בקשת מידע | חסימת התקנת אפליקציות בנגן אנדרואיד M390
-
קניתי נגן אנדרואיד M390 באליאקספרס ואני מעוניין לחסום אותו בצורה שלא יוכלו להתקין עליו אפליקציות נוספות בכדי שלא יהיה ניתן להחזיר את הוידאו {התקנתי מנהל קבצים ללא וידאו} כמו שסאמוויקס ודוקו חוסמים את הנגני אנדרואיד שלהם אשמח ממי שיוכל לעזור לי בנושא.
תודה רבה.(סליחה אם אני מקפיץ נושא שאולי כבר דברו עליו לא הצלחתי למצוא בפורום...)
-
@אני-אני-אני נראה לי 5.1
-
@המוזיקאי יש לך רוט?
אם אין לך תתקין קינגו רוט ודרייברים לmtk
ותעשה רוט כמו במדריך הזה
ואחרי שיש לך רוט תתקין את האפליקציה Root Uninstaller_1.3.2_Apkpure.apk ותסיר את מתקין החבילה
ממליץ לך לבדוק שאין אפליקציה נוספת לצפיה בסרטונים ובאם יש למחוק אותה
אני עובד בשביל ליייקים -
המלצה שלי גבה קודם כל את הגירסא למכשיר שלך
-
@שמעון-pc אם אתה רוצה לחסום גם התקנות ב
Adb תכנס לקובץ הsystem ui שנמצא בsystem privapp אאל''ט עם mt_manager_v2.10.1-beta-22011101-_src.apk
ותמחק שם בנתיב res/xml ולמחוק שם את הקובץ developmen_pres
וזה יגרום לקריסה של ההגדרות מפתחים כל פעם שתפתח אותן
שים לב לבדוק קודם שניפוי באגים כבוי -
@המוזיקאי לא מבין מה כל כך הסתבכתם M390 זה אנדרואיד 6 וחסימת התקנת אפליקציות הכי מומלצת היא לא למחוק לגמרי אלא להוסיף לסיומת של הקובץ עוד סיומת האפליקציה של מתקין החבילה היא packageinstaller.apk ואני תמיד מוסיף packageinstaller.apk.bak לא כי אמור לקרות משהו אבל באנדרואיד היותר מתקדמים זה יכול לעשות בעיות לכן התרגלתי ככה
-
@1122קובי כתב בבקשת מידע | חסימת התקנת אפליקציות בנגן אנדרואיד M390:
זה אנדרואיד 6
לא נכון זה 5.1 גם אם כתוב 6
להוסיף לסיומת של הקובץ עוד סיומת האפליקציה
זה בדיוק אותה פעולה כמו למחוק (רק שהקובץ נשאר באותו מקום ואם רוצים...) לכן אל תעשה כך באנדרואיד יותר גבוה
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | חסימת התקנת אפליקציות בנגן אנדרואיד M390:
@המוזיקאי אני מצטרף בחום...
-
@המוזיקאי כתב בבקשת מידע | חסימת התקנת אפליקציות בנגן אנדרואיד M390:
קניתי נגן אנדרואיד M390 באליאקספרס ואני מעוניין לחסום אותו בצורה שלא יוכלו להתקין עליו אפליקציות נוספות בכדי שלא יהיה ניתן להחזיר את הוידאו {התקנתי מנהל קבצים ללא וידאו} כמו שסאמוויקס ודוקו חוסמים את הנגני אנדרואיד שלהם אשמח ממי שיוכל לעזור לי בנושא.
תודה רבה.(סליחה אם אני מקפיץ נושא שאולי כבר דברו עליו לא הצלחתי למצוא בפורום...)
תן לי לעשות לך סדר כדי שתוכל לעשות שינויים בנגן אתה צריך לעשות לו רוט ולהכשיר אותו כמו המדריך הזה https://mitmachim.top/topic/57654/מדריך-הכשרת-נגן-אנדרואיד-6-5-עם-מעבד-mtk-רוב-הנגנים-מאלי-אקספרס
ואחרי זה כדי שלא תוכל להתקין אפליקציות תסיר את המתקין חבילה ואת אפשרויות המפתח
אם אתה מסתבך אני מכשיר בתשלום M200kosher@gmail.com -
@2580 כתב בבקשת מידע | חסימת התקנת אפליקציות בנגן אנדרואיד M390:
זה אנדרואיד 6
לא נכון זה 5.1 גם אם כתוב 6
אני לא יודע למהאתה חושב ככה אבל אם זה עושה לך טוב אז תחשוב
-
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | חסימת התקנת אפליקציות בנגן אנדרואיד M390:
ואם אתה מגבה את הגרסה שלך ב sp אשמח אם תוכל לעזור לי בזה: https://mitmachim.top/post/677633
-
@המוזיקאי לא הבנתי, ניסיתה את המדריך הזה? כמו ש @צדיק-0 אמר https://mitmachim.top/topic/57654/מדריך-הכשרת-נגן-אנדרואיד-6-5-עם-מעבד-mtk-רוב-הנגנים-מאלי-אקספרס