ולוחץ על Ctri+Q ומקבלת תרגום של הטקסט משלל שרתי תרגום (מיקרוסופט, גוגל וגד'), ניתן כמובן לשנות את צירוף המקשים.
בחלון המתורגם תוכל לבחור או להעתיק את הטקסט או להחליף את הטקסט המקורי עם הטקסט המתורגם אוטומטית. -
@יוסי-מחשבים מה הרווח? בסופו של דבר צריך לעשות העתק הדבק וכו'. אז אפשר כבר להשתמש בתרגום הרגיל...
מה פיספסתי? -
@aiib אמר בתוסף גוגל טראנסליט [תרגום] למייל:
@יוסי-מחשבים מה הרווח? בסופו של דבר צריך לעשות העתק הדבק וכו'. אז אפשר כבר להשתמש בתרגום הרגיל...
מה פיספסתי?שלא השתמשת בזה...
יש שם כפתור שמיד מחליף לך את מה שכתבת בטקסט המתורגם
מה גם שכדי לתרגם לא צריך להעתיק את הטקסט וכו' אלא לסמן ולהקיש על צירוף מקשים -
@יוסי-מחשבים האמת היא שבחיפושים שלי הורדתי את זה ולא בדיוק השתמשתי...
תן לי להבין, אני כרגע כותב כאן בפורום בעברית, רוצה לתרגם, אני לוחץ שילוב מקשים ואז מה? -
@aiib אמר בתוסף גוגל טראנסליט [תרגום] למייל:
תן לי להבין, אני כרגע כותב כאן בפורום בעברית, רוצה לתרגם, אני לוחץ שילוב מקשים ואז מה?
נפתח חלון קטן ליד הסמן עם הטקסט מתורגם ע"י גוגל, מיקרוסופט וכד'
למעלה אתה יכול ללחוץ על כפתור בראש החלון ואז הטקסט בחלון תרגום יחליף את הטקסט המקורי.
בראש החלון יופיעו עוד אפשרויות כמו העתקה, הקראה.
-
@יוסי-מחשבים מעולה! עכשיו צריך לבדוק אם יש דרך לקצר תהליכים..
-
@aiib יש דרך בבירור צריך לעשות מאקרו (דרך תוכנת מאקרו או מקלדת מאקרו אמיתית) שמשלב את הכפתורים ctrl+A (בחירת כל הטקסט. או משהו שיעשה את הפונקציה הזו בלי ללחוץ קונטרול+A), ולאחמ"כ כפתור התרגום (כרגע בתוכנה ctrl+Q), ואז מופיע לך חלון התרגום, אתה יכול להגדיר עוד מאקרו לקיצור הדרך של החלפת הטקסט שבפופ-אפ בטקסט המקורי, (אני מעדיף לראות איך תרגמו, ולא לסמוך עליהם בעיניים עצומות).
אני ישתדל לעבוד על זה בהמשך (וכנראה פרוייקט התרגום בזמן אמת בדיסקורד ייסגר. אה? ) -
@chv אמר בתוסף גוגל טראנסליט [תרגום] למייל:
@aiib יש דרך בבירור צריך לעשות מאקרו (דרך תוכנת מאקרו או מקלדת מאקרו אמיתית) שמשלב את הכפתורים ctrl+A (בחירת כל הטקסט. או משהו שיעשה את הפונקציה הזו בלי ללחוץ קונטרול+A), ולאחמ"כ כפתור התרגום (כרגע בתוכנה ctrl+Q), ואז מופיע לך חלון התרגום, אתה יכול להגדיר עוד מאקרו לקיצור הדרך של החלפת הטקסט שבפופ-אפ בטקסט המקורי, (אני מעדיף לראות איך תרגמו, ולא לסמוך עליהם בעיניים עצומות).
אני ישתדל לעבוד על זה בהמשך (וכנראה פרוייקט התרגום בזמן אמת בדיסקורד ייסגר. אה? )