בקשת מידע | קניתם פעם מחשב יד שניה/מחודש מאיביי או אמזון? ממליצים?
-
קניתם פעם מחשב יד שניה/מחודש מאיביי או אמזון? ממליצים?
האם נראה לכם שאפשר להשיג משהו חזק במחיר מציאה, א''כ איך ועל מה להתמקד? -
@menajemmendel אני לא קניתי, אבל אני מציע לך לחשוב טוב מכמה סיבות.
א. היום יש אחריות ארוכה על המחשבים לפחות 3 שנים שזה לבד שווה הרבה
ב. אתה לא יודע איך נראה המחשב באמת (פיזית).
בהצלחה -
@לא-מבין-במחשבים-0 כתב בבקשת מידע | קניתם פעם מחשב יד שניה/מחודש מאיביי או אמזון? ממליצים?:
אפשר לקנות באמזון אחריות
@לא-מבין-במחשבים-0 כתב בבקשת מידע | קניתם פעם מחשב יד שניה/מחודש מאיביי או אמזון? ממליצים?:
ב. אתה לא יודע איך נראה המחשב באמת (פיזית).
אמזון מאד אמין
בקיצור, אמזון - כן
איביי -לא בטוח -
אוי למחשב שנזקק לאחריות, כבר עדיף לקנות חדש!
-
@menajemmendel הזמנה מאמזון זה דבר טוב ויש נראה לי אחריות גם בארץ למחשבים [ אם תקנה יד ראשונה] דבר שצריך לקחת בחשבון זה מקלדת באנגלית וכן מערכת הפעלה שזה ככל הנראה גם באנגלית ...
שקונים מחשב יד שניה עדיף מאוד לדעת מה עבר עליו וכ"ו וכן שזה יהיה מחשב מסדרה טובה ואפשר למצוא כאלה כמו טינקפאד וכ"ו
בהצלחה -
@menajemmendel איביי הוא מקום מצוין לקנית מחשבים (מנסיון) גם באיביי אפשר לקנות אחריות מקיפה והמחירים הרבה יותר זולים
תתמקד במה שחשוב לך ראם או עיבוד גרפי וכו' -
@web_master כתב בבקשת מידע | קניתם פעם מחשב יד שניה/מחודש מאיביי או אמזון? ממליצים?:
הבעיה שאני לא בטוח מה אני צריך, נראה לי שזה מעבד חזק, כי המחשב שיש לי עכשיו [I5 Intel(R) Core(TM) i5-2520M CPU @ 2.50GH, SSD ו8 RAM] עובד לי בהכל מצויין מלבד כשמיגע לעימוד ספרים, שיש לי הרבה פקדות מאקרו ארוכות וחלק מורכבות, אז נהיה הוורד נורא איטי [שאר המחשב עובד מצויין אז] אז אני לא יודע מה אני צריך. [או אם בכלל זה רק בעיה של וורד, ולא של המחשב, ואפ' במחשב חדש לא יעבוד טוב]
יש לך איזהו קיושר להמצלה לדוגמא?
-
@menajemmendel הוא פשוט ישן להחריד. זה דור 2, מלפני קרוב ל-12 שנה! זה משמעותי מאוד.
אם עובד לך טוב כזה מחשב ישן, אתה יכול לקנות מחשב חדש I5 בלי פקפוק -
@NH-LOCAL כן
@NH-LOCAL כתב בבקשת מידע | קניתם פעם מחשב יד שניה/מחודש מאיביי או אמזון? ממליצים?:
@menajemmendel הוא פשוט ישן להחריד. זה דור 2, מלפני קרוב ל-12 שנה! זה משמעותי מאוד.
אם עובד לך טוב כזה מחשב ישן, אתה יכול לקנות מחשב חדש I5 בלי פקפוקכן, אבל אין לי עניין להחליף אותו בשביל משהו בינוני, שיעבוד מצויין, מלבד הדברים הכבדים, זה כבר יש לי, אני רוצה משהו טוב, אם לא, לא התקדמתי בכלום, והנה @דאנציג אומר שיש לו I7 דור 11, והוורד גם עושה לו בעיות לפעמים
-
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | קניתם פעם מחשב יד שניה/מחודש מאיביי או אמזון? ממליצים?:
כן, אבל אין לי עניין להחליף אותו בשביל משהו בינוני, שיעבוד מצויין, מלבד הדברים הכבדים, זה כבר יש לי, אני רוצה משהו טוב, אם לא, לא התקדמתי בכלום, והנה @דאנציג אומר שיש לו I7 דור 11, והוורד גם עושה לו בעיות לפעמים
זה די פשוט: אם מחשב I5 מלפני עשור מתקשה בדברים הכבדים אבל שורד, אין שום ספק שמחשב I5 חדש, יעשה את זה בלי שום מאמץ (מן הסתם גם I3, אבל שם אפשר לומר "דיו"...)