בקשת מידע | עזרה לגבי דרייבר
-
שלום, האם שאני מוריד דרייברים של אינבידיה כי במחשב מראה לי שיש להם עדכון, האם זה מועיל למחשב גם אם אני לא אדם שמחשק משחקים אלא עושה שימושים פשוטים במחשב, או שכדאי לא להוריד כי זה מיותר ותופס מקום? האם הדרייבר מסייע למשל לאיכות תמונה של וידאו אחר או שיעור תורה או תמונה שאני מצלם או שזה מיותר אם אני לא משחק?????
-
@IDAN-0 בתור גיימר אני בהחלט מעדכן כל כמה שבועות את הדרייבר בגלל המון תיקנו באגים במשחקים שהם עושים כל עדכון.
בנוסף לבאגים הדרייבר נותן עדכון אופטימזיצה למשחקים חדשים כדי שתוכל לחוות את ההנאה מהגרפיקה של זה ולכן חייב לעשות עדכון כל פעם.כמו כן זה מעדכן באגים כלליים:
תרגום:
[Elgato Wave Link] בעיות שמע פוטנציאליות עם אפקטים של NVIDIA Broadcast [3752618]אני אישית לא יודע עד כמה חשוב מאוד לעדכן את זה אם אתה לא משחק, אבל אם זה לא טירחה גדולה בשבילך (להוריד כל שבוע או שבועיים עדכון של כמעט 1 GB ) אז אני לא רואה סיבה חזקה ומספיק טובה לעדכן.
כמובן אחרי שנה או יותר תמיד זה מומלץ בגלל רצף של באגים שהצטברו במהלך השנה. -
@IDAN-0 זה לא שאלה נכונה, כי יש לך מערכת חכמה שמזהה אם המחשב מתאמץ ואז היא מפעילה את הכריס גרפי שיש לך.
למשל אם אתה עושה פעולות פשוטות המערכת שלך מפעילה את הכרטיס גרפי הפשוט המובנה לעשות פעולות פשוטות (היום גם הוא לא פשוט ומספק ביצועים דיי טובים יחסי)
אבל אם אתה צורך מאמץ של גרפיקה ולא משנה כמה, המערכת הפעלה שלך מזהה את הצורך ואז מפעילה את NVIDIA בשביל זה, הרבה חושבים שלראות סרט זה משהו פשוט אבל גם לפעמים זה דורש כוח של כרטיס גרפי.
אני למשל רואה סרטים בעלי משקל של 40 או 50 GB ואז בשביל זה צריך את הכרטיס גרפי לרנדר מהר את התמונות וכמובן הטלכנוגליה של HDR של מסך וכו'...